Kreditt: DonkeyHotey / flickr

Noen har fortalt meg at de planlegger å pensjonere utenlands hvis Donald vinner. Andre har sagt at de bare vil slutte å jobbe så mye hvis Hillary blir valgt. Vil du gjøre noe annerledes hvis Hillary eller Donald blir valgt Nå som Donald skal være POTUS de neste fire årene? Jeg er nysgjerrig på å vite om livet ditt endres i det hele tatt etter presidentvalget.

Min innleggskollegearbeidskarriere startet under Bill Clintons andre sikt og endte under Barrack Obamas første sikt. Uavhengig av hvem som var president, var jeg fokusert på aggressivt å spare og investere så mye som mulig for å unnslippe rotterløpet tidlig.

Jeg har ikke vært i tvil om hvorvidt vår president ville gjøre det rette for folket fordi jeg tror alt er rasjonelt langsiktig. Politikere krever kraft; derfor må de gjøre rett ved flertallet for å være i kraft. Jeg fokuserte bare på hva jeg kunne kontrollere. Du burde også.

Ta ting enklere innlegg Obama

Obama startet sitt presidentskap den 20. januar 2009 i midten av finanskrisen. Seks måneder senere begynte jeg som en måte å takle kaoset på.

Fordi jeg skjønte at inntektsskatt etter hvert ville bli reist under en demokratisk president, jobbet jeg så hardt som mulig for å tjene så mye penger som mulig før jeg dro i arbeid i 2012. Avviket var en fristende katalysator å forlate, men det var også sannsynligheten for høyere inntektsskatt.

Vi alle visste at 2012 ville være det siste året at noen kunne betale den høyeste marginale føderale inntektsskatten på 35% fordi Obama undertegnet en toårig Bush-skattesnekkeforlengelse 6. desember 2010. Strategien var den tiden at frontbelastning så mye av Din inntekt som mulig før den øverste marginale inntektsskatten gikk opp med 4,6% til 39,6% i 2013.

Betaler 39,6% føderal inntektsskatt + 12,3% for California inntektsskatt + 6,2% FICA skatt (på din første $ 108.000) mente å betale en total marginal skattesats på over 52%. Kan du forestille deg at regjeringen tar mer av deg enn du kan beholde for deg selv? Det er sinnsykt! Jeg ble allerede brent ut fra å jobbe 60-80 timer i uken i 13 år, så høyere skatter ga meg en grunn til å ta det ned i hakk.

Det har følt segfantastisk Jeg behøver ikke å jobbe for meg siden 2012. Selv om inntektene mine var mye lavere i to år, økte min lykke på grunn av lavere skatteregning og mye større fritid. Det ville være en ting hvis regjeringen var effektiv og brukte 100% av pengene mine til å hjelpe de syke og fattige. Men når du leser ting som $ 6,8 billioner i fudged regnskapsføring, er det ingen måte våre skattepenger blir satt til optimal bruk.

Obama-administrasjonen har hjulpet meg med å leve et mer balansert liv. Hvis skattene fortsatt var de samme under Bush-administrasjonen, er sjansene høye. Jeg ville ha holdt på å jobbe i seks år til mitt opprinnelige mål på 40 år. Hvis jeg gjorde det, ville jeg nok være mindre sunn, mer stresset og en mye saltere person.

Ved å heve skatter, lovet Obama ironisk at jeg skulle betale mye mindre skatt samtidig som det bruker flere offentlige ressurser. Nesten hver dag går jeg en tur i botaniske hager eller spiller tennis på en offentlig park. Jeg har nå tid og økonomisk styrke til å få mange barn til å sende dem til offentlige skoler også. Jeg lærte meg selv å starte en mer skatteeffektiv livsstilsvirksomhet gjennom et S-Corp. Da jeg slaver vekk mellom 22-34 år, hadde jeg lite tid til å nyte mye av alt, til tross for at jeg betalte seks tall i skatt hvert år.

Livet har vært bra takket være et sterkt økonomisk utvinning og en skattestruktur som hindrer folk i å bli gal, hardt nok.

Hva om fremtiden?

Som jeg skrev tidligere, for å bli rik må vi prøve å forutsi fremtiden.

Hvis Hillary blir valgt, er det virksomhet som vanlig. Vi må passe på for andre overraskelsesskatteregler, for eksempel Netto Investerings Inntektsskatt på 3,8% introdusert i 2013 for enslige / ektepar som produserer over $ 200,000 / $ 250,000. Annet enn potensielt høyere skatt, virker det ikke som mange av våre liv vil bli påvirket av regjeringen. Jeg tror ikke at min livsstil vil skifte en bit.

Hvis Donald blir valgt, er det vanskelig å vite hva du kan forvente. På grunn av usikkerhet kan aksjemarkedet selge seg med 5% - 15% akkurat som det som skjedde etter Brexit. Etter hvert som tiden går, vil det være mer klarhet fra Donald om hans ulike politikk, og markedet bør gjenopprette og begynne å handle på grunnleggende igjen.

En av mine største bekymringer nå når Donald er valgt er at mitt liv vil forandres til verre på grunn av min egen grådighet. Donald vil trolig prøve og senke skatt for alle, særlig siden republikanerne kontrollerer senatet og huset. Som et resultat vil jeg være svært fristet til å finne heltidsarbeid igjen og flere rådgivningsgigger for å øke min totale inntekt. Jeg vil også begynne å publisere mer innhold på for å prøve å generere mer trafikk og inntekt. Jeg kan til og med prøve og starte en større bedrift som piggybacks av innholdet. Alt dette betyr en ekstra 40-50 timer arbeid i uka!

Å gå tilbake til arbeid 60-80 timer i uken som en middelaldrende mann lyder veldig deprimerende. Men det er veldig vanskelig å gi opp en avtale, selv om avtalen bare lar deg holde ~ 5% mer av pengene dine hver lønnssjekk.

Den som vinner, mitt håp er at regjeringen vil fortsette å være dysfunksjonell og gridlocked slik at verdens gjerninger kan fortsette å gjøre det de alltid har gjort.Jeg kommer ikke til å la en president komme i veien for min frihet!

Oppdater: Trump vinner! Utrolig, republikanere nå kontrollerer presidentskapet, senatet, huset, og vil velge en ny Høyesterett rettferdighet. La oss håpe Donald kan starte arbeidet med å helbrede vår nasjon raskt, i hvert fall for vår investering.

Laster inn ...

I slekt:

Kjemp for økonomisk frihet hver eneste dag

Bygg passiv inntekt for å unngå å være noen som pisker

Topp 1% Nettoverdien beløp etter alder

Lesere, fortell meg hvordan du tror livet ditt vil forandres under et Donald-presidentskap?

Kommentarer På Nettstedet: