Ah, våren. Fuglene synger. Kjærlighet er i luften. Og været blir varmere. Du vet hva det betyr!!

Det er riktig: Det er skattesesongen, venner.

Jeg elsker skatt tid. For det meste fordi jeg kommer til å le av alle de økonomiske "ekspertene" som opportunistisk våken fra dvale hele vinteren - når din venn Ramit er her hele året.

Det er også når noen av oss får en del av kontanter tilbake fra regjeringen gjennom skattefradrag.

Hvor mye skal du komme tilbake? Vel, gjennomsnittlig skattefradrag er ca $ 3,046 (pr The Washington Post). Så forvent rundt tre store for din skatt refusjon.

Men "gjennomsnitt" betyr ikke "garantert." Det er ingenting verre enn å planlegge for refusjon og ... ikke få noe. Eller verre, OWING penger. Derfor vil jeg bryte det nummeret ned, vise deg hvordan denne tilbakebetalingen er beregnet, og fortelle deg noe at mange (for eksempel "eksperter") får feil om din tilbakebetaling av skatt.

 • Hvor mye får jeg tilbake i skatt?
 • Hvordan får jeg min tilbakebetaling?
 • Hva folk får feil om skattemessige tilbakebetalinger
 • Master din økonomi

Hvor mye får jeg tilbake i skatt?

For å forstå hvor mye du kommer tilbake i skatt, trenger du en rask leksjon i midler.

Nå har du sannsynligvis lagt merke til at en stor del av inntektene dine "mangler" fra lønnsslipp hver måned. En del av årsaken til at den mangler (bortsett fra 401ks, forsikring, etc.) er fordi regjeringen holder av med betalingen din basert på hvordan du fylte ut IRS-skjemaet W4. Dette skjemaet bestemmer hvor mye du og din arbeidsgiver er enige om å holde tilbake for skatt.

For å få et grovt anslag på hvor mye du vil komme tilbake, må du:

 1. Finn din totale inntektsskatt skyldig for året (jeg foreslår ved hjelp av denne skattekalkulatoren for et grovt estimat).
 2. Se om det er mer eller mindre enn det du har hatt tilbakeholdt (se på slutten av året W2-skjema).

Beløp holdes tilbake - Din skatteforpliktelse = Refusjon 

Dette er en veldig enkel sammenfatning av hvordan skattemessige tilbakebetalinger beregnes og tar ikke hensyn til ting som skattefradrag, unntak og fordringer som kreves gjennom hele året. Men det kan gi deg en grov ide om hvor mye du kan komme tilbake fra IRS kommer skattesesongen.

La oss ta en titt på dette ved å bruke to flere svært enkle eksempler.

John / 30 / $ 75,000 / Ingen barn

John er en 30-åring uten forsørgere. I fjor laget han $ 75.000, holdt tilbake $ 15.000, og samlet ingen offentlige fordeler.

Sjekk ut hvor mye han kunne få for sine 2017 skattemessige tilbakebetalinger (bruk av kalkulator over).

Trekk den røde sirkelen fra den blå for refusjonen.

$ 3105. Omtrent gjennomsnittet for tilbakebetaling av skatt! OG med de nye skattelovene står han for å bli enda mer i hans refusjoner i 2018 (ca $ 5 195).

Hva med noen som er gift med barn?

Margaret / 45 / $ 100,000 / Tre barn

Margaret er en gift 45-årig med tre barn under 17 år. I fjor gjorde hun $ 100 000 og holdt tilbake $ 30 000 i skatt. Hun er også hodet til hennes husstand og samlet ingen offentlige fordeler.

Hvor mye står hun for å komme tilbake?

Trekk den røde sirkelen fra den blå for refusjonen.

Onkel Sam kan skylde Margaret $ 14.465 når alt er sagt og gjort. Og hvis hennes situasjon ikke endres i 2018, vil hennes refusjon faktisk vokse til $ 20 584.

MERK: Alle s skattesituasjoner er unike, og eventuelle online refusjons kalkulator vil i beste fall gi deg en grovt anslag av hvor mye du kommer tilbake. De to eksemplene ovenfor er utrolig enkle og fanger ikke helt nyansene til noens faktiske økonomiske situasjon.

Spill rundt med dem og vær så spesifikk som mulig. Jo flere detaljer du kan gi bedre av en ide du får av hva du vil motta for tilbakebetaling.

Så nå vet du omtrent hvor mye du kommer tilbake og du er klar til å samle inn penger, onkel Sam skylder deg. (Eller, hvis du ikke holdt tilbake nok, hvor mye du skylder.)

Før du heiser din "Ikke trå på meg" flagg og marsjerer ned til IRS-bygningen for å få pengene dine, bør du vite om alle måtene du kan få din skattemessig tilbakebetaling.

Hvordan får jeg min tilbakebetaling?

Heldigvis for deg er IRS veldig Godt om å få din skatt refusjon til deg.

Faktisk kan du sjekke ut IRSens "Hvor er refusjonen min?"Verktøy for å finne statusen for din tilbakebetaling av skatt akkurat nå. Og ifølge IRS, utsteder de ni av ti refusjoner tilbake til skattebetaleren innen 21 dager etter at de har registrert sine skatter.

Til slutt, selv om, hvor snart du får tilbakebetaling tilbake, avhenger av to ting:

 • Hvordan legger du inn dine skatter
 • Hvordan velger du å motta tilbakebetaling

Hvis du bestemmer deg for å arkivere skatter gjennom god gammeldags penn og papir, vil det ta betydelig lengre tid å få tilbakebetaling tilbake. Faktisk må du vente fire til seks uker før du selv kan sjekke statusen din på deres "Hvor er min tilbakebetaling?" -Verktøy.

Det er en annen rute skjønt: Elektronisk skattegivning.

Du mottar skattereduksjonen enda raskere når du sender den elektronisk via plattformer som TurboTax eller IRS e-fil.Der kan du velge å motta tilbakebetaling gjennom direkte innskudd (en gratis tjeneste fra IRS). Det er sikkert, raskt og på samme måte som regjeringen setter inn millioner av trygdeordninger for sosial sikkerhet og veteranforhold hvert år.

Når du får pengene tilbake, må du sørge for at den blir brukt til god bruk:

Så du vet hvor mye du kommer tilbake og hvordan du får pengene dine. La oss nå komme inn på hva du kanskje får feil på din tilbakebetaling av skatt.

Hva folk får feil om skattemessige tilbakebetalinger

Jeg har en bekjennelse å gjøre: Jeg elsker faktisk de koselige, rare finansielle ekspertene du ser på TV eller på deres nettbaserte soapbox som foredler deg om skatter. Fordi 99,99% av tiden er de dårlige feil om penger.

En av deres favoritt go-to buzz setninger:

"Hvis du får en skattefradrag, gir du regjeringen gratis penger!"

OVERTALELSE: Hvis du får refusjon, betyr det at regjeringen tok pengene dine og tjente interesse på det i et helt år!

Da er disse "ekspertene" vanligvis utpustet på grunn av sin egen glans.

La meg bryte dette ned for deg.

Den gjennomsnittlige skatteutbetalingen er ca $ 3000. La oss anta at penger ville ha sittet i en sparekonto med en 1,45% APY (det er på den øvre enden for sparekontoer).

Hvor mye interesse har du mistet gjennom din skattholdningsandel? $ 3,62 i måneden.

HERREGUD!! Regjeringen stjeler tilsvarer en latte hver måned! Tid til å dumpe en haug med te i Boston Harbor.

Her er en vanskelig sannhet: Hvis du hadde penger, ville du nok ha brukt det. Det er ikke noe mot deg - det er bare menneskelig psykologi. Vi som mennesker har en utrolig fin mengde viljestyrke. Derfor er kostnadsbesparende tiltak som kutte ut lattes eller lunsj på din favoritt sandwich spot er ikke realistisk.

Og ja, teknisk, de har rett. Du kunne har tjent interesse på pengene. Jeg lever i en virkelighet, men det betyr at "teknisk" ikke alltid er riktig.

Så i det hele tatt er det to grunner til at jeg helst vil få en skattemessig tilbakebetaling enn skylder regjeringens penger:

 1. Hvis folk ender på grunn av regjeringens penger på skattetid, vil de fleste ikke ha ekstra penger liggende rundt. Vi vet dette fordi de er forferdelige på å styre pengene sine og har rekordgjeldsrenter. Beklager, det må sies.
 2. Som nevnt før er interessen de står for å tjene, utrolig lav. Hvis du er bekymret for å spare noen få dollar hver måned, så foreslår jeg sterkt at du skal finne en annen blogg.

Så ignorere de koselige vekkene der ute og lær hva du virkelig bør gjøre med pengene dine:

Master din økonomi

Husk: Når det gjelder din personlige økonomi, bekymre deg for tingene du kan kontroll.

I stedet for å tenke på "hva hvis" og hvor mye regjeringen tilsynelatende tjener penger, må du sørge for at ditt personlige finanshus er i orden slik at du kan maksimere inntektene til det du har.

Teamet mitt og jeg jobbet hardt for noe for å hjelpe deg med å gjøre akkurat det:

Den Ultimate Guide to Personal Finance

I det lærer du hvordan du:

 • Master din 401k: Benytt deg av gratis penger som tilbys av bedriften din ... og bli rik mens du gjør det.
 • Administrer Roth IRAs: Begynn å lagre for pensjonering i en verdig langsiktig investeringskonto.
 • Tilbring pengene du har - skyldfri: Ved å utnytte systemene i denne boken, lærer du nøyaktig hvordan du kan spare penger for å bruke uten skyld.

Skriv inn informasjonen din nedenfor og kom deg på vei for å leve et rikt liv i dag.

Kommentarer På Nettstedet: