En britisk conservationist har rørt opp massevis av kontrovers fordi han mener at vi bør la pandaene utdøde og "Sette dem ut av deres elendighet" Fordi de er "dum" og har dårlig overlevelse ferdigheter. Spørsmålet mitt er, hvis pandaen så ut Golem fra ringenes herre, vil det fortsatt være opprør? Black Rhino og Beluga Sturgeon er like truet, men du hører aldri om dem.

Jeg var på en MBA rekruttering rettferdig den andre dagen, og jeg la merke til at flere av mine kolleger representanter bruker en uforholdsmessig lengre tid med en bestemt kandidat. Hvor gjennomsnittlige samtaler varer 3 minutter, vil samtaler med denne kandidaten vare 10+ minutter. Tilfeldighet denne kandidaten var trolig den mest fysisk attraktive personen der? Jeg tror ikke det.

Vakre mennesker overalt

Ifølge en studie utgitt i 2005 av Federal Reserve Bank of St. Louis, "vakre mennesker har en tendens til å tjene 5 prosent mer en time enn folk som ser ut som meg. Økonomer fant også at kvinner som anses å være overvektige i forhold til deres kroppsmasseindeks (BMI) i både 1981 og 1988 tjente 17 prosent mindre enn kvinner innenfor deres anbefalte BMI-utvalg. Korte menn er også dårligere med 3% mot deres høyere tellerdeler også.

Enten vi liker det eller ikke, bedre utseende har folk en fordel enn normalt å se folk med alle ting som er like.Hvis du hadde en 5% fordel over huset, kan du bokstavelig talt konkludere med et stort Vegas casino. Faktisk, som en som har studert børsnoterte spillfirmaer som Wynn og Las Vegas Sands, gir en kundeavkastning på over 3% store tap for kvartalet.

Golem fra LOTR

Hva skal vi gjøre?

Vi bør ikke hate flotte mennesker for å være vakker. Tross alt er utseendet en eksogen variabel som ingen kan kontrollere. I stedet må vi akseptere våre attributter og forbedre hva vi har, de endogene variablene hvis du vil.

1) trene. Hvis du ønsket å miste reservehjulet, vet du at du kan. Bare se på alle deltakerne på "Den største taperen." De mistet alle minst 30% av kroppsvekten etter 3 måneder!

2) Spis rett. Doughnut, latte, iskrem, pizza si farvel. Mer enn å trene, spise riktig er den mest effektive måten å miste vekt på. Se: Spor alt: Vi spiser og bruker alt for mye

3) Brudgom. Vask ansiktet ditt, pust ditt sete, luk det fint, ha en tett frisyre eller profesjonell stil, og sørg for at det ikke er noen brokkoli i tennene dine. Spør en av dine nærmeste venner eller familiemedlemmer for å gi deg en ærlig oppfatning av hvordan du ser ut.

4) Invester i en moderne garderobe. Du trenger et antrekk som passer sammen med din leder eller potensiell arbeidsgiver. Bruk fine sko også. Det er noe om et vakkert par sko for både menn og kvinner, som bare skiller seg ut og sier suksess. Kvinner elsker å sjekke ut gutter sko, så vel som andre kvinners sko. Føtter er vårt fundament, stropp litt fint skinn på dem. Når du ser på delen, kan du tjene den! Se "Du kommer ikke til å klatre - Intervju Attire 101".

5) Hold hendene tørre. Svette palmer gir deg virkelig et inntrykk; et dårlig, sykelig, klammende inntrykk! Hold derfor et lite håndkle i lommen for å tørke av hendene rett før du skal riste. Noen talcum eller babypulver i den andre lommen fungerer også bra!

Se på oppsiden

Jeg er her for å redde deg kompis!

Livet er ikke rettferdig, men uattraktivt folk har en enorm fordel i forhold til vakre mennesker. Attraktivt folk kan ikke få det så mye bedre, men vi kan! Hvorfor tror du at den "stygge ildlingformelen" i filmer alltid fungerer så bra?

La oss bruke vår trivsel til vår fordel, og wow våre kolleger. Fra hver linje av arbeidet vil du finne svært vellykkede, ikke så attraktive mennesker. Perez Hilton, kjendis Blogger er et godt eksempel og blogging fenom. Ikke så attraktivt, bestemte han seg for å gjøre noe med det og mistet 40 pund. Vi har vært så vant til sløvhet, han ser nå relativt kjekk ut med sin nye vekt og tråder!

Siden den opprinnelige oppgaven er at bedre utseende folk tjener mer, vil vi rasjonelt ønske å se bedre ut, og vi kan! La oss ikke la de vakre menneskene slå oss ut på ting vi fortjener likeverd! Unattractive mennesker i verden forene!

Relatert: Er du smart nok til å handle dum nok til å komme fram?

Keigu,

Sam @ - "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 23 2019