Føler du deg som om du ser på utsiden? Som alle har massevis av venner bortsett fra deg?

Jeg får det helt. Jeg har hatt disse øyeblikkene også før jeg lærte å bli populær. Jeg tror alle har - til og med Kevin Bacon, sammenhenget av tilknytning, ble ikke anerkjent på premieren til Animal House, selv om han var i filmen.

Da jeg var tenåring, var jeg klosset og tynn, og jeg snakket for fort. Ta en titt:

Dette er ikke et bilde av en av de populære barna

Sjekk meg nå på college.

Den gode nyheten er at det blir bedre. Jeg føler meg selvsikker, ikke vanskelig. Jeg blir invitert til å snakke på konferanser ....

... og jeg ble selv anklaget for å ta steroider på grunn av måten jeg ser nå.

En av de beste øyeblikkene i livet mitt. Denne tilfeldige Redditor anklaget meg for å bruke steroider (PEDs = ytelsesfremmende stoffer) på grunn av hvordan jeg ser ut. Det gjorde vondt mine så mye jeg begynte å gråte på treningsstudioet.

Så hvordan ble den slanke / sjenerte mannen i disse bildene blitt populær, en selvsikker konsernsjef og bestselgende forfatter hvem kom inn i den beste formen av livet hans? Han brukte et system med vaneforandring for å bli mer utgående.

Det er egentlig bare noen få skritt. Jeg lærte å være oppmerksom på menneskene jeg snakket med. Jeg studerte karisma. Jeg har brukt mye tid på å snakke med samtalen. Og jeg nettverksfor å møte andre mennesker. Dette er verktøyene av popularitet.

#1: Populære folk say oppmerksomhet

En liten smule empati gjør det lettere å få nye venner og møte folk.

Ofte når vi nærmer oss en sosial situasjon, tenker vi på hva vi kan komme ut av det - i stedet for å vurdere den andre personen.

Trikset er da å gå inn i samtaler med tankegangen til en nysgjerrig nybegynner. Vær nysgjerrig og vær oppmerksom på hvordan de svarer. Still spørsmål når du ikke forstår noe, og ikke vær redd for å spørre oppfølging. Bare ikke bli for repeterende eller for personlig.

Ved å gjøre dette, vil du faktisk få andre til å føle seg komfortabel når du stiller et spørsmål alle andre vil svare på. Og personen du spør vil være begeistret for å utdype.

#2: Be folk om hjelp med popularitet

Dessverre vil ingen fortelle deg om dine sosiale ferdigheter trenger arbeid. Derfor er den beste måten å forbedre dine sosiale ferdigheter, å be om tilbakemelding. Tilbakemelding avslører skjulte vaner og innsikt som du aldri vil legge merke til på egen hånd.

En av ekspertene på atferdsmessig tilbakemelding er Michael Ellsberg, forfatter av Utdanning av millionærer. Jeg vil dele et utdrag av et intervju jeg gjorde med ham hvor han diskuterer hvordan å spørre om tilbakemelding forvandlet sitt liv. Vær spesiell oppmerksom på hvordan han forvandler negativ tilbakemelding til forbedringer i livet.

Ja, dette er vanskelig å gjøre! Ikke alle har modet til å be om tilbakemelding. Ikke alle har mot til å prøve å forbedre seg selv. Men hvis du prøver, finner du at de fleste er ivrige etter å hjelpe, og at selv noen få små forbedringer vil få stor innvirkning på livet ditt.

#3: Lær og praktiser karisma

Jeg pleide å tro at noen mennesker er født med karisma og noen mennesker er ikke det. At noen mennesker bare er naturlige på å få nye venner og offentlige taler - og resten av oss ble sittende fast og følte seg vanskelig. Men jeg tok feil.

Sannheten er at alle kan lære å være karismatiske.

Karisma er en ferdighet, og som alle andre kan det læres, hones og mestres. Det tar øvelse (som karisma-spillene nederst i denne artikkelen).

Charisma er kraftig og det gjør folk rundt deg føler deg spesielle. Bruk teknikkene fra denne artikkelen, og du vil se positive endringer i måten folk reagerer på og engasjerer med deg.

Hvordan lage et godt førsteinntrykk ved hjelp av karisma

La oss si at det er en førsteklasses kokk som skal tilberede deg den beste omelett du noensinne har hatt. Det burde være lett å knekke noen egg riktig?

Nå bryte ned hvert steg som kokken må gå gjennom. At kokken må:

 • Velg eggene
 • Varm opp smøret i pannen til den perfekte temperaturen
 • Bryt eggene uten at noen skall kommer inn
 • Visp dem så de er brutt opp - og likevel ikke for rennende
 • Velg ferske grønnsaker
 • Hakk dem opp med ekspert presisjon
 • Hell eggene i pannen mens du sørger for at alle sidene er jevne

Du får ideen. Hvert av disse tilsynelatende enkle elementene var områder som kokken måtte mestre - tegnet på mange års erfaring for å skape en fantastisk omelett.

Charisma er nøyaktig samme måte. Du kan lære å være god i småprat eller du kan være en mester i kroppsspråk, men hvis du ikke sørger for at du trener alle dine individuelle "muskler", vil du ikke være karismatisk. En av disse "musklene" er liten snakk.

#4: Mester liten snakk og få et godt inntrykk

"Men Ramit, jeg hater Småprat! Hvorfor kan jeg ikke bare komme rett til det punktet? "

Små snakk er en kritisk del av livet og bygge relasjoner - det er det som hjelper folk å bli kjent med hverandre, etablere meningsfulle forbindelser, og legge grunnlaget for gode langsiktige relasjoner.

Begrepet "small talk" er faktisk en komplett misnomer på grunn av sin store innvirkning på å danne relasjoner og utvikler uutslettelig selvtillit. Som sådan tar det mye mer omsorg og nyanse enn å bare komme rett ned til poenget.

Hvis du gikk rett opp til en administrerende direktør, beundret du deg på en mikser eller konvensjon og sa, "Jeg er virkelig som deg. Gi meg en jobb, vennligst! "Hvordan tror du hun ville reagere? Hun ville sannsynligvis ikke gi deg den jobben.

Men hvis du gikk inn med litt forsiktighet og trakk henne inn i en fantastisk samtale og spurte henne om en jobb (eller enda bedre bare råd eller et kaffemøte), ville hun være et helvete av mye mer utsatt for det.

Trikset tar en aktiv rolle i samtalen. Hjelp det å flyte slik du vil at den skal gå.

Så, hva sier du da? Hva skjer når du er på en begivenhet eller fest og ser noen du vil snakke med ... men vet ikke hvordan du får en diskusjon startet?

Det er faktisk 3 linjer du kan bruke til å starte en samtale. Og nei, dette er ikke pick-up linjer eller "negging" eller uansett skeezy forførelsestaktikk andre "eksperter" prøver å selge deg. De er enkle, effektive linjer for å hjelpe deg med å hoppe på en god samtale.

Samtale starter # 1: "Hva brakte deg her?"

Veldig enkelt og greit. Og etter at de svarer, får du mulighet til å følge opp med dem basert på svaret. Her er et eksempel:

DU: Hei fint å møte deg. Jeg er Ramit. Hva brakte deg her?

DEM: Hei, Ramit! Jeg er john Jeg er faktisk her fordi jeg kjenner grunnleggeren av blah blah blah.

DU: Åh, hvordan kjenner du dem?

Og samtalen strømmer bare derfra.

Samtale starter # 2: «Hei, jeg er [NAME]."

Ja. Denne er virkelig så enkelt.

Husk: Det er ikke "UGH liten snakk gjør meg til å føle meg pinlig," men heller "Jeg gjør dem en tjeneste ved å snakke med dem."

Hvorfor? Tenk deg på en fest. Ingen snakker virkelig med deg, slik at du bare taper inn i bakgrunnen. Rett før du trekker ut telefonen, slik at du ikke bare står der som en taper, kommer noen til deg og sier, "Hei, jeg er John."

RÅTT! Hvis det skjedde, ville du føle deg så takknemlig for John for å gå opp til deg og engasjerende - fordi det er mye mindre vanskelig å ikke gjøre noe enn å ta det første skrittet.

Dette innebærer også tillit til deg selv, en annen viktig ingrediens for karisma og popularitet. Du trenger ikke en smart linje eller morsom setning - ditt navn og en vanlig muntlig "hei" er engasjerende.

Så lenge du husker at du gjør dem en tjeneste ved å snakke med dem, gjør prosessen mye lettere.

Samtale starter # 3: "Hvordan kan du X?"

En stund tilbake var jeg hos en venn bursdagsfest. Da jeg viste seg, viste det seg at jeg egentlig ikke kjente veldig mange mennesker der. Så i stedet for å henge av min venn hele festen og monopolisere sin tid, gikk jeg ganske enkelt til alle jeg ikke visste og spurte, "Så hvordan kjenner du Michelle?"

Det viste seg at det var en fantastisk samtale starter fordi vi var alle der for å støtte vår venn Michelle. Og fra den ene linjen var jeg i stand til å lære så mye om menneskene jeg snakket med.

Se, jeg får det. Det er veldig vanskelig noen ganger å bare gjøre det første hoppet til en samtale. Men hvis det allerede er en felles forbindelse mellom deg og den andre personen, blir prosessen mye lettere. Dette fører også direkte til popularitet - forbinder med mange mennesker!

Kapitaliser på en felles forbindelse da. Variasjoner på "Hvordan kan du X?" Kan være ting som:

 • Hvem vet du her?
 • Hvorfor er du på dette festen / arrangementet / konvensjonen?
 • Hvor lenge har du gjort X?

Fortsett samtalen

Når du begynner samtalen, gratulerer! Den vanskeligste delen er ferdig.

Men det betyr ikke at du bare skal lene deg tilbake og la den andre personen gjøre alt arbeidet for deg. Hvis du ikke sørger for å holde den andre personen engasjert og spør tankevekkende spørsmål, det blir enkelt å la samtalen dø.

Til dette formål kan du være en aktiv lytter og stille gode spørsmål basert på deres svar.

Når du ser på folk som er veldig sosialt dyktige, snakker de seg, spør en, lytt og utfør en uttalelse basert på det svaret.

Hvis du fortsatt er forvirret, er det en solid tommelfingerregel å spørre 2-3 spørsmål og deretter lage en uttalelse også.

Når du snakker med noen, tenk til deg selv, "Hvor kan jeg legge til verdi? Hvilke forbindelser kan jeg tegne mellom oss? "

Ta en titt på de to eksemplene nedenfor. Kan du se hvorfor en er dårlig og den andre er bra?

Dårlig eksempel:

Du: "Hvor er du fra?"

Dem: “Michigan.”

Du: "Hvor lenge har du vært der?"

Dem: "To år."

Du: "Å, liker du det?"

Dem: "Ja, jeg liker virkelig -"

Du: "Hva brakte deg her?"

FRYKTELIG. Denne samtalen er helt hypotetisk og jeg er fortsatt cringing. Du involverer ikke deg selv i samtalen - og som et resultat, er du ikke merverdi. Alt dette gjør at du virker som en som bare stiller spørsmål. Ikke gjør dette.

Godt eksempel:

Du: "Hvor er du fra?"

Dem: “Michigan.”

Du: "Åh, jeg har vært i Michigan før. Jeg vokste faktisk opp i Phoenix, men bor i Chicago - ganske nært. "

Dem: "Åh, virkelig? Hvor lenge har du vært der?"

BOOM. Nå har du lykkes med denne andre personen og etablert en forbindelse med dem - alt ved å dele noe enkelt med deg selv.

#5: DIkke bekymre deg for mye om kroppen language

Folk har kommet opp med alle slags rare triks for å forbedre kroppsspråket ditt. Google "kroppsspråk", og du lærer alle slags interessante nye ord: speiling, fotretning, maktposisjon. Ting ingen i den virkelige verden bryr seg om eller merker.

Det eneste du virkelig trenger å huske er SETHE.

Ja, heter det etter meg selv. Nei, jeg angrer ikke for et øyeblikk. Hvorfor? Fordi systemet virker. SETHE går slik:

 • Smil. Hvis du ikke er vant til å smile, kan den føles helt unaturlig. Praksis la smilet ditt "fylle ansiktet ditt." Jeg pleide å videobånd selv for å finne ut at jeg ikke smilte nok. Det blir lettere når du begynner å praktisere.
 • Energi. Ta det nivået du er på, og legg til 50% mer energi i stemmen din og bevegelsen. Det som er merkelig for deg, er NORMAL for alle andre.
 • Snakk sakte. Sakte ned hva du sier med 50%. Det vil føle seg tregt, men dette er perfekt for alle andre. Formidle ordene dine for å bidra til å senke. Young Ramit har kommet frem med dette tipset.
 • Hands. Forsøke med hendene dine for å finne din komfortsone når du snakker. Hvordan føler du når du forlater deg selv mer "åpen" eller bevegelse mer?
 • Øyekontakt. Undersøk hvordan sosialt dyktige mennesker bruker øyekontakt. Hvor lenge ser de på noen? Hvor ser de etter at de kobles fra? Ved testing finner du hva som fungerer for deg.

Ikke prøv å jobbe med alle disse grunnleggende på samme tid. Ikke tenk over det. Arbeid på kroppsspråket ditt hver for seg for å forbedre en ting om gangen - dette er ikke et løp. Jeg vil at du skal høre på folk du snakker med, ikke prøv å huske SETHE. Du har bokstavelig talt hele livet ditt for å bli bra på dette. Prøv en forbedring neste gang du går ut til du føler deg komfortabel, og deretter fortsett til neste.

Sjekk ut denne videoen av et intervju jeg gjennomførte med Olivia Fox Cabane, forfatter av Karisma-myten. I den skisserer hun hvordan øyekontakt, tilstedeværelse og tenkemåte kan påvirke dramatisk hvordan karismatisk personen er. Hun forklarer også hvorfor mest sosial kompetanse råd er søppel og deler hva som faktisk fungerer, inkludert:

 • Klokka 2:16 - Et vanlig, vanlig problem millennials har en tendens til å ha som får dem til å virke overeager, usikker og nervøs (du kan gjøre dette og vet ikke engang)
 • Klokka 7:00 - To enkle måter å umiddelbart bli mer til stede i samtaler (selv når du kjeder deg eller blir lei)
 • Klokka 12:40 - Den eneste største inhibitoren til karisma og hvordan du retter den

Sjekk det ut:

#6: Gi autentiske observasjonskomplimenter

Når det gjelder kompliment, snakker jeg ikke om hule ros som "Jeg liker skjorten din." Jeg mener ekte komplimenter som viser folk du lytter til. Folk elsker å føle seg "hørt" og folk elsker å høre om seg selv. (Hvorfor tror du astrologi er så populært?)

I sin bok Hvordan vinne venner og påvirke mennesker, Dale Carnegie satte det best:

"Forskjellen mellom takknemlighet og smiger? Det er enkelt. Den ene er oppriktig og den andre uoppriktige. En kommer fra hjertet ut; den andre fra tennene ut. Den ene er uselvisk; den andre egoistiske. Den ene er universelt beundret; den andre fordømte universelt. "

Folk er ikke dumme. De vet et svakt kompliment (eller "smiger" som Carnegie kalte det) når de hører det. De vet også verdien av et godt autentisk kompliment og setter pris på det.

Den observasjonelle komplimenten går et skritt utover "Fin kjole" eller "Jeg liker slipsen din" og viser personen du komplimenterer at de har fortjent din takknemlighet.

For eksempel:

Dårlig kompliment: "Du gjør noen ganske kule ting."

Observasjonskompliment: "Du vet, du virker ganske eventyrlystne. Jeg vet mange ledelseskonsulenter, men jeg tror ikke at noen av dem ville gå på fallskjermhopping i deres off-tid. Det er ganske kult."

Se forskjellen? Den første er ikke autentisk, og folk vil plukke opp på det.

Den andre er mye bedre - og det virker av to grunner:

 1. Folk elsker å høre om seg selv. Dette er grunnen til at ting som Myers-Briggs-testen og astrologien er så populære.
 2. Det viser at du lytter. Folk elsker å føle seg hørt,og når du er i stand til å vise at du var oppmerksom på hva de sa, vil de svare godt på komplimentet ditt.

Dette generelle rammeverket virker for et hvilket som helst antall observasjonelle komplimenter. Finn en som fungerer for deg.

Andre eksempler:

"Du vet, du må elske å gjøre [markedsføring] hos Acme. Jeg kan høre hvor spent du er på det nye prosjektet. "

"Så du er ledelseskonsulent, men du går dykking hver helg ... du må virkelig være den eventyrlystne typen."

"Noe jeg la merke til om deg, Susan, er at du virkelig merker detaljene. De fleste bryr seg ikke [går gjennom all tilbakemelding og kommentarer], men jeg merker at du gjør det hver torsdag. "

Husk, du kan ikke falle observasjonelle komplimenter.Folk vil gjenkjenne inauthenticity umiddelbart. Så sørg for at observasjonskomplimenter er ekte.

#7: Øv på å starte en samtale med karisma spill

Her er hva jeg vil at du skal gjøre i dag. Ikke i morgen. Ikke en uke fra nå. I DAG.

Hvis du leser dette før sengetid, gjør det så snart du kan når du våkner.

For å hjelpe trene karisma musklene, vil jeg at du skal spille to kamper. Det er riktig. Hvem sa selvutvikling kunne ikke vært morsomt?

De er:

 1. 60-sekunders spillet
 2. The Compliments Game

Sjekk dem ut nedenfor i en infographic som noen fortalte meg, er bra for SEO:

#8: Øvelse introduserer deg selv ved nettverk

Ved å utnytte disse ferdighetene vil du kunne gi fantastiske inntrykk på folk og presentere deg selv til alle du vil. Sørg for å sette dem til godt arbeid av bygge nettverket ditt.

Selvfølgelig er dette bare begynnelsen. I din reise for å bli en mer karismatisk og populær person, vil du ønsker å finpusse dine ferdigheter så mye du kan. Derfor vil jeg tilby deg en mer avansert leksjon om kroppsspråk.

Recap og en kroppsspråk video anbefaling

 • Lag et godt førsteinntrykk gjennom engasjerende samtaler
 • Utnytte effektivt kroppsspråk
 • Dole ut autentiske, observasjonelle komplimenter

Kroppsspråket ditt har en stor innvirkning på hvordan andre ser deg, så vel som hvordan du føler om deg selv.

Som SETHE-teknikken jeg delte over, kan du forbedre kroppsspråket ditt med bare noen få små endringer, og du vil gjøre deg 99% mer likbare enn de fleste - men det er bare begynnelsen. Registrer deg nedenfor, og jeg sender deg en video som viser nøyaktig hvordan du gjør dette.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 31 2020