Partner Center Finn en megler

En handelsmann skrev at han var i nedgang og lurte på om han skulle bytte markeder eller finne en annen indikator.

Finner du noen gang at du også vil klandre noe utenfor deg selv?

En av mine favoritter pleide å skylde på "systemet" - systemet er rigget mot meg: meglerne er de eneste som blir rike, røver meg på disse bud / spurt sprer, jakter på alle mine stopp, etc.

Når du skylder en ekstern situasjon, gir du opp kontroll, og i stedet lar deg bli kontrollert av eksterne hendelser. Dette konverterer deg fra en proaktiv aktør til en reaktiv handelsmann. Eller en vinner i en whiner.

Hvis du reagerer etter det faktum i markedene, lar du deretter dine følelser begynne å kontrollere deg, i stedet for å planlegge hvordan du vil reagere på et hvilket som helst sett av omstendigheter.

Du vet hvordan du får følelser å kontrollere deg, viser seg i markedene. Du går i stykker.

Du må tro at du styrer din egen skjebne. Hvis du ikke får de resultatene du forventer av deg selv, ser du inni deg selv.

Begynn å analysere dine handlinger og oppførsel. Henger du på tap for lenge? Skar du overskudd for tidlig? Har du problemer med å trekke avtrekkeren bare for å se på frustrasjon når din handel vinner uten deg?

Disse og andre frustrasjoner bør tyde på at du må fikse noe element i din handelsplan. Vurder din nåværende situasjon, og hvis den må endres, ta avgjørende tiltak og endre den.

Kommentarer På Nettstedet: