Partner Center Finn en megler

Slumps er uunngåelig i handel. De kommer med markedets stadig skiftende miljø, og selv vellykkede handelsmenn går gjennom dem.

Jeg hørte en gang en historie om en handelsmann som gikk gjennom 48 måneder på rad uten å ha en eneste negativ måned. I gjennomsnitt gjorde han omtrent $ 2000 per dag i denne perioden. Og så plutselig kom hans stripe til slutt, og han gikk gjennom en lang nedgang der han ikke kunne knuse sammen to lønnsomme måneder på rad.

I slike stressende tider er det veldig enkelt å slå deg selv opp, fokusere på hva du gjør feil, og overse de tingene du har gjort riktig. Det er en del av menneskets natur!

Det kan hevdes at det å være vanskelig på deg selv er en måte å løse dine problemer på. Men det kan bli mer av en bane enn en velsignelse for din handel hvis du blir fanget opp i all pessimismen.

Når tankene er satt inn på alle de negative aspektene ved din handel, er det en tendens til å miste de positive aspektene som førte til suksess i fortiden.

Det er derfor jeg tror det er bedre å fokusere din oppmerksomhet på bankene på dine styrker i tider når du er i nedgang. Gå tilbake til det grunnleggende, som de sier! På flipsiden, når du handler bra, bør du skifte oppmerksomheten til forbedringene du fortsatt kan gjøre.

Å gjøre det vil bidra til å holde din handelstillit til riktig nivå. Husk at å ha lav tillit kan være like ille for deg som overbevisende!

Her er noen trinn du kan ta for å holde deg positiv under en handelsnedgang:

Trinn 1: Ikke bare hold deg på problemet. Handle på det

Som jeg nevnte i en av artiklene mine om korrigering av dårlige handelsvaner, bør du prøve å være mer bevisst på dine handelsbeslutninger. Du kan gjøre dette ved å snakke høyt under handel eller ved å journalisere dine handelsbeslutninger. Å ta vare på dine tanker og følelser under en handel kan hjelpe deg med å identifisere hva du gjør feil, slik at du kan jobbe med å kutte de dårlige vanene senere.

Trinn 2: Gjennomgå de handler som fungerte bra for deg

Å ha en detaljert trading journal bør komme til nytte på dette punktet så jeg sikkert håper du har en! Ved å holde styr på de riktige handelsbeslutningene du har gjort, og de lønnsomme oppsettene du har tatt, kan du identifisere hvilke som er effektive for deg. Også, minne deg på at du var i stand til å fange noen gode trekk i fortiden, ville tjene som et fint løft for egoet ditt.

Trinn 3: Finn din handelsnisje.

Nisjehandel handler om å spesialisere seg og fokusere på hva som fungerer bra for deg. Du skjønner, noen handlende kan ikke fungere bra fordi det er en feil i forhold til deres personligheter og deres handelsstiler. For å unngå dette, spør deg selv følgende spørsmål: Hva er jeg bra på? Hva er mine styrker og svakheter som handelsmann? Hva er kvaliteter som kan gjøre meg vellykket?

I tillegg vil du kanskje også ta våre Personality Quizzes i School of Pipsology for å hjelpe deg med å finne svar på spørsmål som følgende: Hvilket valutapar skal jeg handle? Hvilken handelsstil er best for meg? Hva slags mekanisk system passer til min personlighet?

Husk at en av de største utfordringene i handel er å holde fokus og positiv, selv når kontosaldoen din blir negativ. Ved å sørge for at din selvtillit forblir intakt, får du bedre sjanse til å gjøre det ut av en nedgang. Husk alltid å fokusere på prosessen og ikke bare på fortjenesten.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 19 2019