Kan detaljhandelsmarkedet falle 1,2% eller mest i 8 måneder etter hvert som flere og flere blir til personlig økonomi bloggere for frugality råd! Jeg er ganske sikker på at ingen noen gang har kommet opp med denne utsagnet, men tenk på det for litt. Hvorfor er det at offentligheten bør ta personlige finansråd fra BusinessWeek, for eksempel? Artikklene er skrevet av relativt godt betalte forfattere som er på oppdrag å rapportere nyheten. De gjør en fin jobb på det, men kanskje ikke så bra en jobb som gjør ting visceral som det personlige økonomifellesskapet. Hva er mer personlig enn en ekte person som Jeff leverer pizza for å komme seg ut av gjeld? Ikke mye!

Det er veldig vanskelig for massemediene å konkurrere mot et team av personlige finansbloggere som Yakezie. Vi er ekte mennesker som svarer på kommentarer og setter oss der ute. Det er en toveis gate med oss. Hvis jeg var administrerende direktør for en massemediepublikasjon, ville jeg gå ut og ansette en mengde innflytelsesrike personlige økonomibloggere og sette dem på lønnslisten min. $ 75 000 i året vil gjøre eller kanskje $ 150 000 i året hvis du vil at vi skal skrive en artikkel i måneden utelukkende for deg. Ved å gjøre det, vil redaktøren injisere nytt liv, nye lesere, og dermed et vell av nye annonseringsdollar til publikasjonen.

Som det fremgår av Mays detaljhandelsstall, skaper vi nyheten med våre sparsomme måter i stedet for bare å rapportere nyhetene. Det er en bevegelse på gang, kan du føle det? Kanskje vi binder sammen og snakker om hvordan vi aldri skal kjøpe nye biler igjen, noe som forårsaker junis nye bilsalg til å dyppe. Eller kanskje vi oppdager hvor fantastisk en persons uheldige reise er å bekjempe fattigdom i Uganda og lede millioner av dollar på deres måte. Det teller for noe. La oss gjøre en velsmakende forskjell med ordene vi skriver. Noen er ute og lytter.

Passiv inntekt X Factor - Starte ditt eget nettsted

Det har vært rundt seks år siden jeg startet, og jeg tjener faktisk en god passiv inntektsstrøm på nettet. Topp 1% av alle innleggene genererer 31% av all trafikk. Gjennomsnittlig alder på de øverste 1% innleggene er 2,3 år gammel. Med andre ord, etter å ha satt i timene for å skrive noe veldig kjøttfullt innhold over to år siden, genererer 10 innlegg konsekvent en månedlig tilbakevendende inntektsstrøm som er helt passiv. Innleggene vil trolig ikke kontinuerlig være høyt på jakt etter år på grunn av enorm konkurranse, men det er delvis hvorfor jeg fortsetter å skrive 3-4 ganger i uken.

Jeg trodde aldri at jeg kunne avslutte jobben min i 2012 bare tre år etter at jeg startet. Men ved å starte en finanskrisedag i 2009, gjør faktisk mer enn hele mitt passive inntektsresultat som tok 15 år å bygge. Hvis du liker å skrive, koble til mennesker på nettet og nyte mer frihet, kan du se hvordan du kan sette opp en WordPress-blogg på 15 minutter med Bluehost. Det er billig og lett å starte.

Hvis du ønsker å starte en egen blogg, klikker du koblingen som jeg legger sammen en 3.000 ordfri veiledning om hvordan du gjør det.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: