Jeg blir 29 i dag.

Krypeste bilde noensinne

Så som vanlig vet jeg at det er rart å be om min egen gave, men jeg skal gjøre det på noen måte.

Vil du dele en bestemt ting jeg vil lære deg å være rik (eller min Earn1K-kurs) har hjulpet deg med å gjøre i år? Dette kan være noe konkret og målbart: overvinne en psykologisk barriere, betale din siste kredittkortregning, få din første betalende klient. Kanskje det har ingenting å gjøre med penger i det hele tatt.

Jeg ville ikke bli overrasket, faktisk. IWT handler ikke egentlig om penger. Det handler om atferdsendring. Og det har vært en utrolig tur fra begynnelsen av denne bloggen i 2004 som en cocky college kid, for å vokse dette nettstedet til det det er i dag.

Grunnen til at jeg skriver dette nettstedet er å behandle IWT som et laboratorium: for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du får mer gjort i uker enn du har gjort i år. For å vise deg at barrierer kan knuses, kan disse teknikkene i praksis, og for å vise deg at informasjonen ikke er nok - vi må faktisk gjøre det.

Ingenting kan være bedre enn å høre hvordan materialet mitt har hjulpet deg.

Bare legg inn en kommentar på dette innlegget. Eller last opp en video til YouTube og merk den "iwillteachyoutoberich."

Jo mer spesifikt, desto bedre. Del en historie. Fortell oss hvordan IWT hjalp deg med å treffe et mål, betale av gjeld, tjene mer, få en bedre jobb - uansett. Gi spesifikk, betong # s. Fortell meg hva det betydde for deg.

Det ville gjøre dagen min.

Takk på forhånd.

Kommentarer På Nettstedet: