Farvel, min dyrebare!

Etter mye debatt gikk jeg over til Apple Store og returnerte min så søte Macbook Pro. I dag var den siste dagen til returpolitikken utløp. Jeg følte meg faktisk litt trist, fordi jeg fikk se den bærbare når butikken clerked kuttet åpne klistremerket for å sikre at jeg ikke var tilbake noen par sementblokker i stedet. Min begrunnelse å returnere var ganske enkelt:

  1. Ingen rimelige bud kom inn for min 8 GB, iPod touch for 199 dollar fordi dagen etter at Apple stoppet sin kampanje for en gratis iPod med hvert Macbook-kjøp, senket de prisen fra $ 239 til $ 199! Jeg endret ikke prisen mitt til den andre uken, og da var det litt for sent å forhandle.
  2. Min gjestepost Unnlatelse av å bli publisert innen to uker på dette store personlige finansnettstedet. Jeg laget en oppgave med omriss, avhandling og bio som umiddelbart ble reagert på og akseptert neste dag. Flere timer ble brukt til å skrive 1.350 ord, samt flere timer å revidere. Selv om de har bekreftet kvittering for mitt andre utkast, er det fortsatt i køen. I hvert fall fikk jeg en fin $ 10 gavekort på Amazon! :)
  3. Min kontantstrøm Har ikke råd til $ 1,465 for september fordi en $ 1700 regning kommer på grunn av at et par flyselskapsbilletter kjøpt i slutten av august. Jeg prøver å bare kjøpe ting gjennom kontantstrøm, og aldri berøre besparelser, ellers hvordan vil jeg noen gang bygge en stor nok mutter for pensjonering? Går inn i ruller kredittkort gjeld er IKKE et alternativ og vil aldri bli!
  4. Jeg gjorde et løfte Ikke å kjøpe noe i september og føle seg skyldig å bryte et løfte. Med bare 6 dager igjen å gå for måneden, trenger jeg ......... til ....... stå ...... .. sterk ......... og bekjempe utgifternaavhengigheten! Jeg lurer på om dette er hvordan en gjenopprettende rusavhengige føler seg, hvor hver dag uten bruk, og i tilfelle ikke-tilbringer, er en seier? Det føles bra å gå 24 dager på rad uten å kjøpe noe annet enn mat!
  5. Endelig, min kone faktisk løst min gamle iBook G4! Dens hastighet er like god som ny takket være flere oppdateringer og rydder opp. For dårlig varer batterilevetiden bare 25 minutter nå.

Jeg er en av største datormononer på jorden. En gang tror jeg jeg begynte å panikk når datamaskinen ikke ville slå på, før jeg skjønte at det ikke var plugget inn :) Jeg blir så frustrert og prøver å fikse ting selv jeg ville HELT betal noen person $ 100 dollar en time for å fikse en feil, eller et sakte internett. Det er bare vanskelig å stole på hver skyggefull ad på Craigslist. Takk og lov for min kone og hennes tålmodighet!

Kone er enkle, uten kostnadstips for optimalisering av Mac og nettleser:

* Slett informasjonskapsler - Safari-menyen, Sikkerhetsfan, Vis cookies, Fjern alt

* Tøm cache - Safari-meny, tom cache, tom

* Sikker tom søppel - Finder-meny, Sikre tom søppel

* Slå av datamaskinen 1-2 ganger i uken - Apple-menyen, Shutdown

* Kjør programvareoppdatering - Apple-menyen, Programvareoppdatering. Juster planleggingsfrekvensen i Systemvalg, Programvareoppdatering

* Hold brannmur på for å begrense innkommende tilgang - Systemvalg, Sikkerhet, Brannmur

* Kjør antivirus og malware / spyware fjerning programvare

* Sett datamaskinen på plass i Apple-menyen i stedet for bare å lukke den bærbare datamaskinen. Hjelper batterilevetiden.

* Fjern applikasjonsikonene fra dokken hvis den ikke lenger er i bruk ved å dra ikon til søppel

* Kjør diskverktøy en gang i kvartalet - Finder, Programmer, Verktøy, Diskverktøy

* Flytt alle filer på skrivebordet i dokumentmappen

* Hold minst 20% av din totale harddisk fri for plass. En gang mindre enn 10% treffer, går det ned drastisk.

* Slå av flyplassen når du ikke surfer - Flyplassmeny, Slå av Flyplass

KONKLUSJON

Etter to uker med fristelse måtte jeg la babyene gå. Det er interessant å merke seg at i løpet av denne perioden ble bærbar PC og iPod begravet under et fjell av klær, papirer og nye sko. Rørssyndromet var i full effekt! Jeg er skuffet ikke så mye av det faktum at jeg ikke skriver til deg på en ny datamaskin. Oppriktig, det føles bra å få $ 1.450 kreditert tilbake på kortet mitt. Det er bare skuffende jeg mislyktes på å oppnå alle mine mini-mål for å rettferdiggjøre kjøpet. C'est la vie. Kanskje neste år!

Relaterte innlegg:

"Kontrollere trang til å spenge"

"Mea Culpa - jeg brukte bare $ 1.450 på Apple Store"

Keigu,

"Skiver gjennom pengens mysterier"

Kommentarer På Nettstedet: