Partner Center Finn en megler

Har du noen gang opplevd en handel yo-yo? En "trading yo-yo" er syklusen med å tjene penger for en viss periode, og blir så overbevisende og uforsiktig, noe som vanligvis fører til tap av handler.

"Yo-yo" -syklusen fortsetter når handelsmannen forsøker å komme tilbake "i sonen" ved å gjøre den nødvendige innsatsen for å utføre handler godt. Dessverre fullfører mange handelsfolk syklusen ved å bli overbevist om igjen, noe som fører til mer dårlige handler.

Vi er absolutt ingen fremmede for yo-yo-prinsippet. Faktisk opplever vi liknende oppturer og nedturer i hverdagslige aktiviteter som å holde seg til en diett, opprettholde personlige forhold, og til og med i sports trening.

I handel, når du er "opp" og vinnende handler, blir du lett innpakket i resultatene dine. Din streng av vinnende handler kan gjøre deg overkonfident, noe som kan friste deg til å begynne å kutte hjørner og slutte å gjøre prosesser som hjalp deg med å vinne i utgangspunktet.

Når du har nådd et svært høyt nivå av suksess, og blir selvtilfreds, vil du sannsynligvis falle tilbake til jorden på baksiden din på grunn av feil. Du kan til og med lide et stort tap. Det er bare under dette "ned" stadiet at du innser dine feil og returnerer til det du tidligere gjorde som gjorde deg lønnsom.

Hvis du har vært i denne syklusen langt lenger enn du vil gjerne innrømme, ikke bekymre deg. Her er tre tips om hvordan du kan komme deg unna den onde syklusen:

1. Unngå nyhetsforspenning

Nybegynnereforstyrrelser er tendensen til handelsmenn å bli påvirket av resultatene av de siste hendelsene og handlingene, og se bort fra de eldre (men like viktige) delene av informasjon. Denne vanen er problematisk hvis din trading ytelse påvirkes av din fiksering på de siste vinnende eller tapende handler.

Her er 4 enkle tips for å hjelpe deg med å eliminere gjennomsiktighetsforstyrrelser:

1. Hold en detaljert handelsdagbok
2. Skriv ned handlingsplanen din og hold deg til den!
3. Husk alltid det større bildet
4. Ikke la følelser komme i veien

2. Pass opp for overbevissthet

Selv om det er viktig å være trygg når det handles, er det en ting å tro at systemet ditt kan fungere i det lange løp, og det er en annen ting å tro at du vet alt om forex trading, og at det ikke er mulig måte du kan miste.

Når en næringsdrivende blir overbevist, utsetter han seg for en hel rekke potensielle problemer. Trader kan ende opp med å handle med større stillingsstørrelser enn det han har tildelt handelssystemet. Eller når han stopper ut, kan han prøve å hoppe inn igjen i samme retning, og tenke at prisen er på vei til slutt.

Derfor er det viktig å være ydmyk og holde følelsene dine i sjakk, selv når de er på en vinnende strikke. Hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med å bli veldig lunken med din utførelsesprestasjon, og din handelskonto vil lide i det lange løp.

Den beste løsningen er å holde fast i planen din og holde egoet ditt i sjakk!

3. Finn andre tiltak av selvverdighet

En annen måte å unngå trading yo-yo er å sørge for at du ikke baserer din egenverdighet på din totale avkastning. Hvis du tillater oppturer og nedturer i handel, definerer hvem du er, vil du bare skape et stressende miljø som til slutt ikke vil bidra til handel.

Gjør ditt beste for å finne en følelse av prestasjon på andre områder av livet ditt, for eksempel forhold, jobb eller hobbyer. Ønsker du å koble med vennene dine oftere? Gå ut mer! Vil du kjøre en ironman? Tren for det!

Å gjøre disse tingene vil hjelpe deg til å føle deg mer oppfylt og fornøyd med livet ditt. Bonuseffekten vil være at den vil skape et stressfritt miljø som vil hjelpe din trading ytelse.

Vær oppmerksom på at overvinne trading yo-yo er noe du må håndtere dag-i og dag-out. Det kommer til å ta massevis av hardt arbeid, innsats og fokus, men hvis du virkelig tror at du har det som trengs, følg disse tipsene for å hjelpe deg å bli konsekvent lønnsom.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 19 2019