Har du drømt om å leve som en høyt betalt landskroner? Nå, nå har du sjansen til å eie den virkelige livsstilen til den fiktive "Rayna Jaymes", Faith Hill-esque karakteren som spilles av Connie Britton på smash ABC, slo "Nashville." Ligger i - du gjettet det - Nashville, TN, hjemmet bare slo markedet for $ 19.5 millioner.

I flere måneder har filmen filmet i Belle Meade hjemmet på Page Road eid av Sylvia Roberts og hennes familie. Ifølge The Tennesean, "Nashville" laget skutt Roberts plass akkurat som-er - inkludert soverom, kjøkken og foajé. Senere besluttet showet å flytte de fleste av sine Jaymes hjemmescener til et lokalt soundstage, hvor satt dekoratører klonte flere av sine rom og stilte dem akkurat som de ser ut i det opprinnelige hjemmet.

Mens man ikke akkurat kan leve på et lydanlegg, kan du leve stort i dette fantastiske 6-roms, 12-badet, 20.533 kvadratmeter hjemme, med accent på unike kuler, steiner og skoger fra hele verden. Den har et eksepsjonelt basseng og gjestehus for å starte opp. Dette showet ble stoppet av Mark Harrison fra Adkisson / Harrison.

Steve Fridrich fra Fridrich & Clark holder noteringen.

Kommentarer På Nettstedet: