Finne en god bilmekaniker

En av de mest underoppskattede professorene der ute, er en bilmekaniker. Hvor mange mennesker møter du i ditt liv som har en slik innvirkning på deg og din families sikkerhet så vel som økonomien din? En god, pålitelig mekaniker kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Seinfeld-fans kan huske hvordan Jerry handlet retten til å bruke sin "flytte" til Putty for sine billige og pålitelige bilmekaniker.

Dessverre kan en god bilmekaniker være vanskelig å komme forbi. Og når du finner en, vil du ikke la dem gå. Her er noen tips om hvordan du finner dem.

Hvor skal jeg ta bilen min?

Du har vanligvis tre alternativer. Store nasjonale kjeder og forhandlere er to alternativer. De har vanligvis inntektsmål i tankene, og dette kan skape interessekonflikter når de ser på kjøretøyet ditt. Små problemer eller problemer som kan vente, blir haster saker som du bør følge med etter deres mening. Du vil sjelden kunne møte fyren som jobber på bilen din, og glemmer å diskutere bilen din med mekanikeren.

For noe mer enn en oljeforandring, er lokalt eide, uavhengige garasjer vei å gå. Og i alle fall, unngå forhandlere, med mindre bilen din fortsatt er under garanti.

Den lokale mekaniske fordelen

Lokale mekanikere har sitt rykte på spill og vet at nøkkelen til deres suksess mot de gigantiske kjedene er å bygge langsiktige relasjoner med sine kunder. Den fyren som jobber med kjøretøyet kan være eieren eller han jobber tett med eieren. De kjenner kjøretøyet inn og ut over tid, og du vil alltid kunne diskutere kjøretøyets helse med dem.

I tillegg, med en lokal mekaniker, holder du mer av pengene dine lokalt. Når det gjelder utgifter, vil du sannsynligvis finne ut at prisene vanligvis er like gode eller bedre enn noen av de nasjonale kjedene. Det eneste problemet med lokale mekanikere er at munn-og-munn og kjøring av trafikk er vanligvis deres eneste former for reklame, så de kan være vanskelig å finne til tider. De gode trenger ikke betalt reklame fordi de beholder alle sine kunder.

Hvordan finne en god lokal auto mekaniker

Det finnes en rekke måter å finne en god lokal mekaniker på.

 • Spør vennene dine eller naboer om de kjenner til en god lokal mekaniker. Hvis du begynner å høre et navn dukker opp konsekvent, kan du være på noe.
 • Sjekk med lokale bilentusiaster på bilutstillinger eller finn lokale medlemmer av en bilklubb og se hvem de anbefaler.
 • Se om din lokale avis gjør en "best of town" -serie. Mange ganger er auto mekanikk dekket.
 • Sjekk ut cartalk.com's Mekanikkfiler. Cartalk.com drives av NPR. Du kobler inn postnummeret ditt og får rangeringer for mekanikere i ditt område. Mekanikk er vurdert på ærlighet, kompetanse, pris, fart, jobben de gjør, og mer.
 • Se på vurderinger i Google Maps eller i Angies List.

Pris ut arbeidet før du får jobben ferdig

En god mekaniker er en som ikke riper deg av. Derfor er det lurt å prise en bestemt jobb fra en rekke kilder før du får arbeidet gjort av en mekaniker. Du må vite om du får et godt og ærlig sitat.

Du kan starte med å bruke RepairPal, cars.com eller NAPA reparasjonsestimeringsverktøy. Disse verktøyene gir deg gode grunnleggende estimater for reparasjonsarbeid.

Etter at du har fått disse estimatene på nettet, kan du begynne å ringe til de forskjellige butikkene du har valgt å ringe. Få alltid dine estimater skriftlig før du godkjenner arbeidet.

Hvordan vet jeg om jeg har funnet en god bilmekaniker?

Spør deg selv følgende spørsmål for å avgjøre om du har funnet en god mekaniker eller ikke.

 1. Hva er deres tilknytninger og sertifiseringer? Er deres mekanikk registrert hos National Institute of Automotive Service Excellence (ASE)? Er de tilknyttet andre fagforeninger som Automotive Service Association (ASA) eller American Automobile Association (AAA)? Hvis de er, er det ikke en garanti for en solid drift, men disse foreningene krever vanligvis en viss trening for mekanikk for at virksomheten skal oppnå tilknytning. Det er et godt sted å starte.
 2. Sjekk med Better Business Bureau (BBB) ​​for kundeklager.
 3. Kontroller nettsider som Google Maps og NPRs Mekanikkfiler for å se hva folk sier om virksomheten.
 4. Hva er deres garantipolitikk? Jo lenger jo bedre (med mindre du betaler for å utvide den). Er det bare på deler, eller inkluderer det også arbeidskraft?
 5. Gir mekanikeren deg muligheter som du kan velge fra, som vil spare deg for penger? Dette er et sikkert tegn på en ærlig mekaniker.
 6. Vil de la deg se mens de jobber? God mekanikk er ikke redd for å la deg sitte i nærheten for å se kvaliteten og hastigheten der de jobber.
 7. Er de vennlige, hjelpsomme og ikke irritert av dine spørsmål? En god mekaniker har vanligvis en entusiasme eller spenning mot å utdanne sine kunder om sine kjøretøy. Hvis du har gått inn i en rykk som ikke vil diskutere ting med deg, gå et annet sted.
 8. Er butikken organisert og ren? God mekanikk og ledelse har typisk en ren butikk som det er en forlengelse av arbeidet de gjør.
 9. Snakk med dem og bygg et forhold.

Etter denne listen vet du når du har funnet en god mekaniker.

Hvordan jeg visste jeg fant en god mekaniker

For første gang i mitt nye boligområde måtte jeg finne en mekaniker. Jeg besøkte Cartalk nettsiden og så etter lokal mekanikk. Heldigvis hadde jeg mange å velge mellom i nærheten. Noen av mekanikerne hadde et stort antall kommentarer. Jeg så igjennom dem og fant en som hadde kommentarer som "Jeg flyttet 2.000 miles unna, men betraktet å kjøre tilbake slik at han kunne se på bilen min", "Jeg var bekymret for at han ikke lading nok til å holde forretningen sin" og "Jeg tar bilen til ham til en av oss dør". Dette var godt nok for meg å ringe ringe og sette opp avtalen.

Da jeg kom dit var jeg glad for at jeg kunne sitte 10 meter fra mekanikeren mens han jobbet. Han var i stand til å gi meg poeng og diskutere ting med meg mens han jobbet med kjøretøyet. Han ga meg et valg mellom $ 20 og $ 150 fikse til et problem og oppfordret meg til $ 20-fixen. Han var også i stand til å bestemme årsaken til en støy på undersiden av bilen min som hadde plaget meg i to år (og fikset det gratis). Alle kostnader ble lagt ut og forklart før han startet arbeidet. Han var vennlig, effektiv, og prisen var rimelig. Ikke bare vil jeg gå tilbake, men jeg vil anbefale ham til andre.

Finne en god auto mekanisk diskusjon:

 • Hvordan kunne du finne en god mekaniker?
 • Hva er din beste opplevelse med en mekaniker?
 • Hva er din verste opplevelse med en mekaniker?

Kommentarer På Nettstedet: