Fortell meg om dette høres kjent ut:

 • Du er på en fest og du kjenner bare en person - og han er ute og snakker med noen andre. Så du sitter bare i hjørnet og spiller Candy Crush på telefonen mens du ønsker en tidsmaskin å hoppe deg til slutten av festen.
 • Du er på en første date med noen, og det virker som alt du sier er verdig til sitt eget innlegg på / R / krype.
 • Du er på en nettverksbegivenhet med muligheten til å gi folk beskjed om virksomheten din ... men du er for nervøs for å gjøre det selv øyekontakt med noen uten hyperventilering.

Med mindre du er en slags karismatisk prodigy, disse scenene skal være utrolig kjent for deg ... men når du virkelig tenker på det, har det ikke noe fornuft.

Alle av oss har et bestemt område i våre liv hvor vi er veldig komfortable. Kanskje det er rundt familien vår eller en nær vennegruppe. Når vi er der, føler vi oss helt hjemme og i ro. Vi kan fortell lange historier, sprekk de morsomste vitsene, og alltid har noe å si.

Så hvorfor smelter vi inn i et plagsomt rot når vi møter fremmede?

De usynlige skriptene av sosial angst

Vi er definert av usynlige skript - de usette og uuttalte tingene vi forteller oss selv, som påvirker våre hverdagsliv. Disse skriptene er så dypt innebygd at vi ikke engang innser at de styrer våre holdninger og atferd.

Du kjenner nok et par akkurat nå uten å innse det. Ting som:

 • "Etter college må jeg gifte meg, Kjøp et hus, og ha barn. "
 • "Jeg trenger å finne en cushy kontorjobb og jobbe der til Jeg er pensjonert.”
 • “Å ha flere Twitter følgere betyr flere som meg! "
 • "Jeg må følge min lidenskap for å finne min drøm jobb.”

Og når det gjelder sosial angst, er det ofte forårsaket av disse usynlige skriptene. Det er derfor vi ser så mange mennesker gjemmer seg bak platitudene som, "Jeg er en introvert. Derfor sukker jeg på å snakke med folk. "

Jeg pleide å tro på nøyaktig samme skript - men jeg lærte systemene å rive de mentale barrierer.

Hvordan? Enkelt: Jeg kjempet usynlige skript med et usynlighetsklær.

The Invisibility Cloak-konseptet

La oss spole tilbake helt til Halloween da jeg var i videregående skole. Jeg var et tynt, ubehagelig indisk barn som ble definert av en bunke av usynlige skript som:

 • "Jeg er ikke den typen person som er i studentrådet."
 • "Jeg er ikke en kul jokutøver."
 • "Jeg er ikke den mest selvsikker fyren på skolen."

Det er til en skjebnesvangre Halloween da skolen min var et hjemsøkt hus. Jeg var opptatt av å jobbe der, noe som medførte at jeg måtte bære en maske og kappe for å skremme folk ...

... og jeg ble til en helt annen person!

Jeg begynte å løpe rundt skuespillere, skremme folk og gjøre alle disse tingene jeg aldri ville gjøre hvis det bare var meg som hadde på meg klær. Jeg følte meg løs og fri.

Hvorfor? Fordi jeg også følte meg trygg.

År senere, da jeg begynte å forsøke å forbedre mine sosiale ferdigheter, innså jeg fordelene med det jeg lærte iført den masken. Å bære masken ga meg sikkerhet og sikkerhet for å prøve forskjellige ting som jeg aldri ville ha prøvd uten det.

Jeg måtte ikke endre hvem jeg var - akkurat slik jeg handlet.

Derfor kaller jeg det Invisibility Cloak (nei, jeg fikk ikke ideen fra Harry Potter). Det er nesten som om du har på deg en kappe som lar deg være usynlig og dekke opp bestemte deler av deg.

Selvfølgelig vil du ikke gå opp til noen på en fest som bærer en Freddy Krueger maske og si, "Hilsen, liker du hva du drikker?" Du kan ende opp med en maske full av pepper spray og en besøksforbud.

Men hvis du bruker rammen mentalt du kan gjøre underverk.

Før du går inn på en konferanse, fest, nettverksarrangement, hva som helst, legg deg mentalt på kappen din og spør deg selv, "Hvem skal jeg være i dag? Hva er min oppførsel som skal gjenspeile? "

Du kan velge å være en gregarious, vennlig, utgående person. Når du gjør det, kommer du ikke til å endre hvem du er på innsiden - akkurat slik du oppfører deg.

Du begynner å legge merke til at du begynner å gå opp til folk og introdusere deg selv. Du vil begynne å engasjere seg i samtaler og sprekkende vitser med komplette fremmede. Og når du gjør det nok, vil din holdning tilsvare din oppførsel. Du trenger ikke å forplikte deg til denne oppførselen for alltid, bare for denne kvelden.

Invisibility Cloak gjør det mulig for oss å føle på en måte og ha en annen.

Det er et merkelig konsept - men det virker bemerkelsesverdig godt.

Bekjemp sosial angst med karisma spill

Hvis det er en ting du trenger å innse om sosiale ferdigheter, er det dette:

Karisma er en ferdighet - og som enhver annen ferdighet, kan den læres, hones og mestres.

Å tro at karisma er noe vi bare er født med, er en stor misforståelse. Noen av de mest karismatiske menneskene på jorden begynte som helt ubehagelige messer.

Ta for eksempel Jimmy Fallon.

Før han ble vert av The Tonight Show og jevnlig snakket med verdens største kjendiser, Jimmy Fallon var like vanskelig som deg eller meg. Sjekk ut hans auditionstape for SNL hvis du ikke tror på meg.

Og nå er han karismatisk nok til å overbevise folk som John Cena om å løfte ham.

Derfor er det så viktig å øve og bøye dine sosiale muskler så mye du muligens kan. En av mine favoritt måter å gjøre dette på er å snu sosiale interaksjoner i et spill.

Tross alt, sosiale samhandlinger bør være morsomme, ikke nervepirrende. I stedet for å tenke, "Å, min Gud. Hva er den tekniske tingen jeg burde gjøre? Hva er linjen? Hvordan skal jeg smile? Hva gjør jeg med hendene mine? "Ramm det som et morsomt spill.

For å lette, her er noen av mine favoritt sosiale spill jeg anbefaler at du bruker til å øve dine sosiale ferdigheter.

The 60 Seconds Rule

Denne er veldig enkel: I løpet av 60 sekunder når du kommer til en hendelse, fest, kaffebar eller noe annet sted, må du gå opp til noen og si "Hei!"

Det er alt.

Senere kan du bestemme deg for å slutte å bruke "Hei" og bruk et annet uttrykk (som de jeg skal vise deg litt). Rått. Det er alt opp til deg - men gjør det innen 60 sekunder. Det er en god tidsbegrensning fordi det presser deg til å snakke med noen før din sosial angst blir det beste av deg.

The Compliments Game

Gi 3 observasjonelle komplimenter om 24 timer. Ikke bare ring opp moren din, gi henne komplimenter, og tror du er ferdig heller. Det må være 3 unike komplimenter til 3 forskjellige personer.

Det kan virke skremmende først, men det blir enklere å finne komplimenter så snart du kommer i gang.

 • "Jeg liker virkelig genseren din."
 • "Wow, kaffen du gjorde smaker godt."
 • "Du er en så eventyrlystne person. Jeg elsker det!"

HUSK: Vær forsiktig så du ikke utelukker en backhanded kompliment.

Telefonspillet

Jeg elsker denne fordi det er så enkelt: Du ser noen bruker en telefon eller leser en bok, bare gå opp til dem og spør, "Hva slags telefon er det? Jeg har tenkt på å bytte i lang tid, "eller" Hvilken bok leser du? Jeg leter etter noe godt. "

Gjør det 3 ganger om 24 timer. Du vil bli overrasket over de fantastiske samtalene, så vel som de fantastiske anbefalingene du får.

Start samtaler uten angst - ved hjelp av disse skriptene

Når du begynner å lære sosiale ferdigheter, kan du falle i fellen med å besette den "perfekte åpeneren." Faktum er at det ikke er noe slikt, spesielt når du vurderer det faktum at situasjonen din vil variere mye fra samtale til samtale (f.eks. hvor du er, hvem du snakker med, hvordan været er osv.).

Men det er noen som vil fungere i de fleste situasjoner hvor du møter en ny person. Jeg vil vise deg tre akkurat nå som du kan bruke i 90% av alle sosiale situasjoner for å komme i gang med å introdusere deg selv til folk.

SPOILER: De er utrolig enkle - men det er poenget. De er bare enkle måter å koble til og bygge rapport på. Ikke tenk over. Bare gjør. Til slutt vil du kunne sette disse skriptene til side og lage dine egne.

Skriptene er:

 1. «Hei, hvordan går morgenen?»
 2. "Hei, jeg tror ikke vi har møtt. Jeg er Ramit. "
 3. "God morgen. Hvordan har du det?"

Husk, verdien i disse skriptene er ikke i sin nyhet, men i deres UTILITY.

Du kan bruke disse startene umiddelbart, og jeg tror du vil bli overrasket over de positive svarene du får fra andre rundt deg. Det er fordi 99,9999% av folkene du ser på gata, har nesen begravet i telefonene eller har hodetelefonene på, mens de er utplassert fra hele verden rundt dem. Når du setter deg fra hverandre, vil folk svare på det.

Selv om de tre skriftene ovenfor fungerer for de fleste situasjoner, vil du kanskje skreddersy åpningen din til den du snakker med, spesielt hvis de er tjenestearbeiderne. Vurder å spørre et av disse spørsmålene for de situasjonene.

Baristas / ventepersonell

 1. Hva er din favoritt ting på menyen? Hvorfor?
 2. Hva er den skrekkeste tingen noen prøvde å bestille denne uken?
 3. Har du noen gang skrevet noen navn feil på grunn av at du ikke likte dem?

Checkout kontoristene

 1. Du får ikke rabatt som en ansatt, gjør du?
 2. Så [henter en tabloid], hvem kjøper disse tingene? Alvor? Jeg tror ikke jeg noensinne har sett noen faktisk kjøper en.

Mailperson / UPS / FedEx / Amazon

 1. Hva er den rareste tingen du noensinne har hatt å levere?
 2. Så du kan i utgangspunktet parkere hvor som helst hvis du kjører den lastebilen, ikke sant? [PAUSE, gauge reaksjon] Har du noen gang fått en parkeringsbillett?

Legg merke til at mange av spørsmålene er spøk og lystige. De gir deg en enkel måte å bygge rapport på og få en morsom samtale underveis.

Husk: Behandle det som et spill. Se hvordan den andre personen reagerer og bygger videre på det. Du vil raskt finne at det å snakke med noen du ikke vet kan være en utrolig morsom opplevelse.

BONUS: Hvordan forberede seg på gruppemøter på 5 minutter

Gruppesamtaler kan være så vanskelig.Vi har alle vært ute med en venn som de ser noen vi ikke kjenner og starter en samtale (som vi sitter på sidelinjen).

Det er alltid ubehagelig ... vi lurer på hva i helvete å gjøre med oss ​​selv når de snakker.

Det er en kamp mange av oss har - det er enda en Facebook-gruppe om det (med 2000 + liker ...)

Vi føler deg, Homer.

Neste gang du er i en gruppesamtale, vil jeg vise deg nøyaktig hva du må gjøre for å lykkes.

Jeg har opprettet en rask 5-trinns sjekkliste som vil hjelpe deg med å forberede deg til å lyse opp hvert rom du skriver inn.

Det tar bare 5 minutter å gjennomgå før møtet, og når du gjør det, har du en bevist måte å bli med i gruppesamtaler uten å føle deg skremt.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 09 2019