Partner Center Finn en megler

Oppdatert fra den opprinnelige innleggingen den 05-04-2012

Har du noen gang funnet det stressende å gå tilbake til handel etter å ha tatt en velfortjent ferie? Vel, du er ikke alene. Mange handelsmenn jeg har hatt samtaler med, finner det vanskelig å komme tilbake på slipe spesielt etter at de kommer fra en lang ferie vekk fra markedene.

De fleste av disse handlende er vanligvis overveldet av alle hendelsene de har savnet, og la stresset komme til dem. Mange ganger slutter de å gjøre handelsfejl på grunn av manglende forberedelse og selvtillit.

Her er tre tips som kan hjelpe deg med å overvinne post-stress i handel.

1. Ta deg tid til å ta opp

Det stemmer, folkens. Det er ingen enkel måte å forstå hva som skjedde de siste par dagene, men å lese opp hva du har savnet. Ikke gjør feilen ved å anta at valutaparene du handler, reagerer på alle de samme markedstemaene, og vil holde seg innenfor deres gjennomsnittlige handelsområder.

Du trenger ikke engang å gjøre et fullt marked og kartanalyse på egen hånd. Alt du trenger å gjøre er å lese opp og forstå hvorfor dine favorittpar flyttet slik de gjorde mens du var borte.

2. Forbered deg på handelsdagen framover

Gå tilbake til tiden før du tok ferien. Jeg er sikker på at de fleste av dere hadde en hel reiserute lagt ut med ideer om hva du skulle gjøre fra dag 1. Jeg er sikker på at du gjorde undersøkelsen, planlagt hvilke turistmål å slå opp, hvilke klubber å feste på, hva reisekostnader kommer til å bli, etc. Tross alt, ønsket du å få mest mulig ut av ferien din?

Det samme gjelder for handel. Du må planlegge på forhånd og vite hva som ligger foran deg. Heldigvis for deg er FX-mennene her, dag-inn og dag-ut for å hjelpe deg med å etablere en solid pre-markeds handelsrutine.

Forbereder tidlig, forhåpentligvis før handelssesjonen begynner, vil bidra til å roe nervene dine og gi deg mer selvtillit. I tillegg vil du ikke bli så stresset fordi du vil være mindre utsatt for overraskelser i markedet.

3. Overgang din handel

Hvis du har vært borte i en stund, ville det ikke være lurt å hoppe inn i brannen. Enten du er en ung buck som Huck eller an-oldie-but-goodie som Pipcrawler, kan post-vacation stress ta sin toll på deg.

En teknikk du kan øve er å handle mindre. Hvis du normalt risikerer 2% av kontoen din på hver handel, kan du kanskje begynne med bare 1% eller bare 0,50%. Hjernen din (og hjertet for den saks skyld) kan ikke lenger være vant til risikonivåene du handlet på før ferien. Jeg foreslår at du bygger opp til det nivået, ett nivå om gangen.

En annen god idé er å forkorte handletidene dine. Bortsett fra å bli vant til stressen i handel igjen, må du også faktorere i hvor hardt trading i lange timer kan være. Du kan ikke lenger være vant til å handle 6-8 timer rett, noe som resulterer i dårlige beslutninger nær slutten av handelssessionen din. Prøv å begynne med handel halvparten av økten og jobbe deg selv opp igjen til før ferie nivåer.

Disse er bare noen få tips som hjelper deg med å komme tilbake på sporet etter en lang ferie vekk fra markedene. Har du andre nyttige tips og ideer? Del dem med dine medmennesker ved å trykke opp kommentarboksen nedenfor!

Kommentarer På Nettstedet: