Partner Center Finn en megler

Å miste streker er ikke uvanlig i handelsverdenen. Hver handelsmann på et eller annet tidspunkt treffer en tapende strikke. Stol på meg, selv de mest konsekvent lønnsomme proffene har sine nedslag.

En nedgang kan starte med noe. Det kan begynne med et stort tap som tørker ut hele fortjenesten din frem til det tidspunktet, eller det kan være en rekke små handler. Det vanlige temaet er at det ikke bare gjør at kontoen din er rød, men det kan ha skadelige effekter på din handelspsyke. Det kan til og med føre til at du mister trading mojo. * cue Austin Powers lydspor *

Når en handler treffer en tapende strikke, er det noen tilfeller der stolthet blir i veien, og han / hun vil gjøre noe for å hente tapene. Dette kan føre til hevnhandel, og insistere på at han / hun er riktig og at markedet er feil. For andre fører dette til "betting-the-farm" -handler, og prøver å vinne alt tilbake med en homerun-handel.

Oftere enn ikke, kan dette føre til katastrofale resultater, som for eksempel handelskontoen som treffer det fryktede triple zero -merket.

Så hva skal du gjøre for å gjenvinne din trading mojo?

Det første trinnet er å se nærmere på de finere detaljene i din handel, og husk det større bildet: Er du handel på den riktige måten?

Gå tilbake gjennom handelskortet ditt og se på dine tidligere handler. Spør deg selv disse spørsmålene:

• Er det noe jeg endret eller gjør annerledes enn min vanlige handelsplan?

• Får jeg gjennom med min handelsplan?

• Hva gjør jeg galt?

• Mangler jeg noe?

Ved å gå gjennom denne prosessen, hjelper det deg med å vite om du er bak på din bevisste praksis og setter deg på rett vei for å komme tilbake til sporet. Handelspsykolog Brett Steenbarger foreslår at du tar en nærmere titt på følgende:

Handelssammenheng

Ta en titt på alle handler du har tatt for å se hvilke oppsett som vinner og hvilke som ikke er. Det er riktig, ALLE dine handler. Ja, jeg vet, det tar mye tid å gå gjennom hele handletappen din bare for å finne ut hvilke bransjer som har jobbet for deg og som ikke har det. Men hei, noen timer er en liten pris å betale for å få din trading mojo tilbake, ikke sant?

Når du vurderer dine tidligere bransjer, bryter du dataene ned i handelssessioner, valutapar, lang eller kort posisjon, handelsstrategier, etc. Dette vil hjelpe deg med å identifisere vinnende mønstre som du vanligvis ikke gjenkjenner mens du handler.

Stopper og mål

Se gjennom handlingene du endte med å miste fordi du enten satte stoppet for stramt eller overskuddsmålet for langt.

Har du tatt hensyn til dagens markedsvolatilitet? Husk at noen par, som GBP / USD, er utsatt for større svingninger. Var du i stand til å vurdere det enkelte parets volatilitet også?

Hvis du svarte "nei" på noen av disse spørsmålene, har du, min kjære venn, noen tilpasninger å gjøre! Bare husk at hvis du forventer mer enn den vanlige volatiliteten fra markedene eller valutaparet som du handler, må du sørge for at du stopper litt mer. På den annen side, hvis volatiliteten er tonet ned og markedene beveger seg sidelengs, ikke være for ambisiøse med fortjenestemålene dine.

Handelsstørrelse

Hvis du er i en tapende strikke, bør du vurdere å redusere handelsstørrelsen og risikere mindre før du kommer tilbake i sporet. Stopp fretting over P / L for litt og fokus på å få en bedre følelse av markedet og gjenvinne din handelskonsistens. Når du har fått det ned, kan du gradvis begynne å øke din handelsstørrelse igjen.

"Ok, jeg har identifisert hvilke handelsstrategier som vanligvis fungerer og de tilpasningene jeg må gjøre. Hva nå?"

Vel, hva venter du på? Bruk disse strategiene og gjør de justeringer, selvfølgelig! Jo før du kommer tilbake i synkronisering med markedene, jo bedre. Hvis du har lagt inn nok innsats for å gjennomgå journalen din, foreta de nødvendige justeringene, og holde deg på de oppsettene som fungerer, vil din konto takke for det.

Men husk å holde posisjonen din liten når du gjenoppretter tillit og gjenoppbygger kontoen din. Selv om det ikke er noen garanti for at handelen din vil vise seg å være vinnere, har du i det minste kontroll over hvor mye du risikerer per handel. Legg merke til at målet er å "kurere traumer gjennom gjentatte erfaringer med kontroll og sikkerhet," som Brett Steenbarger sa det. Nå gå videre og få din trading mojo tilbake!


Kommentarer På Nettstedet: