Fortsatt å gjenopprette fra klistremerkechokken du fikk fra din siste oppvarmingsregning? Disse enkle triksene kan bidra til å redusere kostnadene og holde deg varm i vinter.

Når temperaturen faller under frysepunktet, slår du opp termostaten - og legger den der - er en enkel løsning for å bekjempe forkjølingen. Men det er et dyrt, som du vil innse når du mottar din første oppvarmingsregning for det hjemmet til salgs i Denver, CO, du kjøpte om våren.

Så, kort av rystende hele vinteren, hva er en boligboer å gjøre? Lær hvordan du vinterverker et hus med disse tipsene, som kan spare deg for penger - uten å ofre varme.

Invester i en programmerbar termostat

Dette gjør at du kan holde huset ditt varmt mens du er hjemme (om morgenen når du gjør deg klar, om natten når du kommer hjem fra jobb) uten å ha varmen løp hele dagen. "De koster under 100 dollar, og de varer evig," sier Mitchell Ingerman, president for Aurora Energy Advisors, et energikonsulentfirma i New York.

Kjøp en som har minst fire innstillinger (slik at du kan sette den til forskjellige tider på hverdager og helger) og sett varmen til å øke omtrent en halv time før du kommer hjem. Tips: Bekjemp trang til å slå varmen vei nede når du er ute. - Forvente at varmen skal gå fra 60 til 70 grader om en halvtime, er heller ikke effektiv, sier Ingerman.

Deal med trekkvinduer og dører

Det er enkelt og rimelig å forsegle inngangspunkter, og du vil spare varme og penger - fra å bli kastet ut av vinduet. Ingerman foreslår at man kjøper et weatherstripping kit eller caulking rammen rundt dører og vinduer. Hvis du allerede har weatherstripping, men den er slitt eller gammel, skal du erstatte den. Bonus: Å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt kan øke ditt hjems verdi også.

Lokaliser varmekilden din

Hvis du tilbringer det meste av kvelden i ett rom (for eksempel ser på TV i hylsen), bør du vurdere å kjøpe en elektrisk varmekilde, sier Ingerman. Du vil være i stand til å holde termostaten lav, og rommet du er i, vil forbli toasty. Bare vær sikker på å slå av varmeren før du legger deg til sengs.

Ikke fall for selskaper som hevder at de kan senke regningsregningene dine

Du får sannsynligvis flyvere i posten fra tredjeparts energileverandører som garanterer besparelser på din elektriske regning. "Energiprisene svinger, slik at disse selskapene vil vente til det er høyt å kontakte deg og tilby å låse deg inn i lavere pris," sier Ingerman. "Du kan spare noen få dollar for de første månedene. Men etter det vil prisen gå ned og du blir låst til en høyere sats. "

Bruk gjenbrukbare ovnsfiltre

I stedet for å erstatte filteret ditt noen få måneder (eller ikke i det hele tatt fordi du ikke vil bruke pengene), kjøp et permanent filter som kan slås av når det er tilstoppet. De er dyrere på forhånd, men du sparer penger etter et år eller så om ikke å kjøpe engangsfiltre måned etter måned.

Kjøp en skorsteinballong

Selv om røyken er stengt, kan luften fortsatt rømme fra skorstenen din. En oppblåsbar skorsteinballong vil stoppe dette. Bonus: Den vil automatisk deflate hvis du glemmer å fjerne den før du tenner en brann.

La solen skinne

Inn i huset ditt, det er det. Hold gardinene åpne i løpet av dagen, og la solen være med å varme dine rom, som vil holde ovnen din i drift hele tiden. Deretter lukker gardinene om natten for å holde utkast - og nesey naboer.

Kommentarer På Nettstedet: