I årevis hadde min kone opprettholdt mobiltelefonen sin med Net10 (en av de store forhåndsbetalte MVNO-operatørene).

Selv om det var skitt billig på bare $ 16,44 per måned (inkludert regulatoriske gebyrer), hadde det skjedd meg at vi måtte kjøpe service dager hver måned og minimumsminuten var 150. Med bruksrenten hadde hun banket over 1000 minutter, så vi betalte i utgangspunktet for mange minutter og ikke fikk nok service dager til å bruke dem.

Så ... vi bestemte oss for å shoppe rundt for en ny telefon og transportør for å se om vi kunne spare penger.

De eneste nødvendige parametrene var:

 1. telefonen trengte å ha et fullt QWERTY-tastatur (berøringsskjerm eller på annen måte) for enkel teksting
 2. telefonen bør være kvalifisert for billige teksting priser. Mange av de forhåndsbetalte transportørene har nå Androids, men lade 0,5 minutter eller 1 minutt per tekst
 3. planen måtte være vesentlig lavere enn den nåværende $ 16.44 per måned vi betalte
 4. telefonen skal ikke ha en tilbakebetalingstid på lengre enn 6 måneder. Med andre ord, de månedlige besparelsene fra byttebærere måtte dekke hele prisen på telefonen på under 6 måneder. Eventuelle begavede minutter / service dager som fulgte med telefonen ville være en bonus.
 5. anmeldelser av telefonen på Amazon måtte være minst 3 stjerner (shitty telefoner ikke velkommen)

Noen av følgende ville være en stor bonus, men ikke en nødvendighet:

 1. WiFi-tilkobling
 2. oppgraderbart minne for bruk av mp3-spillere

Mens det var noen få billigere månedlige planer der ute, tilbød de svært lave minutter og veldig shitty telefoner som ikke oppfyller våre parametere.

Den beste kombinasjonen av telefon, antall minutter og laveste månedlige planpris var LG 840G på Tracfone (tilfeldigvis et søsterselskap til Net10 med forskjellige prisalternativer).

Jeg var i stand til å få LG 840G (helt ny i esken) til billigere på Amazon enn jeg var på Tracfone-siden. Jo, det er ingen Android eller iOS, men for bare 19,99 dollar har saken noen imponerende funksjoner:

 • Tre minutter på Tracfone for livet på telefonen

 • Hver tekst trekkes bare 0,3 minutter
 • 3,2 "berøringsskjerm med full QWERTY
 • 3G / WiFi-tilkobling
 • Mp3 spiller
 • 2 GB minne, utvidbart til 32 GB
 • blåtann
 • 2 MP kamera med zoom og videoopptaker
 • 60 dagers tjeneste ved aktivering (ingen minutter)

Og det hadde en 4-stjerners rating, med over 1500 anmeldelser (ikke dårlig for en bortskjemt publikum som allerede har sett / erfarne smarttelefoner).

Deretter er Tracfone-komponenten. Med de trippel minuttene telefonen tilbyr, får du 180 minutter (600 tekster) og 90 tjenestedager for bare 19,99 dollar (21,91 dollar med skatter / regulatoravgifter), eller bare $ 7,30 per måned!

Det kan ikke virke som mye, men nesten $ 10 per måned i besparelser resulterer i $ 120 i årlige besparelser (eller om lag 200 dollar i inntekt før skatt). Det er nok til å dekke min livsforsikring. Eller en billig hårklipp hver måned (hvis jeg ikke kuttet mitt eget hår for å spare $ 1,6 millioner i løpet av livet).

Telefonen ville betale seg selv før slutten av måned 2, og det inkluderte også 2 gratis måneder å legge til.

OG det blir enda bedre av det faktum at hun ikke ser en nedgang i tjenesten (bare færre ubrukte minutter / tekster). OG hun vil faktisk ha en nyere og mer funksjonell telefon.

Denne spesielle telefonen bruker AT & T-tårnene (Tracfone eier ikke sitt eget nettverk, men kjøper opp båndbredde fra Verizon, AT & T og Sprint). Et solid landsdekkende nettverk, ingen roaming.

Hyggelig!

Nå, for alle som sniker på at dette ikke er en smarttelefon, må du forstå noe - smarttelefoner har null innvirkning på våre lykke nivåer. Sikker, noen apps er kule, og noen kan faktisk faktisk ha noen ekte verdier over en webapp. Men til hvilken pris? Tracfone tilbyr også Androids, men vi følte bare ikke at vi ønsket / trengte en. LG 840G er bedre enn noen mobiltelefon laget i menneskehetens historie, frem til 2007-2008. Godt, nå, etter min mening.

Hvis vi sammenligner kostnaden til den sanne kostnaden for en smarttelefonplan på en av de store transportørene, er besparelsene i $ 700 - $ 1200 per år.

Hvorfor dele dette med deg?

Visst, Tracfone presenterer et godt håndgripelig alternativ til latterlig priset smartphone planer og til og med billige forhåndsbetalte seg. Men det viser også at selv etter 7 år med grenseløs obsessiv privatfinansiering hacking, er det fortsatt muligheter til å redusere kostnadene dine spesielt. Å godta din nåværende budsjettstatus quo ut av komfort er til din egen skade. Fortsett å presse for bedre, slik at du kan bruke besparelsene på viktige ting - som å kjøpe tilbake tiden din.

Kommentarer På Nettstedet: