I et tidligere innlegg lærte vi at den rikere blir, desto større er virksomheten i individets nettovinstsammensetning. Når du har slått en nettoverdi på 100 millioner dollar, kommer forretningskomponenten til å ha omtrent 50% av nettoverdien. Selv om de fleste av oss aldri vil nå slike verdier, er det åpenbart at du skal starte en bedrift hvis du håper å bli veldig rik en dag.

Men hva med å nullle inn på den offentlige investeringen delen av en høy netto verdt investor rikdom. En høyverdig investor er definert som en person med $ 3 millioner eller mer i investerbare eiendeler, ikke medregnet verdien av deres primære bolig. En investor med høy høy nettoverdi har $ 30 millioner eller mer av investerbare eiendeler.

Hva er noen innsikt vi kan samle fra deres ressursfordeling som kan være mest relevante for leserne her? Tross alt kan alle investere i aksjer og obligasjoner, men ikke alle har evnen eller stasjonen til å bygge en bedrift.

Den gode nyheten er at US Trust, Bank of Americas Private Wealth Management-arm, utpekte en 2018 High Net Worth-investorundersøkelse bestående av 892 høye nettoværdi og ultra høye nettoverdige voksne over hele USA som vi kan analysere.

Gjennomsnittlig Asset Allocation For High Net Worth Investors

Gjennomsnittlig aktivitetsallokering for respondenter med over $ 3 millioner i investerbare eiendeler er ifølge 55-tallet aksjer, 21% obligasjoner, 15% kontant, 6% alternativer og 4% andre.

Ah hah! Jeg trodde jeg var litt for konservativ med min 55% aksjefordeling i min 1H2018 investeringsoppsummering. Men i virkeligheten er jeg litt aggressiv enn andre høyverdige investorer fordi jeg bare har en 6% kontantbalanse, har 10% av mine investerbare eiendeler i Alternativer, og har nærmere 34% i obligasjoner etter 10-årsobligasjonsrenten brøt 3%.

Det som er mer interessant er hvordan fordelingen av High Net Worth-fordelingen fordeles på generasjoner og mellom menn og kvinner.

Fire generasjoner av respondenter:

Millennials: Alder 21 - 37 (Født 1981 - 1997)

Generasjon X: Alder 38 - 53 (Født 1965 - 1980)

Baby Boomers: Alder 54 - 72 (Født 1946 - 1964)

Silent Generation: Alder 73+ (Født før 1946)

Noen viktige punkter fra det andre diagrammet:

* Menn er bare litt mer aggressive enn kvinner med deres aksjeallokering

* Alle aldersgrupper bortsett fra Boomers økte aksjeallokeringen i 2018, noe som kan være en kontrakterende indikator

* Millennials og Gen X var de mest aggressive i å øke deres aksjeallokering og redusere deres kontantfordeling

* Millennier har fortsatt alt for mye penger til 21%, men det er ikke forferdelig dersom de utnytter mye høyere pengemarked (1,85%) og kortsiktige CD-priser (2,5%) takket være Federal Reserve-rentenivåene siden 2016

* Den stille generasjonen har mest aggressive aksjeallokering av dem alle

Etter en flott 2017 er det forståelig at de fleste generasjoner økte aksjekapitalen. Hvis du er tusenårig, har du for det meste sett gode tider siden 2010. Selv om du kanskje har uteksaminert høgskolen under lavkonjunkturen, hadde du ikke penger til å investere de to første årene uansett. Nå som tusenårene går inn i sterkere inntektsår og er bedre utdannet om fordelene ved langsiktig investering, bør utviklingen mot høyere aksjefordeling fortsette.

For meg,Den største overraskelsen er egentlig hvordan de i alderen 73+ har en 61% allokering til aksjer. 73 + -årige har sett alt, men de er fortsatt ubemerket. Dette er veldig innsiktsfullt fordi det ser ut til at erfaringen har lært dem at det å holde kurset på lang sikt er veien å gå til tross for at aksjemarkedet ligger i nærheten av rekordhøyder i dag. For dem har langsiktig investering vist seg å være korrekt.

Det ville være en ting hvis de 73 + åringer representerte gjennomsnittlig 73 + år gammel amerikaner med mindre enn $ 200 000 i pensjonsoppsparing. Å ha en mer aggressiv aksjefordeling kan være mer nødvendig for å generere høyere avkastning. Men disse er høyverdige personer med minst $ 3 millioner i investerbare eiendeler, slik at de ikke gjør vondt for penger.

Men vær oppmerksom på at vi ikke snakker om 70% - 100% aggressiv allokering i aksjer som de fleste økonomiske rådgivere anbefaler for yngre folk. Vi snakker om en klassisk 60/40 allokering som har vist seg å fungere ganske bra og å være mindre volatil i nedturer. Se den historiske risikoen / avkastningen nedenfor.

Relatert: Ulike porteføljesammensetninger i pensjon for å vurdere

Jeg vil gjerne akseptere en gjennomsnittlig avkastning på 8,7% for resten av livet mitt. Det ville bety at investeringene mine ville doble hver 8.3 år. Imidlertid har jeg tvil om at vi på dette punktet i syklusen vil returnere 8,7% i året de neste 10 årene. Husk at det var et helt tapt tiår med aksjer etter dotcom-boblen i 2000.

Det er trygt å anta at den største andelen av ultrahøye nettoverdige personer er fra den eldste generasjonen. Derfor, hvis du har over $ 30 millioner i investerbare eiendeler, er du allerede så langt foran spillet at selv en 50% korreksjon forlater deg fortsatt med mange gjenværende eiendeler.

Videre, hvis du er over 73 år, vil du sannsynligvis ikke kunne bruke alle dine $ 30M + før du dør.Derfor, kanskje Silent Generation tar en veldig tilfeldig holdning til penger fordi det innser at livet er langt mer meningsfylt enn penger siden de har hatt så mye penger så lenge. På dette stadiet av livet kan det være mer om familie, venner, og forlate en arv.

Hold kurset

Denne undersøkelsen skal gi folk tillit til å investere i aksjer på lang sikt. Din portefølje trenger ikke å være vilt overvektige aksjer, men du bør sannsynligvis svinge mellom en vektning på 51% - 100% avhengig av alder og dine økonomiske mål.

Jeg er personlig fornøyd med en vekting på 55% i aksjer og en 10% vekting i alternativer på dette punktet i syklusen. Jeg har allerede opplevd hva det føltes som å ha en 70% vekting i aksjer da markedet falt 10%, så jeg har justert tilsvarende. Mitt langsiktige mål er å tjene en 5% - 6% årlig avkastning med lav volatilitet. Kanskje jeg vil bli heldig med mine private investeringer og gjøre det bedre.

Anbefaling å bygge rikdom

Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Du kan bruke Personal Capital til å overvåke ulovlig bruk av kredittkort og andre kontoer med sporingsprogramvaren. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer. Kjør absolutt tallene dine for å se hvordan du gjør det. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012 og har sett min nettoverdi skyrocket i løpet av denne tiden takket være bedre pengehåndtering.

Kommentarer På Nettstedet: