Utarbeider suger. Jeg hater det med en lidenskap fordi jeg finner det så sløsing å bruke energi på å ikke gjøre noe. Jeg vil heller bruke energien til å bygge et hus i Somalia, ligge bakgården, eller leke sport enn løfte noen dumme vekter. Når det er sagt, er trening også praktisk fordi det er et treningsstudio rett overfor meg som jeg deltar før hvert lag eller klientens middagstur. Jeg regner med at jeg hellere pumper litt jern og jogge litt før du blitser kostholdet mitt!

Et av målene mine i 2016 er å vinne en tennisturnering. For å gjøre det må jeg forbedre utholdenheten med tanke på at jeg ble bleknet i begge turneringer siden vi måtte spille tilbake til kamper hver dag. Sesongen går virkelig opp i mars, og gir meg en solid to måneder for å komme i form. Jeg vet at det ikke er noen vei i helvete jeg vil kunne gå på treningsstudio 3X eller mer i uken, så jeg har tenkt på å anskaffe en personlig trener for å få hjelp.

DE STORE BUCKENE KAN VÆRE VÆRE DET

For $ 795 får jeg 10 en time økter med noen trener av mitt valg på min lokale klubb. Ja, $ 795 høres ut som en latterlig sum penger, noe som er en del av grunnen til at det å hente en PT bare kan fungere! Hvis du bruker $ 79,5 en økt, er det sannsynlig at du alltid vil delta og jobbe med rumpen for å se resultater. Hvis øktene var gratis, ville jeg sannsynligvis slakke av her og der før jeg ikke går i det hele tatt. Tenk på hvor ofte du går til treningsstudioets frie klasser. Hvis du er ærlig, er svaret ikke så mye som du burde.

Jeg trodde alltid å ansette en fysisk trener, var for clueless rike mennesker som trenger mye håndholding. Jeg mener, kom igjen, hvem kan ikke lese de små instruksjonene på maskinen og flytte ens armer frem og tilbake? Hvem kan ikke gå på Youtube og se på en treningsvideo og etterligne hva de har sett på treningsstudioet? Og da skjønte jeg, kanskje det handler ikke bare om å få fit.

HVORFOR FØLGER jeg GUD?

Da jeg undersøkte 12 trenerens bios med bilder på veggen, fant jeg meg selv gravitasjon mot en veldig skikkelig og attraktivt utseende kvinne. Jeg kunne velge beefcake body builder fyren, Madonna-armer leter kvinne, den galde øynnen mannen, kvinnen i dette innleggets bilde (momeee), eller denne attraktive kikkende kvinnen som heter Meredith. Hvem ville du velge om du hadde valget?

Meredith har tre års personlig opplæringsopplevelse og er åpenbart i god form. Hun er en ex-idrettsutøver selv og kan empati med meg på all den psykiske angsten som idrettsutøvere går gjennom i viktige kampscenarier. Jeg møtte henne personlig, og hun er veldig vennlig og morsom å snakke med. Hun inviterte meg til å observere sitt tog en fella og jeg pliktet. Hun var veldig bra og hennes klient følte tydeligvis det samme da han fortalte meg å spøk "Still deg i kø“.

Husker du i skolen hvor det var denne veldig varme jenta (eller fyren) i klassen din, hadde du forelsket seg? Klassen kan være det mest kjedelige emnet på jorden, men det gjorde ikke noe fordi du fikk en sjanse til å se henne i 50 minutter. En personlig trener som Meredith er sånn. Hun gjør at du automatisk vil komme i form fordi hun er veldig attraktiv og du utvikler dette ubevisste ønske om å se bra ut for henne. OK, kanskje det er et veldig bevisst ønske siden du planlegger å spørre henne når du er revet. Hun introduserer deg ikke bare til noen flotte øvelser, hun er også 100% bak deg for en full time. Noen betaler tusenvis av dollar en time for denne typen følgesvenn. Bare spør Elliot Spitzer eller Charlie Sheen!

Så hva synes du folkens? Jeg vet at hvis jeg bruker $ 795 i 10 økter med Meredith, vil jeg være i beste form av livet mitt og klar til å oppnå en av mine mange mål for 2011 for å vinne en tennisturnering.

ANBEFALINGER

Ønsker du å finne rimelig livsforsikring? Sjekk ut PolicyGenius, en uavhengig forsikringsmegler som revolusjonerer måten vi handler for livsforsikring - gratis! Svar noen få enkle spørsmål på PolicyGenius nettside og mottar øyeblikkelig gratis, personlig og omfattende livsforsikring sitater. PolicyGenius gir gratis, objektiv rådgivning på mer enn 25 A-ratede livsforsikringsselskaper som de har grundig undersøkt og overvåket. Fordi livsforsikringspriser er regulert, trenger du ikke å bekymre deg for ikke å få de beste tilbudene. PolicyGenius hjelper deg å sammenligne de beste sitatene på ett sted.

Trenger rimelig helseforsikring fort? Ta en titt på planene som tilbys på Agile Health Insurance. De tilbyr termid dekning for så lite som $ 1,50 / dag med premier opptil 50% mindre enn Obamacare (ACA) planer. Det er ingen utelukkingsperioder, slik at du kan registrere deg når som helst på året, få umiddelbar godkjenning og få dekning på så lite som 24 timer. AgileHealthInsurance tilbyr også bredere lege nettverk enn de fleste Obamacare planer og har tilpassbare alternativer for tannlege og rabatter på resept. Finn en plan som fungerer for deg i dag.

Oppdatert for 2016 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: