Vi har alle sett de fengende overskriftene og sannsynligvis til og med skamfullt klikket på noen av dem (ingen skam med denne artikkelen skjønt):

"Frugal lærer pensjonerer med $ 2 millioner i besparelser".

"Mailman lager millioner på aksjemarkedet."

"Bibliotekar bygger nettoverdi som overstiger skolens president."

To av de mest populære finansbøkene i historien, Den velstående frisøren og Millionaire Next Door, oppnådde sin popularitet for det samme løftet som følger med i deres titler: vanlige folk som du kan trodde oddsen og bli rik - det er slik.

Mange av disse artiklene, bøkene og kursene er nok ikke verdt tiden investert i å konsumere dem. Noen kan faktisk være fenomenale og verdt sin vekt i gull.

Men om rådene er gode eller dårlige, er det en ting jeg er sikker på, at de fleste som søker etter disse typer artikler eller blir lokket inn av linkbait, vil ikke oppnå deres ønskede rikdom, dessverre. Slapp av - hvis du leser denne bloggen og følger min musings, er du unntatt for å være en lojal tilhenger og ikke en linkbait chaser. 😉

Så hvorfor vil ikke disse menneskene oppnå masse rikdom?

De vil ha den sexy tipsen som bare noen få har sett til dette øyeblikk. Den raske løsningen. Den hemmelige hack. Den eneste sanne ufeilbare (og enkle) løsningen som vil overvinne tiår med null verdiøkning.

Tro det eller ei, det eksisterer faktisk! Er du klar ??

Tilbring mye mindre enn du tjener over tid.

Dette bør ikke komme som en stor overraskelse. Det er egentlig bare to deler til rikdomligningen: utgifter og inntjening.

Tilbringer mye mer enn du tjener = massiv gjeld og konkurs søknader.

Tilbringe litt mer enn du tjener = høy interesse forbrukergjeld.

Tilbringe litt mindre enn du tjener = gjennomsnittlig amerikansk (5% personlig sparing).

Tilbringer mye mindre enn du tjener = velstandsbygging.

Jeg vet at det ikke er sexy, og jeg er sikker på at du har hørt det før. Likevel er det fortsatt den sanne veien. Og snarveier lar deg vanligvis brenne.

Utfordringen er i tusenvis av detaljer som egentlig ikke kan oppsummeres i en artikkel, ett kurs eller en massiv bok. Og det er differensiatoren, der. Er du villig til å bruke tiden til å jobbe hardt, lære, handle, motstå fristelse, investere klokt, konsultere andre, bli en aktiv rikdomsleder? Utenfor en veldig sjelden og heldig få, så er det det som trengs. Det er det som skiller en middelklassemiljøærer fra en middelklasseditor.

Dessverre ser jeg ikke tittelen "Slik samler du rikdom fra årtier med hardt arbeid, læring, frugalitet, konsultasjon, investering og unngår fristelse" tjene for mange klikk eller kopier solgt.

Kommentarer På Nettstedet: