Hvis du vil vite hvordan du kan tjene mer penger, har jeg noe veldig spesielt for deg - og det er min gave til deg.

For mange år fikk jeg spørsmål hver eneste dag om personlig økonomi. Skal jeg starte en Roth IRA? Hvorfor skal jeg gjøre en 401 (k)? Hva er obligasjoner?

Jeg hadde tilbrakt mange år å lære alt dette. Men det hjalp ikke å slippe ut en ting om gangen. Åh, her er hva du skal gjøre med ressursfordeling ... men det påvirker dine automatiserte besparelser ... AHHH (rive håret ut, forbann Ramit, angre umiddelbart, høre Ramits stemme i hodet ditt, gråte). Det slutter alltid i tårer med meg.

Da de spurte disse spørsmålene, ønsket jeg at jeg hadde en veldig tung bok som jeg kunne kaste på hodet og si, "LES DETTE!" Noe som kunne svare på alle spørsmålene og gi dem et "end-to-end" -system som dekket alt de trengte. En og ferdig.

Problemet var at 98% av pengene bøkene der ute startet kapittel 1 med dette: "Ok, la oss begynne med å fortelle deg om hvordan du skal bruke mindre ... og forresten, HOLDER DU EN BUDGET ?? ?”

Leseren: 'F U ZzZzzzzz'

Jeg skjønte endelig at det var på tide å skrive en bok, så jeg hadde det endelige svaret på å gi folk. Åh, du vet ikke hva du skal gjøre med studielånene dine? Har du $ 5000 i kontoen din og vil du gjøre noe med det? Vil du vite de eksakte systemene og kontoene jeg bruker? Les boken min.

Det forvandlet til at jeg skal lære deg å være rik, som startet 29. mars 2009, slo # 1 på hele Amazonas, banket Twilight av abbor, solgt ut i løpet av timer, og utløste en øyeblikkelig utskrift og New York Times bestsellerstatus.

Siden da har jeg fått de samme spørsmålene ...

... om å tjene penger.

Over 96% av oss ønsker å tjene mer. Men hva om vi ikke har en ide? Hva om vi har for mange ideer? Eller ikke nok tid? Hvordan tar du faktisk det du vet og gjør det til inntekt?

I de siste 5 + årene har jeg skrevet om forskjellige måter å tjene mer på. Men jeg har nylig oppdaget noen forstyrrende nyheter: Tilsynelatende våkner du ikke hver morgen, sakte klat ut av sengen, og tapp så tappert fingrene sammen 4.600 ganger mens du venter på at min e-post kommer inn i innboksen din. Noen av dere, jeg har hørt, leser ikke hvert eneste ord i mine 5.000-ord e-post!

Denne sjokkerende realiseringen fikk meg til å tenke ... kanskje det er på tide å sette sammen en DEFINITIV guide for å tjene penger. Noe som vil gi deg:

  • Betal gjeld raskere, sparer opp sparekontoen din og lever et rikt liv
  • Hvis det betyr å tilbringe det på ferie, eller til og med en $ 5000 helg i Vegas, så vær den. Du definerer ditt rike liv, ikke meg

Det er en grense for hvor mye du kan klippe tilbake - men ingen grense for hvor mye du kan tjene.

Hvis du er klar til å begynne å tjene mer penger, vil denne veilederen vise deg nøyaktig hvordan.

Og en siste ting:

Jeg skrev dette for å beskytte deg mot noen av de dårlige rådene der ute - som hucksters som lover at de ikke får folk til å gjøre "millioner" med 2 timers arbeid. Nei, det kan du ikke. Jeg har spilt om å være din surrogat asiatisk far - den som krever flere av deg enn du tror, ​​er mulig. Men bak det er mitt løfte om alltid å være realistisk og ærlig med deg - noen ganger selv forteller deg når du kan ikke gjør noe.

I denne Ultimate Guide for å tjene mer penger som jeg har satt sammen, vet du at du kan lese den og bruke strategiene og taktikkene med 100% selvtillit - å vite at jeg har testet dem selv, og så på hver teknikk med titalls tusenvis av studenter. Hvis du følger systemet, vil det fungere.

Her, for første gang, er din ultimate guide til å tjene mer penger - min gave til deg for å lese IWT.

PS! Les dette fordi vi bare har begynt.

Kommentarer På Nettstedet: