Spørsmål: En leser skudd meg en e-post og spør, "Sam, hvordan går det med mannen? Jeg har nettopp funnet bloggen din etter diamantforlovelsesringer, og jeg vil takke deg for din "Bling Bling" -artikkel. Jeg lurer på, hvilken størrelse rock tror du jeg skal få for kvinnen min? Jeg spør fordi hun bokstavelig talt gjør 5X mer enn meg, og er en senior visepresident hos et av de store detaljhandelsselskapene.

Hun har over 100 personer som jobber for henne i markedsavdelingen, og jeg har sett at hun knuser pisken på andre før, og det er skummelt! Men når hun er med meg, er hun en helt annen person. En jokester, goofy og så omsorgsfull.

Jeg elsker henne til døden, og jeg vil gi henne det beste. Men jeg er en mellomskole lærer, og bare få $ 47.000 i året! Jeg kan kanskje bruke $ 10.000, men det kommer til å være veldig stramt for meg, og i utgangspunktet tørke ut mine besparelser. Vi er begge i midten av 30-årene og har vært i over 5 år nå. Tanker? Takk! John”

Svar: Hei John, takk for din e-postforespørsel. Velkommen til ! Først av alt vil jeg rose deg for å være en skolelærer. Staten burde betale deg de store pengene, og ikke Andrew Hall fra Citigroup hans $ 100.000.000 bonus! Det er flere måter å svare på spørsmålet ditt, så la meg gi noen forslag. Jeg spurte spørsmålet ditt til en rekke av mine kvinnelige venner i dag, så jeg kan gi deg et balansert svar.

Det høres ut som om dere er forelsket, og det er en god sjanse for at hun vil si "JA!" Gitt den høye sannsynligheten for suksess, trenger du ikke å få henne noe ekstravagant å woo henne over. Hun er allerede din. Det viktigste er at du viser at du har gjort din forskning, og får henne noe hun har vist interesse for. Hun må være oppmerksom på det grove inntektsnivået ditt, og det enorme budsjettet kuttes og dermed potensielle lønnsreduksjoner i utdanningen. Derfor er det svært lite sannsynlig at hun forventer noe mer enn du har råd til. Du bør ta henne en spasertur i et shoppingområde og vandre inn i en smykker butikk for å hjelpe henne med å avsløre hennes smak.

Kjæresten din kan regelmessig kaste knott med tilsvarende velstående mennesker, men det er du hun vil være med. Ved å velge deg, viser hun at hun ikke bryr seg om hvor mye penger du lager. Hun kan ha mange dyre klær og tilbehør, men det stemmer ikke med alt du gir henne. Mange økonomisk vellykkede og enkle kvinner har påvist tidligere at de ville gi opp sin fancy tittel og store lønnsslipp hvis de kunne finne mannen til drømmene sine. Tross alt, hva er bruken av å gjøre så mye hvis du ikke har noen til å dele det med?

Din kvinne er allerede svært trygg. Selv om du brukte bare $ 3.500 og fikk henne en 0,5 karat, G, VS2 ring, er jeg sikker på at hun vil elske det og skatt det for alltid. Jeg tror ikke hun vil bry seg om hva vennene hennes tenker fordi hun blir så glad hun er engasjert! Hun vil definitivt ikke bryr seg hva hennes underordnede mener, og kan faktisk sette pris på å ikke ha noe så ekstravagant å vise seg. Hun har råd til en 3 karat Tiffany hvis hun vil, men det er ikke noe spesielt fordi det ikke kommer fra deg. På slutten av dagen, legg inn forskningen, fokus på kvalitet over størrelse, og planlegge noe romantisk og godt gjennomtenkt. Noen ganger sier kvinner oss det er tanken som virkelig teller. Med all din forskning så langt er det klart at du skal gjøre det rette!

Relaterte innlegg:

Diamond Engagement Rings: Bling Bling!

Regjeringsmedarbeider rettet til $ 100 millioner bonus

Lesere, noe råd du har for john? Vennligst hold svar på dine e-post spørsmål! Det vil være flott å diskutere trenden mot flere kvinnelige brødvinnere på et senere tidspunkt. Jeg har en følelse av at mange gutter ville elske å ha en sukkermamma, spesielt etter denne lavkonjunkturen. Jeg vet jeg ville!

Keigu,

- "Slice Through Money's Mysteries"

Følg på Twitter @FinancialSamura

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 20 2020