OK, i dag er begynnelsen på et helt nytt kapittel av IWT. Jeg er klar til endelig å snakke om # 1 ANMODTE IWT TOPIC OF ALL TIME.

Hva skapte jeg som la meg ...

 • Del mine erfaringer og de tingene jeg elsker med verden, på mine betingelser (å være ekte og aldri vanne meg ned)
 • Leve en morsom livsstil hvor jeg kan reise, møte fantastiske mennesker og fortelle latterlige historier / vitser (siden jeg ikke har noen sjef)
 • Utforsk alle slags interesser, ikke bare å låse meg inn i 1 jobb med 1 jobbbeskrivelse
 • En fleksibel tidsplan og friheten til å gjøre dette AUTOMATISKT, siden jeg har bygget systemer som hjelper folk og genererer inntekt (selv når jeg sover)
 • Og mens jeg hjelper mennesker, kan jeg bygge et rikt liv for å finansiere den livsstilen jeg vil ha, som å ha leiligheter i SF og NYC, ta siste liten helgferier og betale foreldrenes gjeld

JA!

Fra nå av skal jeg lære deg hvordan du starter en Internett-bedrift - IWT-stil.

Det er morsomt fordi i årevis har jeg fortalt deg at jeg ikke ville lære deg om nettbasert virksomhet. Og i de neste blogginnleggene, forklarer jeg hvorfor nå er det tid til å dele dette.

Men som vanlig vil vi ikke følge de typiske ekspertrådene der ute.

Vi kommer ikke til å be til de passive inntektsgudene og selge en $ 17 ebook og vent 9 måneder for å tjene $ 15.39. (Hvis du vil, vil jeg dele ekte historier om passivinntektsmengden - og hvor mye de virkelig tjener - det kommer til å blåse.)

Bonus: Hvis du bare ikke kan vente å komme i gang, sjekk ut min Ultimate Guide til å starte en Internett-bedrift

Og vi kommer ikke til å sitte rundt en ildsjangsang og se på himmelen for inspirasjon og motivasjon. Du vet ting som får oss til å føle seg bra, men faktisk ikke skape en solid og lønnsom nettvirksomhet.

Vi skal lære det eksakte systemet jeg har brukt til å starte en vellykket Internett-bedrift - en som lar deg ta det som er inne i deg og dele det med verden, inkludert:

 • Hvordan generere en ide som vil betale (ved hjelp av de dype psykologiske rammene jeg har utviklet for å lansere vellykket produkt etter vellykket produkt)
 • Avanserte strategier for å få trafikk
 • Påvist online forretningsmodeller (og sannheten om hvilke populære modeller du faktisk bør unngå)
 • Hvordan selge på nettet uten å være sleazy, selv om du ikke er en "naturlig" ved salg
 • De eksakte systemene for å sette opp slik at bedriften din fungerer for deg (og ikke omvendt)
 • Aldri-før-delte konverteringshemmeligheter jeg oppdaget og perfeksjonert i IWT-lab

Hvordan vet du at dette fungerer?

FORDI DU LESER DENNE BLOGGEN, RETT NÅR NÅ!

Hvem ellers får deg til å lese 5-sidige innlegg med vitser om asiater og galne ting som min mor sier? Hvem andre opprettholder et internt testbibliotek med hundrevis av testede resultater?

Det er riktig. Din surrogat asiatisk far, Ramit.

Og til slutt, etter mange år med testing, har jeg kommet opp med en måte å lære det på deg.

Og jeg skal vise deg hvordan du kan få resultater som dette:

Våre inntekter og produktvekst de siste årene. Bak disse er mye dypere systemer jeg aldri har delt.Men nå vil jeg.

.

Hvordan starte en Internett-bedrift - 3 ting du trenger å vite

1. Sannheten om å starte en Internett-bedrift

I de neste blogginnleggene deler jeg REAL SALGSNUMMER, inkludert faktiske konverteringsfrekvenser fra IWT. Ingen utenfor min lille lag har noensinne sett disse før.

Men du vil.

Hvorfor? Fordi jeg vil vise deg sannheten om å starte en vellykket Internett-bedrift. I motsetning til de skruppelløse markedsførere som hele virksomheten lager ebooks om å lage e-bøker, har jeg brukt år på å lære kjerneemner innen personlig økonomi, karriere, forhandlinger og psykologi.

Og stille, underveis, har jeg bygget en bedrift som gir bort 98% av materialet mitt gratis ... men tillater meg fortsatt å bygge premiumprodukter og belaste premiumpriser. Hvorfor fortsetter elever å komme tilbake? Hvorfor kjøper de en rate på 1,235% høyere enn potensielle kunder?

Jeg vil dele hvordan jeg gjør det - og hvordan kan du også.

2. Hvordan bygge noe morsomt

Når du sprer koden for å starte en Internett-bedrift, kan du ta det du elsker, flaske det opp og dele det med verden - automatisk - i årene som kommer.

Dette er ikke drudgery. Tenk deg et liv bygget rundt å gjøre det du elsker.

LOOK AT MY FACE !!!

Det eneste kjente bildet i eksistensen av meg danser.(Btw, dette ble tatt over en 3-dagers helg hvor virksomheten min automatisk genererte titusenvis av dollar. Ja, jeg skal vise deg hvordan. Hvis du er bra.)

.

Det er ingen erstatning for gleden av å dele dine lidenskaper med verden.

Her ser du hva jeg mener.

Dette er en bak-scenen video av Oscarene. Du ser at regissøren gir andre instruksjoner som Cuba Gooding Jr. ga sin berømte tale.

Hva legger du merke til?

Han elsker hva han gjør!

Denne fyren er en sann mester på håndverket hans. Og alt arbeidet, all lidenskap, alle årene han er satt inn i dette, det fantastiske laget som støtter ham - de kommer til en crescendo for øyeblikket. Han er virkelig i sonen.

Tenk på hvordan det ville føles å ha respekt for vennene dine, foreldrene dine, kjæresten din / kjæresten din, selv komplett fremmede, når du starter noe og får din første e-post: "Wow, dette er fantastisk. Takk for at du opprettet det. "Og du ser at de brydde seg nok til å faktisk trekke ut lommeboken og betale deg for noe du opprettet for verden.

Denne $ 690 betalingen kom mens jeg spiste en sen lunsj på fredag.Mine systemer håndterer markedsføring, salg, selv kundestøtte. Alt automatisk.

.

Det er forskjellen mellom å være en forbruker og en produsent.

Det er forskjellen mellom å reagere på hva livet kaster på deg i motsetning til aktivt å bygge livet du vil leve.

Mange av oss er klare til å gjøre den forandringen. Vi er villige til å sette arbeidet inn hvis det betyr at vi får et resultat av det. Ikke et par pennies, eller et klapp på ryggen, men virkelige resultater.

Du kan. Det er ikke en pipedrøm. Det er mulig, og jeg har tydelig dokumentert hvordan jeg gjør det i 10 år. Nå er det på tide å dele den med deg.

3. Hva skal jeg dekke i de neste 10 blogginnleggene på Internett-bedrift

Vi skal flytte raskt og dekke mye. Og underveis, jeg skal stille deg noen tøffe spørsmål.

For eksempel hevder mange av dere at du vil starte en Internett-bedrift. Så hvorfor har du ikke det? Alle kan snakke om hva de "vil" gjøre. Er du seriøs eller venter du bare på "noen dag"?

Åh, du ville at jeg trøste deg mens du strøk håret ditt og sang deg en sengetidssang? Kanskje jeg projiserer med strøkende ting, men ser du meg legge inn inspirerende sitatkort? Jeg trodde ikke det.

Vi beveger oss fort og vi beveger oss aggressivt. Hvis du ikke liker det, beklager, men jeg nekter å pander til den laveste fellesnevneren, og gi deg BS-råd som gjør at du føler deg bra (men gir ingen målbare resultater).

Hvis du velger å fortsette å lese denne bloggen, er dette hva du skal lære:

 • Den beste taktikken på å gå fra null til lansering. Jeg vil dele data-drevet innsikt i hvordan vi går fra NO IDEA til en lønnsom ide ... og pakke den opp i et munnvannstilbud ... og så selge på en gjennomsiktig, autentisk måte. Hvilken teknologi bruker vi? Hvordan tar du en $ 97 eBok og genererer hundretusenvis av dollar i inntekter?
 • Automatiske systemer. Gjør det igjen og igjen ... måned etter måned ... .automatisk? Hvordan vet du når du skal tråkke vs. når du skal bygge systemer? Hvordan bygger du trafikk og salg som ikke er avhengig av at du står foran datamaskinen din døgnet rundt?
 • Psykiske hindringer for å starte en Internett-bedrift. Hvorfor drømmer mange av oss om å starte en Internett-bedrift - selv å lese Seth Godin og Lifehacker - men vi har ikke gjort det ennå? Er det mulig at det er mer å holde oss tilbake enn å bare lure på hvilken bloggprogramvare å bruke og hvor skal man finne en ide? Hva ville skje hvis vi kunne mestre vår indre psykologi?

Og akkurat nå åpner jeg plasser på ventelisten for å bli med på mitt nyeste og mest omfattende kurs av alle:

Dette er det beste kurset jeg noensinne har laget. Det vil vise deg hvordan du går fra NO IDEA til en lønnsom Internett-bedrift. Men mer på dette senere.

For nå skal vi dekke de tøffe problemene ved å starte en bedrift. Hvor kommer du opp med en ide? Hvordan får du folk til å faktisk besøke nettstedet ditt? Hvorfor vil noen være oppmerksom på deg når det er hundrevis av andre konkurrenter? Og når du finner den ideen, hvordan pakker du den og priser den og markedsfører den systematisk på en måte som selger en gang, to ganger og i årene som kommer?

Jeg nevnte dette vil ikke være en cakewalk. I bytte for at jeg deler disse tallene, konverteringstaktikk og rammer med deg, skal jeg få deg til å jobbe.

.

Her er hva jeg vil ha fra deg i dag:

.

TRINN 1: Legg igjen en kommentar her for å fortelle meg hva som mest EXCITES deg om å starte en Internett-bedrift.

Vær brutalt ærlig! Jeg leser hver eneste kommentar (ja, virkelig).

STEG 2: Få umiddelbar tilgang til Zero to Launch case-studier ved å bli med på Null for å starte ventelisten nedenfor (tar 20 sekunder).

Kommentarer På Nettstedet: