Hvis det er en ting jeg er konsekvent på, gjør det litt dum feil minst en gang i året. En av de klassiske feilene skjedde mitt første år ut av college. En av IT-gutta og jeg var gode venner, alltid snurre hverandre opp og kutte hverandre ned. Han sendte ut en avdelingsbrede e-postmelding som sier at systemene skulle være ute i helgen, derfor burde ingen bry seg om å komme på jobb.

I stedet for å klikke på "Svar", klikket jeg feilaktig "Svar alle"Og skrev, "Er det ikke derfor du har en jobb? Så du kan fikse datamaskinen min, og vi kan jobbe hele helgen? Hvem hyret deg likevel ?! " Så snart jeg sendte e-posten, tok lammelsen tak. Jeg ble mortified!

Med hodet mitt tucked, gikk jeg straks inn på veilederkontoret min og ba om unnskyldning. "Jeg er en komplett bumbling idiot! Jeg kan ikke tro at jeg var så uforsiktig og dum. Jeg er slik en idiot. Vær så snill å tilgi meg!" Jeg tror jeg kan ha kuttet en tåre, men jeg husker ikke akkurat.

Til min overraske lo, sjefen min, og fortalte meg at jeg ikke skulle bekymre meg for det, og å gå tilbake til skrivebordet mitt. "Ikke så mye Sam, vær ikke for vanskelig på deg selv! Ikke skjønner hvor mye du likte å knuse folkens koteletter! "

Phew, kule dodged.

DARN, EN ANNEN FEIL

Et år gikk, og jeg følte at jeg fikk traction på jobben. Faktisk var jeg klarert til å være vert for et møte hele veien i Anchorage, Alaska! Klart, jeg hadde en uteksaminert fra peon status. Alt var bra til jeg landet. Jeg glemte å ta med presentasjonene til konsernsjef for et stort selskap som trengte dem til neste morgens møter. Igjen ble jeg skrudd på begge veier. Min eneste jobb var å fly ned til Anchorage, introdusere ledelse, gi dem presentasjonene sine og hold stille. Jeg blåste det!

Å føle følelsen av frykt igjen, nevnte jeg til konsernsjefen under middagen natten før at jeg helt glemte hans presentasjoner. "Jeg er en total moron! Jeg vet ikke hvordan jeg kunne vært så dum som å glemme dine presentasjoner. Jeg beklager så mye!" Jeg blåste ut mens jeg slått på baksiden av hodet mitt med håndflaten min. Jeg kunne se administrerende direktørens ansikt vende hver gang jeg klappet på hodet mitt.

"I min rush til flyplassen, ikke bare glemte jeg å ta med dine presentasjoner, jeg glemte også tanntråd!" Jeg forklarte.

Konsernsjef begynte da å le og sa "Sam, ikke bekymre deg sønn. Alt kommer til å bli bra. Vi vil bare trekke opp presentasjonen på våre bærbare datamaskiner, og vise kundene på denne måten. Ha en scotch på meg! "

Under møtene neste dag gjorde konsernsjefen som lovet og pisket ut presentasjonen ved hjelp av Thinkpad og alt var bra.Det var da, at jeg skjønte hvordan jeg virkelig ber om unnskyldning.

Bare to ting er nødvendig for å gjøre opp for en goof

1) Gjør aldri noen unnskyldninger, med mindre det er morsomt. Unnskyldninger er for tapere. Adresse feilen og godta skylden.

2) Skal og straffe deg høyere og vanskeligere enn dine overordnede noensinne ville. Jo mer du slår deg selv, desto mindre vil din overlegen føle lyst til å slå deg opp! Faktisk, ofte vil din overordnede ta den andre siden og ha sympati for deg under din egen formaning.

Hvis du kan ta kontroll over situasjonen, innrøm din feil, og pisk deg selv som Sylas gjør i Da Vinci-koden, alt vil bli bra! Martyrmetoden er høy skalerbar i nesten hvilken som helst type scenario du kan forestille deg. La meg demonstrere.

MARTYRING JEG FOR LOVE

La oss si kjæresten din ser deg ogling en annen jente mens du går nedover gaten. Så snart du skjønner at du blir fanget, kan du si til henne, "Åh, jeg er en skitten gris. Det jeg gjorde var så respektløst. Du er den eneste for meg!"

Ok, du må si dette med et rett ansikt, og ikke bry deg med å le. Hvis du kan si den ovennevnte linje oppriktig, lover jeg deg, dine synder vil øyeblikkelig bli tilgitt. Du har tatt ordene rett ut av munnen hennes, og fortalte henne nøyaktig hva hun vil høre! Man må forutse skuringen som kommer med ditt eget skje. Hvis den opprinnelige linjen for en eller annen merkelig grunn ikke virker, kan du også legge til, "Hva med å gå på en shoppingbo på Tiffany's? Jeg spanderer!"

KONKLUSJON

Konflikter og feil er aldri morsomme. Når det er klart, har du gjort en feil, bare be om unnskyldning, gjenkjenne feilene dine og lover forbedring. Ingenting driver en leder mer nøtter enn når en underordnet ikke skjønner hva han eller hun har gjort. Din leder vil bare sørge for at du får det riktig neste gang. Det er hvordan du behandler feilen og hvordan du beveger deg fremover som virkelig teller.

Lesere, noen dumme feil du har gjort under arbeidet eller andre steder? Hvilke løsninger har du kommet på for å gjøre ting igjen?

hilsen,

Sam @ - "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Følg på Twitter @FinancialSamura og abonner på vår RSS- eller E-post-feed.

Kommentarer På Nettstedet: