Du er i ferd med å få råd fra en fyr som nylig lyttet til Pandora, hørte en fantastisk sang komme på, elsket det nok til å søke etter teksten, og stoppet da han skjønte at det var av Miley Cyrus. Deretter la han (jeg) den til spillelisten.

Når jeg ser på deg… .

La oss snakke om VENNER MED EXCUSES.

Har du en venn som stadig gjør dårlige valg, så spør du om råd?

 • "Hvorfor kaller hun aldri meg tilbake?" (Kanskje det er fordi du gjør deg alt for ledig, og desperasjonen din spiser av deg.)
 • "Jeg hater jobben min ..." (ennå har ikke gjort noe for å endre det med unntak av å klage)
 • "Ugh, jeg trenger virkelig å gå på treningsstudioet" (men i stedet vil fortsette å gjøre unnskyldninger, som hvordan de ikke har råd til $ 50, selv om de betaler så mye i sena avgifter hver måned)

De er din venn, så du vil hjelpe. Og hva skjer når du gir råd?

DE VIRKER SOM EN INSANE NUTCASE!

"Åh, det vil ikke fungere fordi ..." [EXCUSE1, EXCUSE2, EXCUSE3]. Jeg har ikke nok penger ... Jeg har ikke nok tid ... Jeg gikk ikke til X skole ... Jeg har ikke samme genetikk som deg ... Jeg er bare ikke laget som deg. "

Etter en stund begynner du å lure på om du skal gå blind fra å rulle øynene dine så mye.

Men hvis vi er ærlige, har vi gjort akkurat det samme!

Jeg har sett det selv på nettstedet mitt.

Hvor mange av oss har gått til IWT, eller Jesebel, eller Lifehacker, eller et oppsamlingssted, sett en ting vi ikke liker, og sa, "DENNE SIDEN ER RIDISK. Det er ingen måte som vil fungere på grunn av [grunn 1, 2,3]. Jeg hater alle [menn / kvinner / republikanere / demokrater]. "

Vi går til disse stedene for råd, underholdning. Vi leser dem i mange år. Og likevel, hvor mange av oss har ignorert deres råd hele tiden?

Selv når vi vet at de er rett!

Vi finner en sliver av informasjon som ikke er skreddersydd for vår situasjon og sier, "Aha! Jeg visste at dette ikke var for meg. "

Har vi virkelig mistet muligheten til å ta råd og søke de riktige delene på vår situasjon? Skal jeg drepe meg selv nå?

Her er et vanlig eksempel fra kommentatorer på nettstedet mitt. Jeg lærer litt teknikk om å tjene mer. "RAMIT, DET ER TOTALT IKKE, OG DU VET DET. Det ville aldri fungere for meg fordi jeg [bor i Norge / har en overvektig fetter / hoppet over høgskolen / har et epletrær, men ikke et appelsintrær i min bakgård]. "

Det er som de ikke kan velge og velge - og de skjønner ikke at gode råd er blandet med råd som kanskje ikke er nøyaktig brukt på deg.

Disse menneskene vil ha alt skjeen matet til dem - råd perfekt tilpasset sin alder, kjønn, beliggenhet, sosial situasjon, selv diett. Og hvis det ikke er - UGH! LATTERLIG!

Dette handler ikke om troll på internett - det handler om selvsabotasje

Dette handler ikke om ubehagelige internettroller. Det er faktisk noe mer skadelig: selvsaboterende barrierer.

Når var sist gang du hadde en perfekt løsning foran deg, og du stoppet deg selv fra suksess?

Vi gjør dette ubevisst. Vi ser et resultat vi ønsker - oh wow, han mistet mye vekt ... oh wow, hun har en fantastisk Internett-bedrift - men jeg kunne aldri gjøre det. Dette er "The Shrug Effect", eller en måte for oss å rive og si, "Vel, kanskje det fungerer for HIM, men ikke meg."

Hvorfor? Det er lettere å ikke ta noe enn å endre hva vi har gjort. Endring betyr arbeid. Det betyr også å erkjenne at vi kanskje har vært feil i lang tid ... noen ganger år.

På IWT har jeg katalogisert over 50 "shrugs." Folk skriver tusenvis av e-poster om året og stiller spørsmål som:

 • "Hva om jeg ikke har en ide?
 • "Hva om jeg ikke har 10 timer / uke?"
 • "Ja, men vil det fungere hvis jeg bor i Spania?"

Som din surrogat asiatiske far, vær oppmerksom på mine klokt ord: Kutt lur, folk.

Jeg har lovet å alltid være brutalt ærlig med deg. Så siden vi har snakket om å starte en Internett-bedrift, visste jeg at det ville være mye tvil. Kan du gjøre det? Hva om du ikke har en ide?

Jeg bestemte meg for å se etter den mest utfordrende situasjonen for å teste materialet mitt på.

Møt Primoz, en null for å starte beta-student. Han bodde i Slovenia, hvor gjennomsnittlig årlig inntekt er litt over $ 32.000, hvor han tjente $ 7 / time.

"Det er så utrolig å kunne gjøre noe som du vil gjøre. "- Primoz .

Han hadde ingen spesielle fordeler: Ingen rike foreldre. Ingen SEO ferdigheter.

Jeg ga ham mitt materiale og satte ham løs for å skape en Internett-bedrift. Så tok jeg ham inn i videostudioet mitt for å intervjue ham.

Se på ham. Hør på sin historie. Lytt til hans aksent! Denne fyren er morsom. Og forresten, brukte han materialet mitt så bra og vokste hans virksomhet så eksplosivt at han fløy fra Slovenia til USAs business class - TWICE - bare for å henge ut.

.

.

Hvis han kan gjøre det, så kan du det.

OPPDATER - Ny null å starte kursoversikt!

Sjekk ut dette, flere Null å lansere studenter har lagt ut detaljerte vurderinger av Null til Lanseringskurs på egne blogger. Du kan høre alt om deres erfaringer - inkludert fordeler og ulemper, og hvem kurset passer for - i sine egne ord. Jeg vil fortsette å oppdatere denne listen som flere vurderinger kommer ut:

 • Les anmeldelsen av Zero to Launch fra student, Maria
 • "Jeg hadde ikke mye tid til å gjøre feil eller gå ned feil vei." Hvordan Nagina startet null for å starte med en familie og en travel jobb
 • Se Grahams video gjennomgang av Zero to Launch
 • Felicia brukte null for å starte for å starte to coaching bedrifter
 • Se Hithas video gjennomgang av Zero to Launch kurset
 • Les hvordan Selena hadde en $ 150.000 lansering ved hjelp av Zero to Launch
 • Og til slutt, les Primozs gjennomgang av Zero to Launch kurset

Jeg har samlet flere null til å starte vurderinger, direkte fra studenter her. Sjekk de ut.

Kommentarer På Nettstedet: