Dette var utsikten fra Barbados for en uke siden.

En av de tingene jeg alltid ønsket å gjøre var å få et strandhus hvor en gruppe venner og jeg alle kunne bli, drikke, spise og svømme i bassenget eller hoppe i havet.

I Barbados fortsatte jeg med livet mitt med å aldri lage mat som hver morgen kom kokkongen opp til meg og spurte: "Hva vil du spise i dag?" Vi bestemte oss for å ta en båttur, så båten kom opp til vår bakgård (havet), vi kom inn, og gikk snorkling i noen timer.

Jeg elsket det. Og det var kjempebra å vite at hardt arbeid la meg gjøre en av mine "bucket list" elementer år før jeg trodde jeg ville.

Enda bedre, jeg trengte ikke å bruke begrenset betalt tid for turen, siden en av fordelene med å ha min egen virksomhet er at jeg kan reise når jeg vil. Faktisk, mens jeg var borte, fortsatte min virksomhet å kjøre. Jeg reagerte ikke på e-postmeldinger, men virksomheten min fortsatte å generere titusenvis av dollar. Jeg visste at da jeg kom tilbake, ville alt være i orden, løpende.

For meg er dette en måte å leve et rikt liv på. De tingene jeg elsker om det:

  • FLEKSIBILITET: Jeg kan reise når som helst på året, i midten av uken, i 3 dager, 10 dager eller 2-3 uker - hva jeg vil ha
  • MITT VALG: Jeg pleide å hakke på å måtte våkne til en vekkerklokke for noen andre. Det morsomme er når det var min valg, jeg ville våkne opp tidligere
  • Ingen matlaging: Jeg vil gå til jordens ender for ikke å lage mat. Saute? Broil? Hva er det?

Vi har alle forskjellige ideer om et rikt liv. Kanskje din tur går i Amazonas, eller bor i Europa i 3 måneder, eller starter en blogg på mote, eller blir fotograf.

Her er noe jeg skjønte mens jeg satt i Barbados:

Hvis jeg hadde tatt den konvensjonelle banen, ville jeg aldri ha endt opp her med vennene mine. Jeg ville ha vært en ingeniør iført en dårlig passende polo skjorte som jobber i et tech selskap!

Så hva betyr det for oss? Hvordan går vi fra konvensjonelle (som per definisjon er "normal") for å leve et ekstraordinært liv? Hvordan skifter vi en bøtte liste over ting vi vil gjøre "noen dag" til virkelighet?

I dag vil jeg snakke om BACKWARDS ENGINEERING din måte å leve et rikt liv. Tim Ferriss har en interessant oppgave på dette: I 4-timers arbeidsuke snakker han om å finne ut hva det ville ta for å leve livet du ønsket - selv om det betyr å ta en ekstravagant tur til Asia - og bryte den ned. Så en 3 ukers ferie betyr at du trenger $ X ... som betyr $ Y / måned ... som betyr at hvis du starter en Internett-bedrift, må den generere $ Y / måned for å oppnå den drømmeferien.

Plutselig blir en drøm mye mer håndterlig.

La oss gå dypere. Jeg vil analysere en e-post jeg fikk fra en IWT-leser. Se om du kan legge merke til det usynlige skriptet han bruker:

Hei Ramit,

... Jeg har mange interesser og mine tanker er kanskje å starte en blogg som vil hjelpe meg å begrense disse til noe jeg kan fokusere på, for å bli ekspert på.

Tror du å starte en generisk blogg der jeg rammet om en rekke emner, være en forferdelig ide, eller en fin måte å la den vokse organisk og bli en sann representasjon av det jeg vil gjøre mest?

Jubel,

Adam

. Legg merke til hva han gjør? Han venter på tillatelse fra meg.

Faktisk, her er hva jeg svarte:

"Jeg setter pris på at du spør meg, men du trenger ikke å spørre tillatelse fra en tilfeldig internett-fyr til å starte en blogg. Hvis du vil starte en, gjør du det. En flott livsfilosofi er hvis du lurer på, "Skal jeg gjøre X?" Spør deg selv: Hvorfor ikke? "

. Takeaway: Du trenger ikke å spørre om tillatelse.

Hvor mange av oss venter på tillatelse på rare ting?

  • "Jeg er veldig opptatt nå ... Jeg skal gjøre det senere"
  • "Jeg skal gjøre dette når jeg får en kjæreste / kjæreste"
  • "Det ville være veldig gøy, men jeg må ha (3 flere uker med ferie lagret, mine" ender på rad "for å planlegge alt ut først)"
  • "Mine venner / foreldre vil tro det er rart"

Noen ganger vil jeg riste folk i 20- og 30-tallet på oppsiden og true dem med en dunda (det er en rullestift - det samme som moren min gjorde rot med - at hun pleide å jage oss rundt huset med). Er du klar over hvor mye bedre vi har det enn foreldrene våre? Og likevel sitter vi og klager på nettet.

Sannheten er at vår generasjon ikke må vente på tillatelse. For mange år siden måtte vi jobbe 30 år og be om at vi på en eller annen måte kanskje ville være OK - at vår pensjon ville holde opp og vi kunne pensjonere ved 65 eller 70 år.

JA! Det er viktig å planlegge fremover, automatisere vår økonomi og finne en flott Dream Job.

Men vi har også nye muligheter som våre foreldre ikke gjorde. Er du klar over at du leser en gratis epost som jeg sender hver 2-3 dag til over 250 000 personer? Vet du at jeg skriver dette fra min sofa i NYC midt på dagen? Og du leser dette, pluss Gud vet hvor mange andre blogger, alle med øyeblikkelig fri tilgang? Når ellers kunne dette vært mulig? Forstår du hvorfor jeg vil slå deg i ansiktet akkurat nå?

Vi lever i en annen verden enn våre foreldre gjorde.Du og jeg kan kutte gjennom 30 års ventetid og bruke internett til å nå millioner av mennesker - og sidestep hele planen for å vente på pensjon.

Tidligere i år gjorde jeg en undersøkelse av mine lesere. Jeg spurte: "Er du interessert i å starte en Internett-bedrift?"

Vil du starte en Internett-bedrift? .

96% av leserne sa ja, jeg vil starte en Internett-bedrift.

Vi vet at en Internett-bedrift er en måte å leve et rikt liv på - en av de kraftigste jeg har ansatt. En vellykket Internett-bedrift lar deg ta en 10-dagers ferie hvor som helst i verden, eller betale for ungdomsopplæringen, eller gir deg fleksibilitet til å bo hvor som helst.

Sannheten er at du allerede har ferdigheter til å gjøre det. Vi kan slutte å vente på den mytiske dagen som stjernene justerer og begynner nå.

Kommentarer På Nettstedet: