Partner Center Finn en megler

Så du blåste opp kontoen din? Istedenfor å gråte i hjørnet, vær så snill å innse at det er mye mer vanlig å blåse opp en konto enn du tror.

Du har sikkert hørt om at 90% av handlende mislykkes i sitt første år. Nå, jeg vet ikke hvor nøyaktig det er, men trist å si, jeg er tilbøyelig til å tro at det er sant. Jeg har selv blåst opp en god del av kontoer, og begår alle de dødelige handelssyndene i prosessen.

Manglende disiplin, cowboy trading, ikke følger spillplanen, hevnhandel ... Dette er alle vanlige grunner til hvordan handelsmenn ender med å se den fryktede 0.00.

Den lyse siden er at selv noen av de beste handelsmenn har rammet bunnbunnen og kommer tilbake til å bli konsekvent lønnsomme handelsmenn.

Tro meg, det er mulig.

Så før du forbanner forexgudene og ødelegger karmaen din for alltid, deler lemme deg fire trinn som hjelper deg med å komme tilbake på rett spor.

Trinn 1: Godkjennelse

Det første positive skrittet mot utvinning er å akseptere at du blåste opp en konto. Noen handelsfolk tillater negativitet å synke inn, noe som får dem til å tro at de aldri vil være gode nok til å være konsekvent lønnsomme. Vellykkede handelsmenn presser gjennom og forstår at det er risiko involvert i handel.

Videre vet vellykkede handlere at det er en realitet som kan skje med enhver næringsdrivende når du sprenger opp en konto, ikke er ideell. I stedet for å mote rundt og tvile på deg selv, bør du se på det som en mulighet til å lære, vokse og forbedre som handelsmann.

Trinn 2: Se tilbake

Så nå som du allerede har møtt virkeligheten at du har mistet dine hardt opptjente penger, er det på tide å spørre deg selv, "Hvor gikk jeg galt?" Du vil mest sannsynlig finne svaret i din handelsdagbok. Det er selvfølgelig å anta at du har en og du var disiplinert nok til å skrive detaljene i hver enkelt handel du tok.

Var du fare for mye? Har du utført handler i henhold til din handelsplan? Tror du fortsatt at ditt handelssystem passer for deg? Ta en titt på hva du gjorde, undersøk eventuelle endringer i din handelsstil, og se hva du kunne ha gjort annerledes.

Trinn 3: Gå tilbake til Demo

Ikke krysse ennå. Jeg vet at å gå tilbake til en demo-konto er egentlig ikke den beste ego-booster. Det er som å bli en stor liga baseball pitcher bare for å bli sendt ned til AAA mindre ligaer. Hvor er det gøy i det?

Bare vet at det ikke er synd å praktisere din handel sikkert og få rytmen tilbake. Så sett ditt ego til side - det vil lønne seg i det lange løp!

Husk at markedet ydmyker alle på et tidspunkt, uansett hvem de er. Heck, selv proffene dykker ikke bare først og fremst tilbake til markedene. En smart og fornuftig aktør vet at han må bygge sin tillit før han begynner å risikere sine hardt opptjente penger i den uforsonlige verden av valutahandel igjen.

Trinn 4: Åpne en konto igjen

Det er ingen bestemt tidsperiode for deg å holde deg i demo (selv om jeg anbefaler minst seks måneder), så når du føler at du er klar til å gå igjen, kan du ringe megler. Åpne en annen konto med hvor mye penger du bare er villig til å tape. Jeg gjentar - bare handel penger som du er villig til å tape.

Denne gangen, sørg for at du holder fast i din handelsplan - uansett hva! Du kan ikke se fortjenesten bygge opp med en gang, men å være en disiplinert handelsmann er en stor seier. Over tid vil du se deg selv forbedre og bunnlinjen vil snakke for seg selv.

En siste veldig viktig ting å huske på: Ikke lett motløs. Hvis du ikke tror på deg selv, vil ingen andre. Det er opp til deg å plukke deg opp og fortsette å gå langs veien. Husk alltid, det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere!


Kommentarer På Nettstedet: