Jeg kjørte i sentrum for å slippe min kone av på museet da en bil begynte å drive farlig inn i banen min. Jeg pipet hornet for å varsle sjåføren og da jeg kjørte forbi, snudde tenåringsgutten i baksetet meg! Jeg hadde ikke et langt irriterende horn, og heller ikke en maskinpistol type rat-ta-tat-tat pip. Alt jeg gjorde var pip en gang slik at vi ikke ville kollidere. Faren var å lese et kart og kjøre samtidig.

Jeg må innrømme at blodet mitt begynte å koke og jeg ble fristet til å sprenge ham en ny når bilen stanset ved siden av meg foran lyset. I stedet buzzed jeg ned i vinduet mitt, stirret intensivt og fortalte barnet, "Ikke skam dine foreldre. Jeg pipet på dere fordi du var halvveis i banen min og visste ikke engang det. "

Faren var fortsatt clueless om hvorfor jeg snakket med sin punkgutt og han rullet også ned i vinduet for å spørre, "Hva skjer?"

"Du er gutt, ga meg fingeren, det er hva som skjer. Du har deg selv en levende en, " Jeg sa. Moren i passasjersetet foran begynte å stille spørsmål til sønnen hennes og begynte deretter å skrike på ham. Hun ba om unnskyldning for hans vegne og sa i en utrolig stemme, “tenåringer!”

I mine tidligere dager har jeg kanskje kommet ut av bilen og mistet den. Kanskje vi ville ha en rommel i midten av gaten, jeg vet ikke. Det jeg vet er at tenåringer skaper massevis av trøbbel og er et stort fettansvar for foreldrene. Jeg burde vite, fordi jeg husker nesten å brenne ned leiligheten vår da jeg prøvde å sette min seng i brann! Hvis tenåringen din kommer inn i en bilulykke og skader noen, er foreldrene ansvarlige for alle skader!

Paraplyforsikringspolicy (AKA Over-ansvarsforsikring)

Kilde: MSN Money

En paraplypolitikk er rett og slett en ekstra forsikringspolicy som sparker inn etter at bil- og husseierens forsikring løper ut. Noen mennesker gjør feilen i å få en paraplypolitikk som samsvarer med dine eiendeler og ikke mer. Men hva om du har $ 500 000 i eiendeler, og noen saksøker deg for $ 1 million for å glide på dine fremre trinn? Det er bedre å få en paraplypolitikk med dekning minst 50% mer enn dine samlede eiendeler.

Du bruker hele livet ditt til å bygge dine eiendeler, du skylder det til deg selv for å beskytte din økonomiske helse med en paraplypolitikk. Vi er i søksmål, lykkelig land, så tryggere enn beklager, spesielt hvis du har en tenåring! Hvis du underholder mye, har en hjemmevirksomhet med klienter som kommer og går, eller kjører hele tiden for jobb, er dette andre grunner til at du bør vurdere en paraplypolitikk.

På en god måte er det fint å ha veldig lite navn på ditt navn som voksen. Hvis du er ansvarlig for noe dårlig og mister i retten, hva skal de gå etter, ditt undertøy?

I løpet av den åpne innmeldingssesongen, studer dine ansattes fordeler nøye, og gjør ditt beste for å prognose dine forventede helsetjenester og forsikringsbehov. Får du Lasik korrigerende øyekirurgi? Maksimere din Flex Spending Account (FSA), som er en kostnad før skatt. Forventer å besøke legen neste år for å sjekke ut en kronisk kneskade? Kanskje gå fra en høyt fradragsberettiget medisinsk plan til en lav fradragsberettiget plan siden du kanskje trenger operasjon. Sørg for at du har langvarig funksjonshemning hvis du blir skadet og ikke kan jobbe i flere måneder.

Videre, få så mye supplerende livsforsikring som mulig hvis du har avhengige. Mangel på forsikring er en av de viktigste årsakene til økonomisk ødeleggelse, så sørg for at du i det minste har den minste dekning for å beskytte deg selv hvis katastrofe rammer!

Vær bra! Vet du hvor tenåringen din er?

ANBEFALINGER

Leter du etter rimelig livsforsikring? Sjekk ut PolicyGenius, en uavhengig forsikringsmegler som revolusjonerer måten vi handler for livsforsikring - gratis! Svar noen få enkle spørsmål på PolicyGenius nettside og mottar øyeblikkelig gratis, personlig og omfattende livsforsikring sitater. PolicyGenius gir gratis, objektiv rådgivning på mer enn 25 A-ratede livsforsikringsselskaper som de har grundig undersøkt og overvåket. Fordi livsforsikringspriser er regulert, trenger du ikke å bekymre deg for ikke å få de beste tilbudene. PolicyGenius hjelper deg å sammenligne de beste sitatene på ett sted.

Spor din rikdom gratis: For å optimalisere økonomien må du først spore din økonomi. Jeg anbefaler å registrere deg for Personal Capitals gratis finansielle verktøy, du kan spore din nettoverdi, analysere investeringsporteføljene dine for høye avgifter, og drive din økonomi gjennom deres fantastiske pensjonsplanleggingskalkulator. De som er på toppen av sin økonomi, bygger mye større formue på lengre sikt enn de som ikke gjør det. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012. Det er den beste gratis økonomiske appen der ute for å administrere pengene dine.

Koble sammen kontoene dine og se om du er på sporet til pensjonering i god form eller i fattigdom

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: