"Hvorfor vil han ikke gifte seg med meg?" popper opp mye nå til dags. Tilsynelatende vakre, klare kvinner kan ikke finne kjærligheten i deres liv, og når de gjør det, kan de ikke låse dem ned.

Kvinner har det tøffere i dag. Det amazes meg hvordan noen kan jonglere karriere og morskap så godt. De som fortjener en gullstjerne, fordi det bare er så mange timer på en dag.

Hva er mindre snakket om er press samfunnet setter på menn for å lykkes. Kvinner trenger å vite at menn har det grovt også. Samfunnet forventer at vi gir, og gir litt mer! Helt siden jeg var barn, understreket foreldrene mine betydningen av utdanning, slik at jeg kan tjene nok penger til å støtte en familie og støtte dem. Trykket var latent, men enormt gjør hver dårlig klasse eller ikke-kampanje det mye mer stressende. Når du er en tenåring, er det helt ærlig alt du vil gjøre, å jage jenter og ikke planlegge de neste to tiårene av livet ditt!

Super Motivated Boyfriend (SMB) er et nysgjerrig vesen. Han er en potensiell perle til alle kvinner der ute med nok polering. Polsk ham for mye og han mister sin kanten og ruller bort. Det er viktig å forstå hans ambisjoner, for når du gjør det, vil bryllupsklokker ikke være langt unna!

Fem tips for å få din kjæreste til å foreslå allerede

1) SMB er usikre.

SMB er skremt av feil gitt de massive forventningene som er lagt på dem siden de var barn. Jo mer utdanning de mottar (dvs. gradskurs), desto mer tid og penger blir brukt, og jo mer er det forventet av dem å bli store suksesser. Noen små og mellomstore bedrifter er senblomstrere, noe som er enda verre fordi de spiller i gang med jevnaldrende som allerede har sjekket alle boksene som vokser opp. Vokt dere for den blomstrende SMB!

Handling: Vær uselvisk i din støtte, uansett hvor dumt hans mål er. SMB trenger konstant forsterkning at de gjør det riktige, selv om du tror de ikke er det.

2) SMB setter målgruppen for prestasjon.

En klassisk målålder er 30. Hvor mange kvinner skyter for å gifte seg med 30 år, har SMB generelt en eller annen type penge- eller karrieremål de må oppnå da. SMB er ofte fortalt at når de er 30, har de enten gjort det, eller mislyktes helt. Snakk om press!

Det som er viktig å innse er at jo nærmere SMB er til 30 uten mye å vise for, desto mindre vil han sannsynligvis ønske å gifte seg med deg. De andre typiske aldersmålene er 35, 40 og 45. Det er viktig å finne ut hva hans aldersankre er.

Handling: Vurder om du tror han vil nå sine drømmer med 30, eller hva hans alderanker kan være. Hvis du ikke tror at han skal bli en visepresident i firmaet da, bør du enten dumpe ham mens du fortsatt er ung, eller tilbakestille ekteskapsforventningene dine med de tilsvarende årene du tror det vil ta for ham å nå sine mål. Valget er ditt.

3) SMB har Big Ego, Stroke klokt.

Til tross for at det er usikkert, kommer SMB ofte overfor så overdreven selvsikkerhet. Fordi de har jobbet mot sitt ene mål så lenge og med så mye innsats, vil enhver person som ikke deler sin lidenskap, bli lurt på. Det kan være den enkle smirken under en samtale, eller penselen av under et innledende møte når de finner ut hva de andre gutta gjør. SMB mener at de er de beste siden skiver brød og har overlegenhetskomplekser.

Handling: Innse at mye av hans ego er født ut av hans usikkerhet. Gi kjæresten din konstant forsterkning, samtidig som han komplimenterer ham for hans suksesser. Det vil alltid være en annen kollega av han som blir betalt mer eller blir forfremmet foran ham, så få ham til å føle at han gjør en god jobb.

4) SMB liker å spille feltet.

Den dødeligste SMB er den flotte SMB. Han er selvsikker, motivert, og gjør kvinner som er andre enn deg selv. Å møte en karriereorientert, motivert mann er attraktiv nok. Legg på godt utseende, og det er spillet over! Den varme SMB er vanskeligst å låse ned. Fordi de er usikre og vet at de er kjekke, trenger de enda mer forsterkning enn du kan gi ham. Han trenger også oppmerksomheten til andre fine damer som vil oooh og ahh etter hans statur og suksess.

Handling: La ham løs, ellers vil han fornærme deg. Alle menn har det umettelige ønske om å flørt med kvinner. Det kan hende du tror at du bare er uskyldig spørre om hans oppholdssted gjennom din konstante teksting, men i hans øyne er hver enkelt forespørsel en nag. Jo mer du spørre, desto mer er du, og jo mer blir han påminnet om å være i ungdomsfengsel hvor hans mor ikke tillater ham å gå ut og spille!

5) SMBs Kjærlighetssikker Kvinner.

Ingenting slår av SMB er mer enn en kvinne som ikke vet hva hun vil. Hvis du er typen jente som alltid svarer "du velger" når det gjelder å se på en film, har du liten sjanse til å bli Mrs. SMB. En del av attraktiviteten til en trygg kvinne er motvekten til en SMBs egne usikkerheter. SMB tenker ubevisst at hvis en sterk, trygg, sexy kvinne vil være med dem, må de gjøre noe riktig med livet deres.

Handling: Har en kjernegruppe kjærester du alltid kan henge med. Han trenger å vite at du kan ha det gøy uten ham.Fortell ham om dine planer med andre jenter og aldri invitere ham. Jo mer du tilbringer tid med kjærester, jo mer ønsker SMB å tilbringe tid med deg. Tro ikke på meg? Neste gang du er med kjæresten din, fortell ham at du tilbringer tid med kjærrene dine en torsdag og ikke spør han hva han gjør. Han kommer å groveling for å tilbringe hele tiden han kan med deg når du kommer tilbake. Det er ikke noe mer attraktivt for en SMB enn en kvinne som kan vise sin feminine side og sparker i styret.

Ikke la ham komme unna

Du kan være den mest kjærlige kjæresten i verden, men hvis du ikke forstår pressene og milepælsmålene, møter hver SMB, du kommer til å ha en veldig vanskelig tid å låse ham ned. Å ha en SMB er både en velsignelse og en forbannelse. På den ene siden er din SMB så fokusert på å lage et navn for seg selv at han mister synet av deg. På den annen side, hvis din SMB endelig oppnår sine mål med din støtte, vil han ikke bare dukke opp som en sikker person, han vil være alltid takknemlig og vil ta vare på deg for alltid!

hilsen,

Sam @ - "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Kommentarer På Nettstedet: