Regjeringen anslår at rundt 31% av den amerikanske arbeidsstyrken er uavhengige entreprenører. I mellomtiden har Intuit studert at 40% av den amerikanske arbeidsstyrken, eller ~ 60 millioner mennesker vil være frilansere, entreprenører og temp arbeider innen 2020. Til slutt velger seks millioner amerikanere å jobbe deltid, ifølge US Bureau of Labor Statistikk i år.

Det er klart at trenden mot freelancing er på vei takket være teknologi, Internett, synkende selskapsfordeler som pensjon og 401k kamper, Universal Healthcare og det generelle ønske om at hele menneskeheten skal være mer fri. 79% av uavhengige arbeidstakere sier at de er lykkeligere på egen hånd, ifølge 2015-utgaven av Uavhengighetsrapporten fra MBO Partners, et næringslivsfirma med fokus på selvstendig næringsdrivende.

Som noen som uventet konsultert for den finansielle teknologibransjen de siste tre årene, takket være nettstedet mitt, tror jeg sterkt at uavhengige entreprenører vil overta heltidsanställning i nær fremtid. Videre kan du faktisk tjene mye mer penger som freelancer enn en heltidsansatt hvis du pakker timeplanen din.

FORDELER AV Å være en uavhengig kontraktør

1) Du har mer frihet til å gjøre arbeid som interesserer deg mest. Frihet til å velge er sannsynligvis den mest ønskelige fordelen ved å inngå kontrakt. Du er mer kjekt å velge arbeid som interesserer og betyr mest for deg. Mens hvis du har en heltidsjobb, er sjansen for at du sitter fast, gjør det samme gamle igjen og igjen til du knuser pannen din blodig. Selvfølgelig er evnen til å velge begrenset av evnen til å produsere. Men hvis du utvikler en lang nok kontraktskarriere, har du mange nye muligheter.

På mitt gamle økonomibolag var jeg ikke i stand til å gjøre noen eksterne penger uten avsløring. Som entreprenør nå kan jeg hjelpe et finansielt teknologiselskaps initiativ til innholdsmarkedsføring, starte en tenniscoachingvirksomhet, gjøre litt uberkjøring underveis og konsultere leserne om deres personlige økonomiproblemer. Hvis jeg jobbet på heltid, ville jeg trolig være forbudt å gjøre slike ting, eller i det minste ville jeg være under intens kontroll.

2) Du bør kunne styre en høyere timepris. Fordi entreprenørarbeid er mye vanskeligere, kan bedrifter betale en høyere pris til en spesialist som gjør bestemt arbeid. Jeg anslår at en entreprenør kan belaste hvor som helst fra 30% -100% høyere per time, ukentlig eller månedlig pris i gjennomsnitt i motsetning til heltidsarbeid fordi selskapet ikke trenger å betale noen fordeler som helsevesen, 401k, betalte ferie , og undervisning refusjon.

3) Du har mer fleksibilitet til å jobbe der du vil. Da jeg pleide å kontrakt for personlig kapital mellom november 2013 - nov 2015, ville jeg gjennomsnittlig to dager i uken. Det var den perfekte balansen på den tiden fordi jeg begynte å bli rastløs etter å ha jobbet hjemme i 1,5 år alene. Selvfølgelig gir ikke alle kontraktsjobber denne typen fleksibilitet. Men hvis du har en kontraktsarbeid som omhandler informasjon, kommunikasjon, analyse og innhold, bør du kunne gjøre jobben din der det er internettilgang.

Basert på min erfaring med å jobbe i finansielle tjenester og i finansiell teknologi de siste 15 årene, tør jeg si at alle våre jobber kan gjøres eksternt. Å være på kontoret kan faktisk være kontraproduktivt. Det er så mange møter, og møter om møter som det er vanskelig å gjøre noe. Jeg er mest produktiv i en rolig romskrivnings- og implementeringsstrategi.

4) Du kommer til å jobbe med dine lidenskapsprosjekter. La oss si at du elsker fluffy Corgie valper. Drømmen din er å starte et helsepersonell. Hvis du jobber på heltid, kan du rett og slett ikke adekvat lansere virksomheten din på grunn av tidsbegrensninger og kanskje lovlige begrensninger. Men hvis du er på kontrakt, kan du ta på kontraktstid rundt valpenes dagpleiebedrift.

vil alltid være mitt lidenskapsprosjekt. Det gir en god inntektsstrøm, og det er mye moro å eksperimentere med nye innholdsstiler. Videre er bantering med folk over hele verden ganske morsomt. I 6. klasse, da jeg var i Malaysia, begynte jeg å skrive brevbrev til barn i forskjellige land. er en utvidet forlengelse av en av mine barndomshobbyer.

5) Du får tilbringe mer tid med familie og venner. Min bestemor døde i løpet av mitt andre år av arbeid ut av college. Jeg dro hjem hjem til Hawaii tidligere på året for å oppmuntre henne etter at hun hadde et slag. Jeg var sammen med henne ved hennes sykehusbordsplass da hun døde den kvelden. Det føltes nesten som om hun ventet på meg å si farvel før hun forlot oss. Hennes begravelse var et par uker senere, og jeg deltok ikke fordi jeg følte press for å bli tilbake og jobbe. Jeg hadde allerede gått i en uke. Jeg skrev et brev til min far om å lese ved begravelsen.

Nå som jeg er eldre, innser jeg at jeg burde ha fløyet ut eller bare bodd på Hawaii i et par uker for å støtte min far og slektninger. Jeg er redd for begravelser på grunn av all den tristheten jeg forestiller. Men kanskje en begravelse er en tid for å huske alt det gode en person har gjort for å påvirke alle våre liv positivt.

HVORDAN Å VÆRE EN ROCKSTAR-KONTRAKTØR

En del av grunnen til at jeg ønsket å være en entreprenør, er at jeg kunne skrive dette innlegget basert på et par års kontraktserfaring. Jeg var i stand til å kunne forhandle en avgangspakke som ga seks års levekostnader i 2012, slik at jeg kunne utforske en ny industri enn tradisjonell økonomi. Ingen bør aldri slutte sine jobber siden du ikke vil få en avgang, COBRA helse, og arbeidsledighet fordeler hvis du gjør det. Les boken min, vær så snill!

Her er noen tips å følge hvis du vil være en rockstar entreprenør som alltid har arbeidet oppført.

1) Legg til verdi, men skjul munnen din. Å legge til verdi er alltid en god ting. Å legge til verdi i en ny arena der de ikke hadde forventet verdiøkning, er enda bedre. Men du må også være forsiktig og lukke munnen din hvis du ikke liker noe eller tror at det er feil for deg å gjøre ting. Advis uten dommer.

Mitt største problem er at jeg "har på meg mitt hjerte" hele tiden (godt svar når en intervjuer spør, "hva er din største svakhet?"). Jeg er veldig opinionated når jeg tror på noe eller tror noe går ned feil vei. Som et resultat kan jeg gni folk på feil måte hvis jeg ikke er enig. Dette er nesten alltid hvordan konflikter starter på jobb. Noen ganger er det best å bare STFU og gjøre andre mennesker lykkelige.

Før du åpner munnen for å legge til de to centene dine, tenk til deg selv om det mer gode er mulig hvis du skal underminere andres myndighet. Selv om du har rett, hvis en kollega mener du kaster dem under bussen, vil de gjøre det til deres oppgave å diskreditere deg. Det er lett å gjøre det fordi du er en entreprenør og ikke en heltidsansatt. Gi balansert råd når du blir spurt, men ikke press din mening på andre.

Må lese: Er du smart nok til å handle dum nok til å komme fram?

2) Kjenn din plass. Rett eller feil, entreprenører behandles ikke det samme som ansatte. Ansatte har heltidsfordeler, får gaver, deltar på private arrangementer og så videre. Som entreprenør bør du ikke forvente noen form for heltidsansatt behandling. Hvis det er en selskapsmilestone feiring hvor alle får et godt middags gavekort for to, vil du sannsynligvis få zilch. Ikke gråt. Det er bare sånn det er. Påminn deg om alle fordelene med å være en entreprenør.

Jeg synes det er veldig enkelt å være en del av teamet, den jeg kontrakt for. Deretter er det sporadisk møtet jeg ser alle i, der jeg ikke er invitert, som minner meg om mitt sted. Ikke å kjenne din plass kan få deg i trøbbel fordi du begynner å anta at ting vil skje som ikke er relevante for deg. For eksempel ble jeg en gang fortalte ikke å bruke ordene "vi" eller "våre" i min skriving fordi jeg ikke er en heltidsrepresentant for firmaet. Det vondt, men det er bare en del av å være entreprenør.

Akkurat som å elske noen mer enn han / hun elsker, vil du forårsake problemer, ta vare på for mye for en organisasjon som en entreprenør kan føre til din undergang. Du kan ende opp motvillig som en vedtatt valp som alltid undrer seg over hvorfor moren hans mater de andre valpene først. Juster dine interesser med kundene dine og alt kommer til å bli bra.

3) Administrer forventningene aggressivt. Da jeg først startet kontrakt, jobbet jeg rundt 40 timer i uken i 24 uker på rad, til tross for at det bare ble betalt for 25 timer i uken per kontrakten min. Jeg ville overlever for å sikre at kontrakten min fortsatte hver tredje måned. Det var enda noen håp om at jeg ville utføre så bra mine første seks måneder at jeg kanskje får en heve. Det gjorde jeg ikke. Jeg re-justerte arbeidstiden til det som ble avtalt i kontrakten. Jeg tok en risiko og mistet. Minst kontrakten fortsatte i ytterligere et år.

Faren min fortalte meg selv da jeg var på Hawaii i 10 dager en gang, "Er du sikker på at du bare jobber flere timer om dagen? Fordi det ser ut som om du jobber hele tiden!"Han minnet meg om mine arbeidspolitiske tendenser, og betydningen av å sette grenser.

Timene du bruker, mens du ikke får betalt, er timer du kan bruke til å jobbe for en annen kunde og bli betalt. Du er ikke en heltidsansatt med luksusen til å alltid få betalt, uansett hvor mye eller hvor lite du jobber. Tiden din er din virksomhet. Du må sette grenser for å holde sunnheten din, maksimere fortjenesten din og holde deg glad. Jeg bruker nå en utelukkelse fra kontoret når jeg er utilgjengelig for kontrakt eller jeg presser min tidsgrense.

4) Aldri stoppe nettverk. Når du begynner å kontrakt på et bestemt firma, vil du uunngåelig motta mange flere henvendelser fra andre firmaer i samme rom. Hvis du gjør godt nok arbeid, vil folk legge merke til gjennom munn, møter, gjennom din online profil på LinkedIn. Gå til alle happy hour-funksjoner. Delta på klienthendelser når du kan. Stopp aldri nettverk på møter. Det er denne dydige FOMO-effekten der andre selskaper også ønsker å ansette deg når de ser hva du er i ferd med.

Jeg har mottatt et halvt dusin henvendelser fra andre selskaper for mine tjenester som jeg har slått ned i 2014 og 2015. Du er velkommen til å kontrakt med flere selskaper samtidig. Du får ikke fordeler, så du har all rett til å tjene som du kan for å betale for utgifter og spare for pensjonering.

5) Kjenn din verdi. Før du markerer din rente, gjør så mye markedsundersøkelse som mulig på forhånd. Det er en unaturlig følelse å belaste etter time, dag eller uke hvis du er vant til å bli betalt ut fra en årslønn. Min forstand er mange entreprenører underlag det de virkelig er verdt.De glemmer at fordi et selskap ikke trenger å betale fordeler, sparer det omtrent 30% ved ikke å ansette deg på heltid. Som et resultat, bør du lade minst 30% mer for dine tjenester for å gjøre opp for mangelen på fordeler, om ikke mye mer.

Etter at du har markedsundersøkelser om hvor mye du kan lade, må du gjøre en ærlig selvvurdering av din erfaring og verdien du kan gi. Markedet vil fortelle deg om du lader for mye når ingen reagerer, eller for lite, når innboksen din blir oversvømmet.

6) Vær takknemlig for mulighetene. Snakk aldri med dine klienter. Vær alltid takknemlig for mulighetene du har. Uansett arbeidsområde du vet, vet at sirkelen er veldig liten. Alle kjenner alle, eller er mest tre grader av separasjon unna. Folk synes også å endre jobb hvert tredje år i gjennomsnitt i dag. Du vet aldri hvor noen kan ende opp.

Jeg hadde en skuffende opplevelse etter at jeg sendte min farvel e-post til et team av forfattere jeg hyret for en klient. Bare to av fem svarte med en, heldig lykke, eller en, takk for at du skulle få meg ombord. Gikk hvem jeg anbefalte ledelsen holde etter at jeg dro? Du har det. De takknemlige de. Vær alltid takknemlig fordi det er mange mennesker der ute med mindre, eller som vil ha dine samme muligheter.

IKKE SKADES AV KONTRAKTOR

Da jeg jobbet en dagjobb, syntes jeg å være en entreprenør var et risikabelt forslag fordi jeg ikke var sikker på hva jeg måtte tilby. Som et resultat lurte jeg meg på hvordan jeg betaler for helsevesen, tjene en jevn lønnsslipp, og spar et godt beløp for pensjonering. Sannheten er at det er varierende grader av entreprenørkvalitet, akkurat som det er ulike grader av heltidspersonellkvalitet. Hvis du er en ettertraktet medarbeider eller entreprenør, vil du alltid ha muligheter som betaler deg skikkelig.

Hvis du er i stand til å ordne nettverket og administrere tiden, kan du tjene mye mer som en entreprenør enn hvis du var en heltidsansatt. Du har også maksimal fleksibilitet til å jobbe med alle slags jobber. På et tidspunkt gjorde jeg $ 30 000 i måneden som en entreprenør! Hver eneste av mine klienter har betalt meg timepriser på godt over $ 200 000 i året.

Helseomsorg er den største bekymringen. Men alt du trenger å gjøre er å betale for det til $ 300, $ 700 måned, avhengig av planen din. Utgiften blir også fradragsberettiget.

Merk deg selv online i dag

# 1-måten jeg har vært i stand til å konsekvent få kontraktsarbeid er ved å ha denne nettsiden. Mine finansielle teknologiklienter alle fant meg igjennom og likte kvaliteten på min skriving nok til å ansette meg i deres innholdsavdelingsavdelinger eller som en affiliate konsulent. Nettstedet ditt kan være om alt du er lidenskapelig om, noe som uunngåelig vil tiltrekke deg mer av den rette kundekreds.

Fra 2009 var det beste jeg noensinne kunne ha gjort. Aldri i mine villeste drømmer fant jeg meg på å gjøre nok på nettet til ikke å jobbe en dagjobb tre år etter at jeg startet. Nedenfor er en virkelig inntektsføring av en profesjonell blogger som lager 150 000 dollar i året fra sitt nettsted etter fire år, men tjener ytterligere $ 180 000 + et år fra å konsultere konserter alt takket være hans side!

Start ditt eget nettsted og tiltrekke flere kunder. Sjekk ut min trinnvise veiledningsveiledning for hvordan du kan starte et nettsted som min på under 30 minutter for bare $ 2,95 / måned. Et nettsted legitimerer din virksomhet og blir din online portal. Jeg har vært i stand til å tiltrekke seg hundretusener av dollar i konsulentmuligheter gjennom årene takket være nettstedet mitt.

Ikke en dag går forbi hvor jeg ikke er takknemlig for at jeg begynte i 2009. I bare 2,5 år var jeg i stand til å slutte jobben min og være fri. Alle bør utnytte internett til å bygge et merke, bygge en bedrift, og bli untethered fra et kontor for å leve et liv med hensikt!

Kommentarer På Nettstedet: