Ja, jeg vet at jeg er litt tøff her, men egentlig ikke. Etter å ha mottatt 45 milliarder amerikanske dollar i statsstøtte, eier den amerikanske regjeringen og vi folket i Amerika omtrent 36% av Citigroup. Den interessante debatten er om Citigroup-ansatt, Andrew J Hall, skal betales sin $ 100 millioner bonus som beskrevet i kontrakten.

De fleste opprinnelige svarene er med en heftig "HELL NO!" Som på jorden fortjener å bli betalt så mye, må folk tenke. Men hva om Andrew Hall var ansvarlig for å bringe inn $ 1 milliard i omsetning? Er det så ekstreme å betale den ansvarlige mannen, en 10% kutt? Tross alt, $ 900.000.000 sikkert bruker og betaler for mange andre Citigroup ansattes lønn! Bør Citigroup risikere ikke å betale sin stjerne, og hans team av ansatte for helhetens skyld for firmaet og aksjonærene? Som en kollega setter det riktig, "RB, vi bor i Amerika, ikke Nord-Korea!"
Problemet ligger med et slikt blikkfang. Hvis Andrew tok inn $ 1 million i inntekter, ville ingen få ham til å tjene en $ 100.000 bonus. Det er ikke Andrews skyld at Citigroup nesten gikk på grunn av sine subprime utlånsstandarder. Det anslås at Tiger Woods rutinemessig tjener på over 70 millioner dollar i året. Grunnen er bare fordi han bringer inn mer til sine sponsorer enn det han tjener, ellers ville hans inntjening være uholdbar. Selv om jeg er misunnelig som den neste personen, spesielt som en delvis eier av Citigroup siden jeg er skattebetaler, bør vi ikke støtte æren av en kontrakt? Kanskje vi burde se på hvem som skrev denne kontrakten for Andrew i utgangspunktet i stedet.

Citigroup har behandlet meg godt i det siste, og jeg har vært en lang tidsklient. Når det er sagt, har jeg nylig blitt skuffet siden de økte kredittkortprisene mine uten grunn, selv om Fed-fondets rente og 10-års statsavkastning er til enhver tid lavere. Deres besparelser og CD-priser er også blant de laveste jeg har sett i forhold til andre banker. Jeg er også overrasket over at de også offentliggjorde en 50% lønnsøkning til mange av sine ansatte nylig også. Citigroup vil forbli som min "Go Broke Bank" bank, men jeg stemmer med mine føtter og flyttet alle mine besparelser ut av Citigroup og til en lokal boutique bank. La dem gjøre en stor spredning av noen andre. Citigroup vil alltid være bare en bank for enkel tilgang, og ikke mye mer.

Vær din egen Fondforvalter: For investeringer etter skatt gir Motif Investing deg mulighet til å bygge en kurv på 30 aksjer for bare $ 9,95, i stedet for å bruke den normale $ 7,95 for hver posisjon ($ 230 + provisjoner). Det er ikke nødvendig å betale dyre og løpende aktive administrasjonsgebyrer for verdipapirfond igjen. Når du bygger din egen portefølje, eller kjøper en av de 150 + profesjonelt opprettede motivene, kan du enkelt dollar koste gjennomsnittlig med ett klikk på knappen hver gang du har penger til å investere. Du kan til og med kjøpe pensjon Horizon-motiver, som fungerer som måldatafond, med unntak av at du ikke må betale 1% administrasjonsgebyr heller. Til slutt får du opptil $ 150 i frihandelskreditt når du begynner å handle med Motiv Investing. Motiv Investing er virkelig den rimeligste, mest effektive og mest innovative måten å investere i dag.

Oppdatert den 2/8/2015. La oksemarkedet fortsette!

Kommentarer På Nettstedet: