En nylig Gallup-meningsmåling hadde noen veldig interessante tall på aksjemarkedets deltakelse av amerikanere, spesielt tusenvis av årene.

For startere har bare 52% av amerikanerne noen penger investert i aksjer!

Den lave deltakelsen i aksjeinvestering er knyttet til 2013 for en rekord lav i de 19 årene som Gallup har spilt denne undersøkelsen. Og det har vært en nedadgående trend siden 2007 (en massiv 13 poengfall!).

I lys av at 57% av alle amerikanske arbeidstakere har tilgang til 401K, er HSA-deltakelse til enhver tid høy, lavpris og avanserte passive indekser. Investeringsalternativer for amatørinvestorer er mer utbredt enn noen gang før, og tilgang til IRAs og meglerkontoer er enklere og billigere enn noen gang før, dette er en overraskende og veldig forstyrrende trend.

Tusenvis av aksjemarkedene har avvist mest

Dessverre, de som har størst fordeler på lang sikt fra å investere - tusenårene - har enda flere forstyrrende tall, med aksjemarkedene redusert fra 52% til 38% siden 2007, den største nedgangen i alle aldersgrupper.

Meningsmålingene gikk egentlig ikke inn i "hvorfor" bak denne nedadgående trenden, men jeg tror det er det viktige spørsmålet å spørre og for hver av oss å svare.

Er det en frykt for å investere, forårsaket av stor dukkert i begynnelsen av den store resesjonen? (interessant notat: til og med som markedet bunnet i 2009 og reiste seg over de neste 5 årene for store gevinster, gikk markedsdeltakelsen fortsatt ned hvert år)

Er det for korttids fokus på ytelse?

Er det en tro på at bedre avkastning kan fås andre steder?

Er det bare mangel på økonomiske midler å investere i utgangspunktet?

Er det alt ovenfor?

Eller er det noe annet helt?

Uansett årsak, det er dette for incitament ...

Se, jeg får det. Etter den store resesjonen kan investeringen være skremmende.

Men hvis du har midler til å investere, men likevel ikke velge, skraver du bare ditt fremtidige selv.

Sammensatt investeringsavkastning er en kraftig ting som du ikke vil gå glipp av:

"$ 1 lagret i tjueårene dine kan være tilsvarende $ 10 som er lagret på 50-tallet, hvis det investeres over tid.

$ 10.06 for å være eksakt - med en gjennomsnittlig årlig avkastning på 8% på investeringene dine over 30 år. Selv om du faktor i 2% årlig inflasjon, vil du ha 556% av kjøpekraften for hver dollar du sparer i dag. "

Utenfor fast eiendom (og bare i enkelte markeder), vil du ikke finne en bedre avkastning enn aksjemarkedet på lang sikt.

Så kom deg ut, begynn å investere i små mengder som nybegynner, unngå panikksalg, og fokus på den lange utsikten.

Kommentarer På Nettstedet: