Trulia analyserte dataene for å finne hvilke byer som vil være mest hungover på nyttårsdag.

Tror du at du bor i en av de mest hungoveriske byene i Amerika? For å finne ut hvilke byer i Amerika som mest sannsynlig vil overindulge dette nyttårsaften, skred Trulia nabolagets fasiliteterdata på nettstedet vårt, som kommer gjennom Yelp, for å finne ut hvilke byer som har de fleste bryggerier, barer og generelt natteliv per 10.000 husholdninger. Da lagde vi på områder med høyest antall komfortmatrestauranter og apotek (for maksimal morgen etter utvinning) for å beregne Trulia "Bakrusindeksen".

Selv om boliger til salgs i San Francisco, CA, nummer én by på vår bakrus-indeks, kan skryte av noteringspriser høyt nok til å indusere hodepine (ingen champagne påkrevd), andre byer på listen, som Worcester, MA og Portland, OR, prale eiendomsnotering priser litt nærmere nasjonalt gjennomsnitt. Er din hjemby på listen over de fleste hungoverbyene nedenfor? Bånnski!

Disse byene kommer sannsynligvis til å ha et nyttårs hangie

Hvilke amerikanske byer er mest sannsynlig å nå for en flaske aspirin og et feit måltid etter å ha festet på nyttårsaften? San Francisco topper listen. Det er riktig, ikke bare de som leter etter et hjem til salgs i San Francisco, har skyrocketing eiendomspriser i strid med, men de vil også kjempe om bakrusen, nytårsdagen - det er en hel del 28,8 utesteder og barer pr. 10.000 husholdninger i Trulias hjemby. Boston, MA og Las Vegas, NV, runde ut de tre beste byene, henholdsvis 31,8 og 31,6 på Hangover-indeksen.

Den minste sannsynlighet for å lide på Nyttårsdag? Southern byer som Columbia, SC, og Memphis, TN, scoret mye lavere på Hangover Index, mens Birmingham, AL, scoret absolutt laveste - bare 11,7. (Sammenlign det med hardt festerende San Francisco s score på 41,7!)

Disse byene er mest sannsynlig å feste hardt dette nyttårsaften

Hva trenger du å score som en av de mest hungoveriske byene i Amerika? Massevis av natteliv. Ikke overraskende, Las Vegas, NV og New Orleans, LA er løpere opp til San Francisco, # 1 festbyen på vår liste. Men forferdelig Portland er en rask følge, med 18,2 nattelivssteder per 10 000 husholdninger. Philadelphia, PA og New York, NY er bundet med 14,2 hotspots hver!

Teetotalere som ønsker å ringe i det nye året, kan alkohol ønsker å vurdere boliger til salgs i Winston-Salem, NC. Ikke bare er eiendomsprisene mer beskjedne der enn i de hardt festlige lokalene, men også det er et lite 4,2 barer og kvelder per 10.000 husholdninger.

Hvilke hungoverbyer er best forberedt på å gjenopprette? Drugstores lager med aspirin og elektrolytt-infused energidrikker? Kryss av. Fettete skjeer serverer kvalitets komfortmat? Kryss av. Hvis du finner deg selv lidelse i en av de mest hungoveriske byene i Amerika, er dette nyttårsdag, bedre håp om at det er en av de på denne listen. Overraskende nok er Worcester, # 1-byen på vår bakrus-gjenopprettingslisten, nr. 14 på den samlede bakrusindeksen - og San Francisco, # 1-byen på vår bakrus-indeks, er # 10 på gjenopprettingslisten. Gjett at du kan feste hardt eller komme seg bra, men ikke i samme by.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2020