Å be om en kampanje er et ekstremt stressende øyeblikk i karrieren din.

 • "Hva om de sier nei?"
 • "Hva om de ler meg ut av rommet?"
 • "Hva om de ikke ser verdien jeg legger til i selskapet?"

Bare å tenke på de mulige svarene kan gjøre deg syk.

Men hvis du har taklet større arbeidsbelastninger og lagt til stor verdi, bør ikke din jobbtittel gjenspeile din økte verdi?

Det er på tide å be om en kampanje eller en heve.

Du skal lære nøyaktig hvordan du gjør en typisk ubehagelig samtale til en hyggelig diskusjon og hvordan du gjør dette til en no-brainer-beslutning for sjefen din.

 • Å vite hvordan du ber om en kampanje kan gjøre deg rik
 • Hvordan definere verdien din for arbeidsgiveren din
 • Den # 1 feil når du ber om en kampanje
 • Front-loading arbeidet
  • 3 - 6 måneder ut: Forbered sjefen din for å gi deg en kampanje
  • 1 - 2 måneder ut: Forbered kofferteknikken
  • 1 - 2 uker ute: Øv, øve, øve
 • Hvordan spørre om økning og øke lønnen din

Å vite hvordan du ber om en kampanje kan gjøre deg rik

Vurder disse tre punktene:

 1. En kampanjesamtale kan ta så lite som 10 minutter.
 2. En kampanje kan føre deg til neste nivå i din karriere.
 3. Mange av mine studenter og venner som har brukt teknikkene jeg skal dele, har lært å be om løft på $ 10.000 eller mer.

Selv om en kampanje bare får deg halvparten av det (en $ 5000 økning), legger den opp dramatisk over tid.

Ta en titt:

Og husk - de fleste som får en kampanje, har en tendens til å bli promotert ofte!

Å be om en kampanje er en smart og tidsbesparende måte å sette mer penger på lommen og forbedre karrieren din.

Så hvorfor forlater de fleste sin karrierebane til sjanse? Enkelt: Frykt. De fleste er redd for at de skal bli skutt ned, slik at de ikke engang prøver.

Heldigvis kan du bekjempe denne frykten med noe forberedelser.

Hvordan definere verdien din for arbeidsgiveren din (du sannsynligvis gjør for mye)

Hvor lenge har du vært i din bedrift?

2 år? 5 år? 10 år? La oss bare anta at det har vært en stund.

I løpet av den tiden har du definitivt blitt bedre på jobben din. Du har sikkert utviklet nye ferdigheter, og du har tatt på seg nye oppgaver. Du hjelper sannsynligvis selskapet mye mer enn du gjorde for et år siden. Så mens ditt bidrag fortsetter å stige, har kompensasjonen din vært stagnerende.

Mange av oss er ydmyke og beskjedne av naturen - og det er greit. Men det er en stor forskjell mellom å være ydmyk og undervurdere deg selv:

 • Ydmyk: "Jeg har gjort XYZ, og jeg er stolt av den prestasjonen."
 • undervaluing: "Åh, jeg snakket litt med det prosjektet, men det var ikke bare meg. Dessuten kunne noen ha gjort det, så hvorfor skulle jeg føle meg spesiell? "

Og som bard en gang skrev ...

Her er en øvelse du kan gjøre for å bryte denne begrensende troen: Oppgi alle måtene du har blitt mer verdifulle for selskapet siden du startet jobben.

Vær sjenerøs med listen din, men press deg selv for å bli spesifikk:

 • Har du levert spesifikke resultater? Hvilke? Estimere hvor mye de var verdt.
 • Har kommunikasjonen din blitt bedre? Hvordan det?
 • Er du mer effektiv enn før? Hvordan vet du?
 • Kjenner du virksomheten bedre? Hvordan oversetter dette til selskapets bunnlinje?
 • Har du utviklet nye ferdigheter? Hvilken type?

Husk at prestasjoner som virker verdslige til du kan virke eksepsjonell til noen andre. Ingen prestasjon er for liten. Skriv dem alle ned.

Dette er ditt første skritt i å lære hvordan du ber om en heve eller en kampanje.

Nå som du vet verdien du legger til, er det på tide å forberede samtalen med sjefen din.

# 1-feilen når du ber om en kampanje (eller heve)

Den absolutte VERSTE feilen du kan gjøre når det gjelder hvordan du ber om en heve eller forfremmelse, er å bare dukke opp på dagen for resultatrapporteringen din og be om det.

Hvis dette er din plan, vil du miste.

Og det er mer, du fortjener å tape.

Jeg lærte denne leksjonen på den harde måten. Da jeg var student i Stanford, jobbet jeg for et lokalt venturekapitalfirma. Etter noen måneder bestemte jeg meg for at jeg skulle spørre sjefen min for en kampanje. Jeg er jo en smart fyr, og jeg har jobbet ganske hardt, så jeg burde spørre, ikke sant?

Samtalen gikk noe slikt:

Ramit: «Hei Boss, takk for at du møttes med meg. Så jeg har jobbet her i noen måneder nå, og jeg tror jeg har gjort en veldig god jobb. Jeg har virkelig fått en god forståelse for virksomhetenes og outs, og på grunn av det vil jeg diskutere med deg muligheten for en kampanje. "

Sjef: "Hvorfor tror du jeg burde gi deg en kampanje?"

Ramit: "Vel ... du vet, som jeg nevnte, tror jeg jeg har gjort en veldig god jobb, og jeg har lært mye om selskapet og hvordan alt fungerer her og ... ja."

Sjef: "Nei. Kommer ikke til å skje."

Ramit: "Åh. Greit."

Det var ikke pent. Og jeg var faktisk sint på sjefen min om det i to hele dager (han sa "nei!").

Men da skjønte jeg at jeg var latterlig. Jeg hadde ikke gitt ham noen legitime grunner til at han skulle gi meg mer ansvar og betale meg mer.Så hvorfor ville jeg ha forventet ham til?

Jeg har blitt mye bedre på forhandling siden da, og dette er # 1-regelen jeg har oppdaget om forhandlinger:

80% av arbeidet i en forhandling er gjort før du går inn i rommet

Det betyr at samtalen er bare en liten del av hva som faktisk gjør eller bryter forhandlingene. I virkeligheten, når du lærer hvordan du ber om en heve eller en kampanje, er det din forberedelse som vil avgjøre om du lykkes eller feiler.

Sett det på en annen måte, vil du hellere bruke null timer på å forberede og få øyeblikkelig blown out of a negotiation - eller vil du være villig til å bruke 20 timers forberedelse med 70% sjanse for vellykket å forhandle en heve eller en kampanje?

Front-loading arbeidet

Toppspillere er villig til å sette inn tid og krefter, og derfor kan de høste uforholdsmessige belønninger.

Jeg kaller dette "front-loading arbeidet."

Her er noen eksempler på front-loading arbeidet du kan prøve (jeg dekker enda mer av disse forberedelsestipsene og andre avanserte karrierestrategier i min Finn din drømjobb program):

 • Gjør fantastisk arbeid i minst tre til seks måneder, med skriftlig ros samlet fra dine medarbeidere og din egen sjef.
 • Opprette et femsiders dokument med bevis på ytelse, og viser alle måtene du har verdiskaping utover kravene til jobben din.
 • Øvelse med en annen dyktig forhandler, innspilling av det på video, forbereder for hver uforutsigbarhet og innvending som sjefen din kan ha.

Når du har lagt inn arbeidet og har gjort en anstendig mengde forberedelser, vil du sørge for at sjefen din vet at du planlegger å be om en heve eller forfremmelse.

Tidslinjen for forhandling

Hvor lang tid tar det for deg å gå fra en gjennomsnittlig utøver (hvor du er nå) til en toppspiller (klar til å forhandle din første heve)?

Tre til seks måneder i de fleste tilfeller. Noen ganger mer, noen ganger mindre, men tre til seks måneder er vanligvis et oppnåelig mål.

Dette pleier å overraskelse mennesker.

"Hvordan kan jeg forhandle min lønn tre måneder fra nå? Jeg er bare heldig å ha en jobb. "

Hvis du er toppspiller, vil tiden du er i selskapet ikke spille så mye som arbeidet du legger inn.

Denne tankegangen er avgjørende for å vite din verdi. Hvis du er skeptisk til din egen verdi, vil sjefen din straks fryse det og koste deg tusenvis av dollar.

Den er mulig å demonstrere massiv enorm verdi på tre måneder - selv som en ny kandidat. Selv med få ferdigheter. Selv i en galskapsøkonomi.

Jeg skal vise deg hvordan du velger ambisiøse mål som faktisk betyr noe for sjefen din og samarbeide for å oppnå dem. Disse målene vil være strategiske for å forhandle om en økning, alt innenfor en stram tidslinje.

Og her er det de tre til seks månedene vil se ut som:

Hvis du ikke får en regelmessig planlagt resultatanmeldelse, ikke bekymre deg - Jeg gir alle de skriptene du trenger for å få sjefen din til å godta en lønnssamtale. Men den grunnleggende ideen bak forhandlings tidslinjen er dette:

 • 3-6 måneder før anmeldelsen: Bli en toppspiller ved å samarbeide forventninger med sjefen din, og overgå disse forventningene på alle mulige måter.
 • 1-2 måneder før anmeldelsen din: Forbered kofferteknikken til bevis for å støtte de nøyaktige grunnene til at du bør få en høyning.
 • 1-2 uker før anmeldelsen din: Øv deg med riktig taktikk og skript.

Legg merke til at alt dette er gjort FØR det faktiske møtet (selvfølgelig vil vennene dine bare se resultatene du har, ikke alt arbeidet du legger inn).

Denne tidslinjen stiller deg best til å be om en heve eller forfremmelse.

La oss begynne med å lære å sette forventninger til sjefen din.

3 - 6 måneder ut: Forbered sjefen din for å gi deg en kampanje ved å sette forventninger

Sjefen din bør ALDRI bli overrasket av deg og be om en kampanje eller en heve. Hvis de er, gjorde du noe galt, og sjansene for suksess faller dramatisk.

Tenk på det: Hvis du bare blindside sjefen din, legger du ham eller henne på stedet.

Ingen liker å være hjørnet, spesielt med hensyn til penger og kampanjer. Deres naturlige reaksjon vil være å bli defensiv. I psykologisk parlanse, vil de oppleve "reaktans" (som er en fancy måte å si "ingen måte, Jose").

I stedet forbereder sjefen din for å gi deg en kampanje. Jeg går gjennom nøyaktig hvordan du gjør dette i denne videoen:

Når sjefen din er forberedt, er det på tide å forberede kofferteknikken.

1 - 2 måneder ut: Forbered kofferteknikken til å spikre forhandlinger

Dette er en av mine absolutte favorittteknikker for å utnytte i intervjuer, lønnsforhandlinger, klientforslag - uansett!

Først skal du lage et ett-fem-siders forslagsdokument som viser de spesifikke områdene i selskapet hvor du kan legge til verdi.

Deretter skal du ta med forslaget når du forhandler lønn. Når spørsmålet om kompensasjon uunngåelig oppstår, skal du trekke ut dette dokumentet og skissere nøyaktig hvordan du skal løse utfordringene i selskapet.

Ansette leder: Så hva er ditt prisklasse?

Du: Faktisk, før vi diskuterer kompensasjon, vil jeg gjerne vise deg noe jeg satte sammen.

Og så tar du bokstavelig talt ut ditt forslagsdokument som beskriver smertespunktene i selskapet og nøyaktig hvordan du kan hjelpe dem.(Bonuspoeng hvis du faktisk bruker en koffert.)

Ved å identifisere de smertepunktene selskapet opplever, kan du vise ansattschefen der du spesifikt skal legge til verdi - noe som gjør deg veldig verdifull leie.

Nærmer forslaget som den mest overbevisende menyen de noensinne har mottatt - komplett med problemer som de vet om og hvordan du er personen til å løse disse problemene.

Jeg går nærmere inn i koffertteknikken i denne to-minutters videoen. Sjekk det ut nedenfor.

1 - 2 uker ute: Øv, øve, øve

Det siste trinnet før forhandling er å øve, øve og øve litt mer.

Det er en ting å lese om hvordan man skal forhandle. Faktisk gjør det, live og under press, er en annen opplevelse helt. Den eneste løsningen er praksis.

Utrolig, gjør de fleste aldri dette. De forbruker bare informasjon og tenker: "Ja, jeg har det," eller "Jeg skal gjøre det senere." Men de følger aldri gjennom. Likevel så lite som en til to timers praksis kan bety forskjellen mellom suksess og fiasko.

Slik gjør du det: Først sett deg foran et videokamera, enten alene eller med en venn. Deretter brainstorm så mange forskjellige potensielle scenarier som mulig og øve dine svar live og høyt, akkurat som du ville foran sjefen din.

For eksempel kan du øve på hva du vil si hvis:

 • Sjefen din virker overrasket eller irritert når du tar opp lønn.
 • Sjefen din ber deg om å nevne et nummer først.
 • Han prøver å slå deg ned med unnskyldninger som "Det er økonomien" eller "Alle andre får det samme."

Deretter må du observere (eller få en venn å gi tilbakemelding på) følgende, og trene til perfekt:

 • Dine ord. De burde være overbevisende og konsise, og fri for rambling setninger.
 • Kroppsspråket ditt. Du vil sitte opp, lene seg fremover og slappe av.
 • Tonen din. Det skal være profesjonelt, positivt og energisk.

Dette fungerer. Jeg vet fordi jeg pleide å suge i intervjuer og forhandlinger. Jeg hadde ingen anelse om hvordan å be om en heve eller forfremmelse - men da begynte jeg å øve.

Da jeg var i videregående skole, hadde jeg problemer med å lande noen stipend, selv om jeg tanken Jeg var i gang med intervjuene i personene.

Det var ikke før jeg registrerte meg selv å øve på video som jeg skjønte problemet: Jeg smilte aldri. Jeg virket strenge og unfriendly. Da jeg begynte å smile regelmessig, begynte jeg å spike stipend etter studietid - nok til å betale meg gjennom undergrad og gradskole i Stanford.

En stund tilbake bestemte jeg meg for at jeg ville bli bedre til å gjøre TV-intervjuer, så jeg fikk litt hjelp fra profesjonelle mediefelt. Igjen trodde jeg at jeg allerede var ganske bra. Men i mitt aller første videobilde svar viste trenerne meg om et dusin subtile feil jeg gjorde.

De viste meg hvordan du retter dem og vi prøvde igjen og igjen. Etter hver runde viste de meg før og etter videoen. Forskjellen var natt og dag.

Se selv den forskjellen som enda noen få minutter med praksis kan gjøre:

Hvordan spørre om økning og øke lønnen din

The Boys Scouts vet det. De Løvenes Konge vet det. Og nå vet du det.

Vær forberedt.

Det er det viktigste elementet når det gjelder hvordan man ber om økning eller forfremmelse. Med litt forberedelse vil du være foran 99,9% av befolkningen - umiddelbart forbedre sjansene dine for å spikre forhandlinger.

Hvis du har gjort det til dette stadiet, er det siste trinnet å vite hva du skal si når du endelig spør sjefen din for en kampanje. Du vil gjøre samtalen flyt så jevnt som mulig. Diskusjonen bør være gjensidig fordelaktig, slik at sjefen din ser den enorme verdien du har levert.

Jeg har gått ekstra steg og inkludert ord for ord-forhandlingsskript her. Nå går du inn i diskusjonen din trygg og skyrocket dine sjanser for å få en bedre tittel og en bedre lønn.

Kommentarer På Nettstedet: