Alle fortjener å leve et rikt liv.

For å ha frihet, fleksibilitet og økonomiske ressurser trenger de å gjøre arbeid de elsker, kjøpe det de vil ha, og ha uforglemmelige opplevelser - ikke bare en gang i livet, men så ofte som de vil.

I løpet av de siste 11 årene har jeg lært millioner av lesere i land over hele verden hvordan de skal skape sitt eget rike liv. Noen har landet deres drømjobber. Noen har forhandlet store hopp i lønnen deres. Og noen har gjort ideene deres til suksessfulle nettbaserte virksomheter.

Og noen - som våre 5 siste konkurransevinnerne nedenfor - har vært heldige nok til å få en smak av hva det betyr å leve et rikt liv ved å vinne en av våre ekstravagante "Rich Life giveaways".

#1 – “Ultimate 20-for-30 Entrepreneur Jumpstartgi bort - Chris H.

Dette kan være den beste giveaway vi noen gang har gjort.

Jeg ga en ny Zero to Launch-student tyve fullt utbetalte, 30-minutters coaching-økter med en hånd valgt gruppe av verdensklasse entreprenører, forfattere og forretningsstrateger - slik at han kunne starte sin online-bedrift med hands-on hjelp fra det beste av det beste.

Et konservativt estimat på dette er at hvis du måtte betale for å jobbe med alle disse menneskene ut av din egen lomme, som du ikke kan gjøre forresten, vil det føre deg opp på $ 30.000.

Jeg kan ikke engang forestille seg hvilken tilgang som dette ville ha ment for meg da jeg først begynte. I det minste ville det ha reddet meg mange år, mange feil og en skikkelig sum penger. Jeg elsker å være i stand til å gi denne gaven til vår vinner, Chris. Og jeg kan ikke vente å høre om alle gjennombruddene han gjør på samtalene. (Hvis du vil finne ut hva Chris lærer, skal han dokumentere sin erfaring her.)

Gratulerer, Chris!

* * *

#2 – “Øyeblikkelig ferie"Giveaway - Jessica Boyd

Mange av våre lesere drømmer om å starte sin egen Internett-bedrift, slik at de kan få betalt godt og jobbe hvor som helst i verden. Det var derfor i fjor sommer jeg bestemte meg for å gi bort en "Instant Vacation" verdt totalt $ 7600 for å vise en heldig leser hva det å eie en Internett-bedrift kunne være.

Vesken:

  • En $ 2500 flybillett
  • $ 1000 kontanter
  • Macbook Pro ($ 2500)
  • iPhone 6 ($ 850)
  • Bose QuietComfort 20i Støyreduserende hodetelefoner ($ 300)
  • Minaal-bæreveske ($ 300)
  • Tenne ($ 100)
  • Feltet notater notatbok ($ 50)
  • Total verdi: $ 7,600

Her er hva vinneren, Jessica Boyd, måtte si om å vinne:

"Jeg har brukt kupongene til å bestille min første tur til New Orleans i slutten av oktober og Turks og Caicos i desember! Jeg tror jeg vil også kunne klare en tredje tur der også hvis jeg blir heldig. 🙂 Veldig, veldig spent!

Jeg kan ikke forklare nok hvor perfekt timet hver av disse premiene var - spesielt den nye Mac. Som frilans grafisk designer og markedsføringskonsulent sparer jeg livet mitt! (Min gamle 2009 Mac var på super duper fritz fra undergrad, lovskole og handelsskole. Det er ingen å fortelle hvor lenge det skulle holde ut!) BOSE-hodetelefonene gjør treningsøktene mine helt ute! En av de beste tingene som skal skje hele året! "

Og her blir hun begeistret i sanntid.

Ja, å leve et rike liv er alt det er sprakk for å være.

* * *

#3 – “Beste Pitch"Konkurranse - Jacqueline du Plessis

Tidligere i år satte jeg ut en utfordring for IWT-leserne: legg meg på en løsning for å gjøre livet mitt lettere. Jeg viste folk forskjellen mellom gode baner og dårlige plasser og ventet da oppføringene oversvømmet i.

Og denne banen var den klare vinneren.

Jacqueline tilbød å vise meg livet av livet mitt i Cape Town, Sør-Afrika. Og hun gikk utover hva alle andre gjorde. Hvis du vil se hva du trenger å gjøre for å få en opptatt persons oppmerksomhet (noe jeg snakker om i dybden i dette innlegget), studer hennes tone med en fin tannkamme.

"Å vinne IWT-konkurransen fikk meg til å fortsette å bygge et rikt liv, ved å gi meg noen" morsomme penger "å leke med og eksperimentere med å bygge et lag for min online-virksomhet."

* * *

#4 – “Cruise for 10"Giveaway - Sarah Steele

Jeg pleide å dagdrømme om å vinne lotteriet og invitere vennene mine til å bli med meg på en uforglemmelig månedslang ferie.

Jeg trenger ikke å drømme om det lenger.

Venstre: Meg i SE Asia med et stort, stinkende dyr. | Høyre: Elsket å flytte foreldrene mine til New York for ferien

Disse dager er jeg i stand til å ta ekstraordinære turer med venner mens jeg fortsetter å tjene penger. Jeg kan betale for mine foreldre å reise hvor de vil (for å se meg selvsagt). Og jeg fikk nylig sende 10 personer jeg ikke engang vet på et cruise.

Sarah skulle nesten ha sitt tredje barn da hun vant, så planene er fortsatt i arbeidene, men familien er klar til å bestille sine billetter.

* * *

#5 – “$ 10,000 for min 10 års jubileum"- Michelle Schroeder

Etterpå er jeg ikke sikker på hvorfor jeg brukte dette bildet for denne konkurransen

IWT ble 10 i fjor, og jeg trodde hvilken bedre måte å feire og takke leserne på, enn å gi noen sjansen til å skape sitt eget rike liv.

Inntil dette tidspunktet hadde jeg gitt bort turer, leiebetalinger, treningsmedlemskap, og til og med et livstidsabonnement på Netflix.Denne gangen ønsket jeg å la vinneren velge hvordan de skulle bruke $ 10.000.

Michelle Schroeder, en personlig økonomi blogger, var den heldige vinneren. Hun brukte pengene til å reise rundt i Nord-Amerika i stil.

Til ditt rike liv,

-Ramit

PS! Vi har lagt til massevis av nye videoer om hvordan du bygger en Internett-bedrift, og lever et rikt liv til vår nul for å starte kanal. Sjekk dem ut her.

Lev ditt rike liv nå

Du trenger ikke å håpe du blir heldig i en konkurranse for å begynne å leve livet du vil ha. Du kan starte en bedrift som gir deg all frihet, fleksibilitet og økonomiske ressurser du trenger for å leve et rikt liv nå.

Uansett hvor rar eller "nisje" dine ferdigheter er, kan du gjøre dem til en vellykket nettbasert bedrift. Finn inspirasjon og kom i gang i dag med denne GRATIS nedlastbare PDF-guiden som vil bevise dine eksisterende ferdigheter kan få deg penger.

Kommentarer På Nettstedet: