Lag ingenting? Har en dobbel bagel

Hver gang jeg går inn i en kaffebar ser jeg gutta fiendishly koding på sine bærbare datamaskiner. Selv om sjansene er slanke til å gjøre det stort som gründer, prøver tusenvis av overveiende 20-årige år gamle menn seg likevel. Stor respekt for alle som prøver.

100% av ikke-familie leietakere søkere til mitt tidligere hus var menn i teknologi, internett, finans eller rådgivning. Ikke rart hvorfor feller klager over at San Francisco blir til en pølseby. Samtidig klager kvinner også at det ikke er noen gode menn i San Francisco heller. Et slikt overfall!

Tittelen på dette innlegget kan virke åpenbart, men jeg tror ikke det er åpenbart for folkene som 1) klager på bussen, hvorfor deres liv suger, 2) klager på meldingstavler hvorfor hva noen andre skrev er forferdelig, eller 3) klage her hvorfor er det for vanskelig å spare penger eller bruke mindre. Det må skje, ellers spilder du allians tid.

Hvert enkelt selskap vi kjenner til i dag, begynte med noen som hadde en visjon og en vilje til å produsere noe nytt. Hvis du jobber 40 timer i uken eller mindre og lurer på hvorfor du ikke kommer fremover, kan du også flytte til Europa der livet er bra, og alle gjør omtrent det samme. En 40 timers arbeidsuke er et vilkårlig arbeidsbeløp gitt at vi har 168 timer i uken.

Tanker om å være mer produktiv

Enhetseliminering

Har du en iPad eller en nettbrett? Gratulerer. Du er forbruker.

Har du en bærbar datamaskin som du slår over hvor du går? Gratulerer. Du er sannsynligvis en produsent.

Jeg har skrevet 1,500 ordposter på min iPhone før, men det er sjeldne anledninger når jeg kjeder meg ut på en 10-timers flytur. Jeg elsker min smarttelefon, men det er virkelig en kommunikasjonsenhet ment for moro (og godkjenne alle dine kommentarer på FS). La oss klassifisere en smarttelefon som en nødvendighet som kan brukes til både forbruk og produksjon.

Hvis du vil tjene mer penger ved å bli produsent, er det første du bør gjøre, å kvitte seg med nettbrettet ditt, eller aldri vurdere å kjøpe en i utgangspunktet. Ikke bare vil du spare tid, du vil spare penger også.

Foruten internett, ser den største skyldige av tidsavbrudd på TV. Bare se på sammenhengen mellom mengden fjernsyn og inntekt (diagram nedenfor). 20% av folk som lager under 20.000 dollar i året, ser på 5 + timer med TV om dagen. Mer enn 50% av folk som lager under 40.000 dollar i året, ser mer enn 3 timer med TV om dagen. Sitte på sofaen i 3-5 timer kan ikke være for sunn. Vi er sikker på at det ikke er produktivt.

Jeg er skyldig i å se for mye TV under store sportsbegivenheter som VM, NBA playoffs, og når 49ers spiller. Å bruke tre timer på å se fotballkamp er en evighet, derfor har jeg en DVR for å hoppe gjennom alle reklamer, halvtid og vanligvis den første halvdelen for å komprimere spillet til en time. Jeg kommer inn i så mange sett med sit-ups og pushups som mulig å i det minste føle seg litt produktiv. Du bør sjekke ut min en-pakke!

TV-visning og inntektskorrelasjon

Time Hacking

Hver time du spiser, er en mindre time du kan produsere. Husk denne grunnleggende tenet. Hvis du legger opp forbrukstiden i løpet av et år, vil du være i en stor ulempe i forhold til den som produserer i løpet av samme tid. Tenk deg hva du kan lage i 365 timer, 730 timer eller 1.095 timer. Absolutt magi, jeg forteller deg.

Bunke oppgaver er stor når det gjelder å være mer effektiv med tiden din. Jeg har en vane med å alltid sjekke min spammappe hver time for å frigjøre legitime kommentarer på dette nettstedet fordi jeg føler meg dårlig når leserne gir en omtenksom kommentar som ikke kommer gjennom. Men hvis jeg bare ville sjekke en gang om morgenen, en gang på ettermiddagen, og en gang om kvelden, ville jeg nok lagre minst 200 nøkkelslag og en time med tanke på at det er så mye spam jeg må vade gjennom .

Prøv å teste e-postkontrollen din ikke mer enn tre ganger om dagen. Det kommer til å være vanskelig først, men du vil bli mindre stresset og spare mye tid i prosessen. Du vil sannsynligvis også redusere sjansene for å komme inn i en bilulykke fordi du ikke vil bruke telefonen mens du kjører så mye. Jeg så en kvinne klippe over en 12 år gammel gutt fordi hun var på sin telefon kjøring i fjor. Det var et tragisk sted.

Hvis du kan hacke tiden din ved å gå opp et par timer før alle andre, gå til lunsj en time før eller etter alle andre, og la deg jobbe en time før eller etter alle andre, er jeg helt positiv at du skal bli mye mer produktiv , og mye lykkeligere også. Det er ingen å distrahere deg fra arbeid klokka 5:30. Det er ingen kaffe linjer på Starbucks klokka 6.00. Trafikken starter ikke før kl. 07.00 eller etter kl. 20.00. Hvorfor gjøre deg elendig ved å følge flokken som ikke har viljestyrken til å forandre seg?

Hvis du kan endre tiden din bare en time annerledes enn de fleste mennesker, vil du få så mye lenger. Gjør det til et spill. Hvis du er på vestkysten, kan du prøve å våkne opp før dine østkystskollegaer og venner, og hold deg oppe etter dem.

Jobbrolle

Er du på forsiden eller på bakenden? Frontend jobber er generelt klient overfor. Disse jobbene er viktige for organisasjoner å øke sin inntekt og fortjeneste. Dette er grunnen til at stjernesalgsfolk ofte er den mest betalte. Jeg visste flere selgere som gjorde mye mer enn deres ikke-produserende ledere.Hvis du fortsatt er på college, eller du er ute etter å endre karriere, søk etter jobber som er på forsiden hvis du vil tjene mer penger. Front end jobber inkluderer: rådgivning, stor lov, medisin, bank, finansiell rådgivning, rådgivning, entreprenørskap og salg.

Back end jobber er kritiske for enhver organisasjon også. Noen må gjøre regnskapet, sørg for at alle operasjoner løper jevnt, administrere arbeidsstyrken og så videre. Det eneste problemet med tilbakestillingsjobber er at det er vanskeligere å bli rik fordi arbeidet ditt støtter organisasjonen og ikke involverer å bringe inn mer virksomhet. Back-end-jobber betraktes som kostnadssentre som først skal kuttes under langsommere perioder.

Tilbakestillingsjobber kan forvandle seg til frontend jobber hvis du vil. For eksempel kan du flytte fra en cushy in-house advokat jobb med en fast lønn for å jobbe hos et stort advokatfirma som Sullivan & Cromwell med en variabel kompensasjonsstruktur. Du blir betalt på virksomheten du tar med, og de tilfellene du vinner. Et annet eksempel går fra IT-støtte for å bli med eller åpne opp din egen IT-konsulentpraksis. Tanken er å søke etter jobber der du har mulighet til å ta i bruk.

Se: Hvordan lage seks figurer et år i enhver alder

Ønskelighet Vurdering

Du kan produsere tusen baller av krøllet papir, men du vil ikke bli rik, med mindre du gjør det til et ønskelig kunstverk. Tiden du bruker til å produsere, bør ideelt sett brukes på noe som er i høy etterspørsel, som en tjeneste eller et produkt. Hvis du er en aspirerende entreprenør, er det en god idé å brainstormere for timer eller dager før du starter produksjonsrutinen. Spør så mange mennesker som mulig hva de tenker på ideen din, og test ut prototypen din på vennene dine. Vær åpen for kritikk, slik at du kan bli bedre.

Alternativt kan du se hva som allerede virker, og prøv å bygge en bedre musfelle. Jeg har vært en stor fan av personlig økonomi og livsstilsblogger de siste syv årene til jeg endelig bestemte meg for å lansere en av mine egne i 2009. Jeg trodde jeg kunne låne et annet perspektiv som noen som gikk til handelshøyskole og jobbet i økonomi i 13 år. Jeg elsker å skrive og jeg visste at jeg hadde fasthet til å fortsette å skrive, uansett hvor opptatt eller sakte ting fikk. Jeg oppdaget ikke personlig økonomiblogg, men jeg har funnet min egen lille suksess med ~ 500 000 besøkende i måneden.

Uansett hva du produserer, fortsett å produsere så lenge det er sterk etterspørsel. Når ting begynner å falme, eller hvis ingenting skjer, er det viktig å endre hva du produserer. Vi kaller dette "svingende". Test alltid som gründer.

Som ansatt er det viktig å forestille seg en ønskelig stige og være ærlig om hvilken rung du er på. Hvis en fluffy panda bjørn slår deg ut av kommisjonen i morgen, vil din avdeling eller bedrift fungere helt bra uten deg? I så fall er du på den nederste delen av ønskelig stige. Svært få selskaper tillater "Superstar" -modellen lenger gitt mangel på lojalitetsansatte til bedrifter i dag (med god grunn). Men alle vet at enkelte er mer avgjørende for en organisasjon enn andre. Sett deg selv med et ferdighetssett eller prosjekt som gjør deg avgjørende.

Hva planlegger du å produsere i dag?

Hvis produksjon er nøkkelen til å tjene penger, vil late mennesker som klandrer verden for sine problemer aldri tjene penger, med mindre de blir svært heldige. Ingen kommer til å gjøre noe for deg lenge siden alle har sine egne mål å oppnå.

Parallellene med å bruke (forbruker) og lagring (produksjon) er svært nært. Skal du bruke tid på å jobbe med økonomien din? Ingen skal bare gi deg store rikdommer. Jeg tok tiltak på min økonomi tilbake i 2012 ved å registrere meg med Personal Capital for å spore kontantstrømmen, kjøre investeringsporteføljene for høye avgifter, og holde meg på min nettoverdi for å optimalisere min økonomi. Vel, hva vet du. Min økonomi har aldri vært i bedre form takket være litt innsats og et oksemarked.

Eller skal du bare håpe alt kommer til å vise seg OK, til slutt? Avhengig av din eneste inntektsstrøm (jobb) er det ikke så bra nå på grunn av hyperkonkurranse og globalisering. Det er bedre å utvikle flere inntektsstrømmer og utnytte internett til å bygge merkevaren ASAP før noe skjer.

Building wealth tar tiltak. Produser noe av verdi hvis du faktisk vil bli rik og oppnå økonomisk frihet tidligere!

Relatert: De 10 beste grunnene til å starte en Internett-bedrift

Oppdatert for 2018 og utover. Aksjemarkedet er på høyeste nivå. Starte ditt eget nettsted har aldri vært enklere. Det er på tide å dra nytte av det!

Kommentarer På Nettstedet: