av Laura Adams

En Money Girl-fan kalt Mary spør:

"Jeg åpnet 2 kredittkort som jeg brukte, betalte meg, og deretter kuttet opp for mange år siden. Nå vil jeg offisielt avbryte dem, men jeg har ikke kontoinformasjonen. Hvordan kansellerer jeg ukjente kredittkort? "

Får ikke Money Girl Newsletter? Registrer deg GRATIS tips og råd om penger!

Det er en enkel måte å finne ut hvilke kredittkontoer som finnes i ditt navn: Få en kopi av kredittrapporten din!

Du har rett til en gratis rapport fra hver av de tre landsomfattende kredittrapporteringsbyråene-Equifax, Experian og TransUnion-en gang hver 12. måned på annualcreditreport.com.

Kreditt byråer samle informasjon fra ulike tjenesteleverandører og kreditorer. Bedrifter som leverer kredittinformasjon til et byrå, må følge spesifikke rapporteringsregler i henhold til Fair Credit Reporting Act.

Kredittrapporter inneholder detaljer om hver av kontoene dine, for eksempel kreditorens navn, adresse, telefonnummer, kontonummer og dato åpnet. Klikk her for å se en prøvekredittrapport fra Experian.

Hvis en rapport ikke gir deg nok informasjon til å komme til en kreditor, må du henvende deg til et av kredittrapporteringsbureauene for ytterligere data.

Andre artikler og ressurser du kanskje liker: Sett inn gjeld eller betal i full-hva er bedre for ditt kreditt? Hvordan ekteskap påvirker kredittpoengene dine Beste tips for å forbedre kredittpoengene dine 7 trinn for å sjekke og korrigere kredittrapporten din

Får ikke GRATIS Penger Girl podcast på iTunes? Klikk her for å abonnere!

Kredittkortforespørselbilde fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Kommentarer På Nettstedet: