Vi har et opplæringsproblem i dette landet. Som et resultat har vi også et studentlånsgjeldsproblem.

Studentgjeld var høyere enn kredittkortgjeld for første gang noensinne i 2010 og vil passere $ 1 billioner i år (5 ganger det var bare 10 år siden).

Gjennomsnittlig student i dag uteksaminerer med gjennomsnittlig $ 27 200 i gjeld, og at tallet akselererer raskt. For 20 år siden var gjennomsnittet litt over $ 5000, selv etter å ha blitt justert for 2011 dollar.

I lys av noen av disse bekymrende statistikkene, forkynte Obama-administrasjonen en utøvende ordre, kalt "Betal som du tjener" -planen, som skal hjelpe amerikanere til å redusere noen av studentens gjeldsbyrde.

Obama Student Loan Relief Plan vil:

1. Tillat låntakere å dekke sine studielånsbetalinger med 10% av skjønnsmessig inntekt.

Kongressen vedtok et tiltak for å få en inntektsbasert tilbakebetaling (IBR) -plan, som gjør det mulig å låne låntakere til å dekke sine månedlige utbetalinger til 15% av deres skjønnsmessige inntekter. IBR-planen er planlagt å redusere denne grensen fra 15% til 10% av skjønnsmessig inntekt. Obama gjør denne reduksjonen effektiv allerede i 2012, i stedet for den opprinnelig planlagte 2014.

For å finne ut om du er kvalifisert for en IBR-plan, kan du bruke den amerikanske utdanningsinstituttets IBR kalkulator til å estimere om du sannsynligvis vil kvalifisere deg for planen. Kalkulatoren ser på din inntekt, familie størrelse og bosted for å beregne ditt månedlige IBR beløp.

2. Forlengelse av studielån på gjenværende gjeld etter 20 år (10 hvis i offentlig tjeneste)

Eventuell gjenværende gjeld vil bli tilgitt etter 20 år, i stedet for de foregående 25 årene. Hvite Hus forutsier at rundt 1,6 millioner låntakere kan bli påvirket av denne endringen.

Låntakere i tjenesteytende yrker er fortsatt berettiget til tilgivelse i henhold til Lønnforgivelsesprogrammet for offentlige tjenester etter 10 års betalinger.

3. Gi rabatt med konsoliderte lån

Obamas utøvende ordre vil også tillate låntakere som har lån fra Federal Family Education Loan Program og et direkte lån (DL) fra regjeringen for å konsolidere dem med en rente på opptil et halvt prosentpoeng mindre enn deres nåværende rente og har bare ett lån betaling i stedet for to. Det anslås at dette kan påvirke 5,8 millioner låntakere, ifølge Det hvite hus.

Vil lønnen som du tjener forandringer, nytte deg?

Obama's Pay som du tjener plan kan være til nytte for deg hvis du er kvalifisert og har problemer med å gjøre månedlige studielånsutbetalinger eller kunne ha nytte av å konsolidere.

På den annen side bør du innse at du faktisk kan ende opp med å betale mer av interesse ved å utvide din tilbakebetalingsplan. Den eneste forskjellen mellom et 10 og 20 års lån er at du betaler et helvete av mye mer interesse med 20 års lånet. Alles situasjon vil være litt annerledes og er avhengig av inntektene dine, så du må knuse tallene for å se om dette ville gi mening for deg.

Den reelle årsaken til studielånsskuldproblemer

Denne planen kan hjelpe litt for enkelte individer, men det gjør svært lite å ta opp årsaken til problemet - opplæringsinflasjon som er grensekriminalitet. Denne planen er tilsvarer et båndhjelp på et haglgeværsår. En del av denne inflasjonen har blitt forårsaket av den enkle muligheten til å ta ut høye dollar studielån. Hvis du er 18 år, hvorfor bekymre deg for den høye prisen på utdanningen hvis du kan spre den ut i løpet av flere tiår? Og sikkert vil den høye prislappen gi deg en positiv avkastning på investeringen, ikke sant?

Siden 1978 har KPI (forbrukerprisindeks) økt 3 ganger, mens kostnaden for en 4-årig grad fra en privat skole har økt nesten 10 ganger. Offentlige universiteter har ikke gått mye bedre. Det siste året økte undervisningen på offentlige universiteter 8,3%, doblet inflasjonen. Når lønnene nesten ikke holder opp med inflasjonen, er resultatet det problemet vi har i dag.

Flere må gjøres for å begrense opplæringsøkninger. Hvorfor gi offentlig støtte til universiteter som øker opplæring til satser over inflasjon? Hvorfor tillate private universiteter å akseptere utbetalinger fra føderale lån dersom de øker undervisning over inflasjon?

Noe må gjøres eller en høyskoleutdanning vil sikkert:

  1. være begrenset bare til et velstående få.
  2. ødelegge vår økonomi som kandidater vil bli saddled med svekkende gjeld i flere tiår.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 23 2019