Jeg snakket nylig på en konferanse i Bay Area hvor taleren introduserte meg og sa: "OG VI HAR RAMIT SETHI!" Jeg tror ikke de mente det som et kompliment.

Det er bare at jeg er en absolutt tilbakekall når det gjelder å gå til arrangementer, så når jeg blir invitert, sier jeg bare nei. Jeg vil helst bruke tid med IWT-teambygningen vårt selskap. Jeg liker rutine.

Men i løpet av de siste månedene har jeg gått til noen hendelser, og jeg har tatt notater om hva jeg la merke til. Da jeg snakket med kolleger og venner, fortalte et overraskende antall av dem at de absolutt hater å gå til arrangementer.

Som en fyr som hater å gå på kino alene (eller å spise alene, eller å reise alene, eller gjøre noe alene) ... Jeg får det.

Men da vi blir eldre, skal du og jeg gå til flere arrangementer - profesjonelle konferanser, bryllup, cocktailpartier. Hvordan står du ut? Hvordan kobler du til folk i stedet for å være den glemmelige personen i hjørnet som sjekker telefonen din?

Jeg vil dele noen flotte måter du kan skille seg ut på hendelser og til og med nyte dem.

Det er en ny guide ut av Selena Soo, en av våre første Zero to Launch-studenter, som har brukt vårt materiale til å vokse sin virksomhet fra ingenting til $ 700 000 i året.

Som en forretningsstrategi og publisitetstrener i NYC kastet Selena ikke bort tid på tilfeldig taktikk. I stedet utviklet hun en systematisk, repeterbar tilnærming for å snu fremmede til venner, klienter og høykvalitetsforbindelser. (Hun fikk faktisk meg omtalt i Oprah Magazine.)

Så det er min glede å dele hennes nye Ultimate Guide to Meeting People at Events med deg i dag.

Hvis du deltar på et live-arrangement i løpet av de neste månedene, vil Selenas guide dramatisk øke sjansene dine for å møte din neste klient, samarbeidspartner eller livslang venn.

De fleste bedriftseiere drømmer om landingsdekning i Oprah-magasinet, Forbes, CBS eller Huffington Post.

Men har du noen gang lurt på hva det tar å faktisk få en journalist til å skrive om virksomheten din? Handler det om å kjenne de riktige menneskene? Er det bare flaks?

For å svare på det spørsmålet, tok vi Selena inn i vårt studio for et fullstendig intervju. Du kan se en 11-minutters forhåndsvisning her.

Kommentarer På Nettstedet: