Partner Center Finn en megler

Jeg er ganske sikker på at de fleste av dere vet hva det føles å være "i sonen." Uansett om det er i handel, sport eller i en konkurranse der du må komme opp med de beste pick-up linjene, føles det som selv om stjernene justeres og hele universet konspirerer for å få deg til å føle deg bedre.

Men du vet hva, det er mer til det enn bare sjanse eller skjebne.

I psykologien er "zonen" mer referert til som "flyt". Konseptet ble foreslått av Mihály Csíkszentmihályi (prøv å si det høyt 3 ganger!), Og han beskriver det som staten der en person føler seg helt involvert og fullt fokusert på en bestemt oppgave.

Oftere enn ikke overser vi konsentrasjon som den primære faktoren bak denne følelsen, og i stedet forbinder den med overtro eller ritualer. Dette er spesielt vanlig blant idrettsutøvere som tror at det er et årsakssammenheng mellom en bestemt situasjon og et utfall. For eksempel kan noen av dere vite at Michael Jordan pleide å bære sin blå University of North Carolina shorts under sin Chicago Bulls uniform for lykke til.

Men faktisk kommer det egentlig bare ned til hvor godt du kan opprettholde fokus og ren konsentrasjon. I denne mentale tilstanden sone du alt ut og fokuserer på ingenting annet enn aktiviteten ved hånden. Du tenker ikke engang på eller føler hva du gjør - for å låne fra våre venner på Nike, gjør du "Just Do It."

Nå er spørsmålet "hvordan kan du bli i handelssonen?" Her er tre måter som kan hjelpe deg:

Hold dine stressnivåer i sjakk

På samme måte som kolesterolnivåene dine, må du fokusere på å holde stressnivået ditt i sjakk også.

Legg merke til at jeg ikke fortalte deg å eliminere stress. Som jeg har sagt tidligere, kan det være bra for deg. Stress i form av spenning kan få deg til å se handel som noe som ikke er en jobb eller en karriere, men mer av et eventyr. Derfor gjør det deg mer involvert og fokusert på handel.

Men selvfølgelig kan du ikke la stressnivået ditt bli for høyt heller fordi det vil mest sannsynlig ha skadelige effekter på din handel. Hvis du lar stress få det beste av deg, kan du få trading lammelse som frykten for det ukjente og angstene får deg til å gjette analysen din.

Være trygg

Et problem med mange forhandlere er at de betaler alt for mye oppmerksomhet til nyhetsforspenning, spesielt når de mister. De tillater disse tapene å påvirke deres selvtillit på deres nye bransjer, la frykt synke inn og hindre dem i å ta handler, selv om de har solid oppsett.

Du bør imidlertid vite at de beste handelsmenn vet hvordan de skal fokusere på den lysere siden av deres handel, og dermed hjelpe dem med å forvalte sin tillit (og ego). De forstår at de må stole på sine handelsplaner og ha tillit til at de i det lange løp kan og vil seire.

Selvfølgelig forstår jeg at det å være selvsikker kan ikke bare skje over natten. Det er en ferdighet som må læres og utvikles. Det er noen teknikker du kan implementere for å utvikle din selvtillit. I min erfaring, som fokuserer på prosessen, opprettholder bevisst praksis, og å være optimistisk gjør vanligvis kunsten!

Vær forberedt

Til slutt må du sette inn tid, arbeid og innsats i utarbeidelsen av din handelsplan. Din handelsplan vil gi deg en fordel i din handel og øke oddsen til din fordel. De mest vellykkede handlerne er ikke bare vellykkede på grunn av hva de gjør i løpet av markedstider, men hva de gjør før og etter markedstid, er lenge stengt.

Videre blir det en rolig atmosfære som gjør at du kan holde fokus når markedet gjør noe uventet, eller ikke går. Hvis du allerede har planlagt ut hva du skal gjøre i tider med uventet volatilitet, er du ikke sannsynlig å freak out. I stedet vil du være rolig, samlet og trygg!

Ikke misforstå, det er ingen feil i å ha ditt eget sett med ritualer når du handler. Men som jeg har diskutert før, må du være ansvarlig for dine egne handlinger og ikke klandre sjanse eller skjebne. Ville du ikke si at det er mye lettere å være i sonen når du vet hva du gjør rett i stedet for å se på dine heldige polka-dotsokker for å forklare din vinnende strikke?


Kommentarer På Nettstedet: