Jeg har forsømt Moose i et par uker siden jeg har reist så mye. Men jeg tok ham ut for en spinn den andre dagen, og var helt sjokkert for å se at gassprisene har ROCKETED til $ 4.11, $ 4.29 og $ 4.39 for regelmessig, pluss og øverst i min nabolag Chevron stasjon! Jeg vet at WTI-oljeprisene har steget til $ 112, men det slo meg ikke før jeg så og betalte for de siste bensinprisene.

Som byboer tar jeg bussen til og fra jobb, og prøver å ri bussen så mye som mulig i helgene. De eneste tider jeg virkelig kjører er til og fra tennisklubben, og opp til Tahoe som ligger rundt 180 miles unna. Samlet kjører jeg rundt 6.500 miles i året, som ikke er så mye i forhold til det nasjonale gjennomsnittet på 15.500 miles i året. Med Moose blir omtrent 17 mpg, bruker jeg rundt $ 2.145 pr. År i bensin, opp fra bare $ 1,750 denne gangen i fjor.

HVIS jeg blir skadet, hvorfor er du ikke sjokkert for?

Når gassprisene var bare $ 3,50 / gallon, ville min årlige gassregning være rundt $ 1.750 for 6.500 miles. $ 395 mer i gass kostnader er ikke akkurat å bryte budsjettet for meg, eller for de fleste ($ 33 ​​mer en måned), men jeg er ganske sjokkert likevel. Jeg er så sjokkert over at jeg har bestemt meg for å fordele allokering av aksjer og tilbake i kontanter og selektive obligasjoner i min 401K fordi jeg er bekymret for høye energipriser, sammen med problematiske statsforvaltningsunderskudd vil antennes et annet salg. Jeg er glad for å låse i 6,8% ytelse YTD i mitt morskapssystem og spille det trygt.

I tillegg ønsker jeg å kutte ytterligere $ 100 - $ 200 / måned ut av mine utgifter for å motvirke $ 4 + gasspriser, som bare koster 33 dollar mer i måneden. Hopp over en lunsj her, kutt ned på treningsbruk der, drikk mer vann er alt jeg planlegger å gjøre. Med andre ord, takket være olje, ønsker jeg å kutte ut med 3-6X flere!

I min verden er alt rasjonelt. Grunnen til at bensinprisene er så høye som de er, er at folk er villige til å betale for det. Hvis folk ikke var villige til å betale for det, ville prisene være lavere. Jeg må derfor være en anomali å tro at $ 4,11- $ 4,39 / gallon er et smertefullt nivå. Jeg bevisst reduserer gassforbruket, selv om det bare koster meg $ 395-500 i året fordi jeg er mentalt opprørende når jeg betaler så mye.

Men nå, som jeg tror rasjonelt fremdeles .... hvis noen som meg, som driver halvparten så mye som den gjennomsnittlige amerikaneren og har en jevn inntektsvekst, klemmer ned forbruket, så er det logisk å anta at andre mennesker også vil begynne å stramme også. Det er ikke som jeg ikke har råd til en ekstra $ 33 / måned, det irriterer meg bare at prisene har gått opp så fort. Jeg begynner å streike og skal bare ta bussen overalt, selv om det tar lengre tid. Jeg skjønner hvorfor ikke bruk denne gangen for å redusere mitt globale fotavtrykk, redusere trafikken og spare penger i prosessen?

Kan det være en annen grunn

Det er en viktig variabel som vi bør gjenkjenne. Arbeidsmarkedet har kommet tilbake i kraft som forventet! Folk får reiser og får jobb igjen. Hvorfor ellers ville trafikken være så fryktelig som det har vært i SF i lang tid? Det er mange positive anekdoter som tyder på at tingene blir drastisk bedre i tillegg til regjeringenes arbeidsstatistikk. Fellow bloggeres onlineinntekter har hevet i mars, flybelaster er skyhøye, markedene er på 3 års høyder, og hodejegere ringer ut wazoo.

Til tross for alt, reduserer jeg fortsatt energiforbruket og balanserer porteføljen min. Jeg er glad for å se økonomien og markedene fortsetter å bli bedre, selv om jeg ikke er fullt investert lenger. Ring meg konservativ, eller for lett fornøyd. Jo eldre jeg får, desto mindre trenger jeg virkelig.

ANBEFALINGER

Senk dine forsikringskostnader: Sjekk ut Esurance online. De har noen av de beste planene med de laveste prisene rundt på grunn av deres lavere overheadkostnader. Det er verdt å bruke et øyeblikk å fylle ut et tilbud for å se om du kan spare penger. Bilforsikring er en av de største løpende utgiftene for bileiere. Esurance har gode sjåførrabatter, og flere produktrabatter også.

Administrer økonomien din på ett sted: Den beste måten å bli økonomisk selvstendig og beskytte deg selv, er å få et håndtak på økonomien dinpåmelding med Personlig kapital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 25 + forskjellskontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør og hvordan min nettoverdi utvikler seg. Jeg kan også se hvor mye jeg bruker hver måned.

Det beste verktøyet er deresPortefølje avgiftsanalysator som driver investeringsporteføljen din gjennom programvaren for å se hva du betaler. Jeg fant ut at jeg betalte $ 1700 i året i porteføljeavgift jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte! Det er ikke noe bedre finansielt verktøy på nettet som har hjulpet meg mer til å oppnå økonomisk frihet. Det tar bare et minutt å registrere seg.

Oppdatert for 2018 og utover

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020