Inntektsgrensene før skattefradrag starter utfasingen er ~ $ 260 000 for singler og ~ $ 311 000 for ektepar i henhold til IRS i 2018. Med andre ord, etter at du har gjort mer enn $ 260 000 / $ 311 000, vil du ikke kunne trekke hele beløpet av boliglån og eiendomsskatt. Du vil også bli underlagt Alternativ Minimumskatt (AMT).

I dette innlegget vil jeg vise deg 1) hvorfor regjeringen ikke tror på likestilling, 2) grunner til at du ikke skal gifte deg hvis du planlegger å tjene høy inntekt, og 3) hvor mye du bør streve for å gjøre hvert år som individ eller som ektepar. Det er viktig at alle forstår hva slags økonomiske begrensninger regjeringen pålegger slik at du kan optimalisere livsstilen din.

Inntektsgrenser inntil faseutviklingen begynner

Hvis regjeringen trodde på likestilling, ville regjeringen tillate giftepar å tjene opp til $ 260 000 X 2 = $ 520 000 før fradrag begynner å bli utfaset. Dessverre mener regjeringen at en ektefelle enten skal gi opp sin $ 260 000 + jobb for å tjene bare $ 51 000 ($ 311 000 er inntektsbeløpet for ektepar - $ 260 000 er inntektene maksimalt per person), eller slutte å jobbe helt og fullt for å være hjemmeverker .

Tenk på tusenvis av studious individer der ute som ønsker å være advokater, leger, forskere, ingeniører, finansiere og entreprenører. Regjeringen forteller dem at det som en belønning for deres offer og hardt arbeid, diskvaliserer $ 209 000 av inntektene sine fra skattefradrag (bør være $ 520 000 mot $ 311 000 faktiske) fordi de er gift og ikke single.

Ikke bare er regjeringen avskrekkende folk til å komme inn i disse trengte yrker der det allerede er mangel på leger og forskere, og regjeringen oppfordrer også høyere tjener til å ikke bli gift.

Tilbakemeldinger om forsinket eller færre ekteskap inkluderer færre barn og et aldrende samfunn som skaper en økende økonomisk byrde på yngre generasjoner.

Er det ikke diskriminerende å ha lavere inntekts folk å gifte seg og ha flere barn sammenlignet med høyere inntektsfolk? Det er allerede $ 1000 barn skatt kreditt som går til familier som gjør mindre enn ~ $ 110.000 i året. Hvorfor ikke utvide $ 1000 barn skatt kreditt til alle par?

Aldrende befolkning

Jeg spurte en svært senior amerikanske statsautorisert tjenestemann i Reagan-administrasjonen disse spørsmålene om hvorfor regjeringen skaper asymmetriske regler som påvirker våre personlige liv, og han sa at "det var i regjeringens beste interesse å holde amerikanske offentlige fett, lykkelige og under kontroll."

Regjeringen, en enhet som er opprettet av politikere, som overholder lover for å styre folket, ønsker ikke å gi nerdene, det vil si de høye akademiske prestene og inntektene som går ut fra toppskoler, for mye kraft eller frihet. Ellers ville politikerne cedekontroll / kraft til folk som kan se gjennom hele storebrorens retorikk.

Relatert: Skraping av på $ 500 000 i året: Hvorfor det er så vanskelig for høyinntektsvinnere å unnslippe prisløpet

HVORDAN SKYLDES FOR LIKNIGHET

Det gode med Amerika er at det fortsatt er et fritt land. Ingen tvinger deg til å gjøre noe. Derfor er det de strategiene du kan vurdere hvis du vil få de maksimale skattefradragene tilgjengelige for deg mens du tjener en høy inntekt:

  1. Ikke gift deg. Vi trenger ikke lenger en lisens til å få barn. Mange par reiser familier uten å være lovlig gift. De trenger ikke regjeringskjoler for å diktere hva de kan og ikke kan gjøre i deres personlige liv. Ekteskapstraffen er veldig betydelig. Når du ikke lenger er gift, kan du nå tjene opptil $ 516 000 kombinert samtidig som du får full skattefradrag fra boliglån og eiendomsskatt som er betalt i forhold til bare $ 310 000. En $ 200 000 + inntektsforskjell er betydelig!
  2. Ikke gift deg til livets slutt. En av de mest onde tingene regjeringen gjør, er å ta bort en persons sosiale ytelser dersom de dør ugift. Fordeler går ikke til deg fordi du er død, og det går heller ikke til en overlevende signifikant annen hvis ekteskapspapir ikke er signert. Kan du forestille deg å betale 400 000 dollar i FICA-skatt over 40 år bare for å ikke få noen trygdeordninger for deg eller dine kjære fordi du ikke signerte et ekteskapsdokument eller finne kjærlighet? Skammelig! Derfor, for å få sosiale trygghetsfordeler som er rettmessig din, bestemmer deg for å bli gift når du vet at slutten er nær. Det gjør meg så sint at regjeringen har en så urettferdig bestemmelse.
  3. Ikke gift hvis du har ditt eget hjem. Maksimumsbeløpet for gjeldsrenteforpliktelsen du kan trekke er $ 1.000.000 som et individ og som et par. Den $ 1.000.000 inkluderer boliglån på et andre hjem også som du kan trekke fra. La oss si at du har en $ 1.000.000 boliglån, og du møter noen som også eier sitt hjem og har et $ 500.000 boliglån. Hvis du gifte deg, kan personen med et 500 000 dollar boliglån ikke lenger trekke boliglånsrente fra din samlede inntekt! Hvis den personen du blir forelsket i, har også en $ 1.000.000 boliglån, så blir en hel masse $ 1.000.000 i boliglån gjeld nullstillet. La oss si at $ 1.000.000 boliglån har en rente på 4% og personen betaler en 30% effektiv skattesats.Personen taper ut på $ 12 000 i fradrag ($ 40 000 X 30%) bare fordi de blir gift!
  4. Vurder å bli gift hvis du planlegger å selge et hjem med over $ 250 000 i fortjeneste. Hvis en av dere eier et hjem med over $ 250 000 i fortjeneste og planlegger å konsolidere, eller hvis du har bodd sammen i et hjem som ugift par i mange år og vil selge hjemmet med over $ 250 000 i fortjeneste, vil du kanskje vurdere å bli gift. Giftpar kan tjene opptil $ 500 000 i skattefri fortjeneste ved å selge et hjem mot $ 250 000 for en person. Det er utrolig hvor logisk denne regelen er i motsetning til de andre.
  5. Utsette kompensasjonen. Legg enten opp alle dine ulike inntekter i et Excel-regneark, eller skriv inn tallene dine i en skatteprogramvare som H & R Block, og finn ut hvor mye du har gjort hittil. Hvis du allerede er gift, så hold øye med totalinntektsbilledet på $ 310 000. Jo mer du er over dette beløpet, jo mer bør du gjøre et tilfelle for å utsette kompensasjonen eller be om at årsskiftet ditt skal betales i det følgende året.
  6. Max ut din 401k, IRA, SEP-IRA, HSA. Du har frem til 31. desember for å maksimere din 401k: $ 18,000 eller $ 24,000 hvis du er 50 år eller eldre. Du har også fått til neste april for å maksimere en IRA, HSA eller SEP-IRA. Ditt hovedoppdrag er å redusere din skattepliktige inntekt så mye som mulig. Du må være selvstendig næringsdrivende for å starte en SEP-IRA, for eksempel. Jeg har markert i et innlegg hvordan man teoretisk kan spare over $ 100 000 før skatt per år ved å bidra til en 401k og en SEP-IRA. Jeg ville bidra til en Roth IRA sist fordi du betalte skatt på høy inntekt allerede.
  7. Starte et firma. Å ha en bedrift gir deg mye mer inntekts fleksibilitet. For eksempel, la oss si at du er på rett spor for å gjøre $ 500 000 ett år. Gitt at du vet at $ 310.000 er det maksimale inntektsnivået per ektepar, kan du få dine fordringer betalt i det nye året, front belastning utgiftene dine ved å kjøpe den nye 15-tommers Macbook Pro i desember mot februar, eller betale ekstra inntekt til folk. for å få inntektene dine ned til $ 310,000. Hjelper familie er en av de største fordelene ved å ha din egen virksomhet.
  8. Selg investeringstapene dine. Du kan trekke inntil $ 3 000 i året fra din ordinære inntekt fra tapene dine. Hvis du har mer enn 3.000 dollar i året i investeringsstap, blir tapene overført hvert år til det er oppbrukt, f.eks. tapte $ 8000 i hundekjøtt Twitter betyr at du kan trekke fra $ 3000, $ 3000 og $ 2000 i løpet av de neste tre årene.
  9. Gi til veldedighet. Dette er en enkel en. I stedet for å gi penger til en ineffektiv regjering, som ønsker å blande seg i dine personlige liv, hvorfor ikke gi til veldedighetsorganisasjoner du bryr deg om?

Relatert: Hvordan betale lite eller ingen skatter for resten av livet ditt

HÅNDLEGG OM ULIKEHOLD

De eneste som virkelig bryr seg om diskriminerende skattepolitikk er individuelle eller par som utgjør henholdsvis $ 258 000 og $ 310 000 i året. Men selv om du ikke lager slike tall, bør du likevel vare fordi diskriminering er feil, selv om du ikke blir diskriminert.

Det er alltid en sjanse for at du kan gjøre mer som en bedriftspersonell en dag. Eller kanskje dine egne barn vil buste sine butter kommer til å uteksaminere skolen i årevis og år for å bli leger. Hvorfor skal de bli diskriminert for å investere så mye tid og penger for å hjelpe samfunnet?

Flere faseutganger for andre fradrag

Jeg har kronet min reise fra å gjøre $ 3,65 / time hos McDonald til mye mer enn $ 250.000 i økonomi, og tilbake ned under $ 100,000 etter mitt første år med førtidspensjonering. Den ideelle inntekten for maksimal lykke som individ er $ 200,000 - $ 250,000 fordi du får mest ut av det uten å bli utsatt for fradrag for fradrag. Du trenger virkelig ikke mer enn ~ 250.000 dollar per person for å være glad. Hvis du kan finne kjærligheten i livet ditt som også gjør rundt $ 250 000 i året, så jo bedre. Ekteskap er ikke nødvendig for å være lykkelig!

Hvis du for tiden gjør mer enn $ 250 000 i året mens du ikke elsker det du gjør, vet du at det er OK å gjøre mindre. $ 250.000 gir deg godt innen de øverste 5% av alle inntektsinntektene. Ta en sjanse til å gå etter dine drømmer. Du vil føle deg utrolig glad ikke lenger betale et ublu beløp i skatt hvert år, mens du ikke lenger blir angrepet for å være rik. Middelklassen er den ekte første klasse!

Ressursbygging Anbefaling

Spor din rikdom gratis: For å optimalisere økonomien må du først spore din økonomi. Jeg anbefaler å registrere deg for Personal Capital er gratis finansielle verktøy slik at du kan spore din nettoverdi, analysere investeringsporteføljene dine for høye avgifter, og kjøre økonomien din gjennom sin fantastiske pensjonsplanlegging kalkulator. De som er på toppen av sin økonomi, bygger mye større formue på lengre sikt enn de som ikke gjør det. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012. Det er den beste gratis økonomiske appen der ute for å administrere pengene dine.

Er du på riktig pensjonssti? Klikk for å finne ut gratis

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: