Det er et sted for hvert budsjett, stil og (rør) drøm blant disse Pinterest-perfekte hjem.

Hjemmene som er størst av Trulia-brukere de siste fire ukene, går fra pragmatiske (lavere prispoeng, oppnåelig innredning, beskjeden kvadratfot) til over-the-top "wow" (seaside masse, fjellutsikt, $ 80K månedlige boliglån) . Med andre ord, Trulia-brukere har en lik forståelse for stil og substans - og er det ikke en blandet pose med oppnåelig og ambisiøs nøyaktig hva Pinterest handler om uansett?

Mull det over som du ruller gjennom disse ni jaw-dropping egenskapene, som dobler som noen av de heteste husene til salgs på Trulia akkurat nå. (Fem er i California! En skryt for vestkysten!)

Følg @Trulia på Pinterest, pin hjemene som har eksepsjonell Pinterest hjem dekorere inspirasjon, og tag med #FoundOnTrulia. Vi vil regelmessig komme med våre favoritter.

$ 4,995 millioner, 229 E. Serapio Drive, Telluride, CO 81435

En hel dag i bakkene fortjener en bløt i badestampen, og på dette luksuriøse alpinboligen er det bare det du finner - pluss en vinkjeller, biljardrom, kino, fantastisk fjellutsikt og 7 451 kvadratmeter levende plass til deg og dine nærmeste venner. Nevnte vi dette hus med seks soverom, like under en 25-minutters kjøretur til det berømte Telluride-skistedet? (Hvis alle de nevnte vennene ikke finnes nå, vil de snart bli.)

$ 1,795 millioner, 4113 Leland St., Chevy Chase, MD 20815

Ligger like utenfor Bethesda, er dette 3708 kvadratmeter murstein Colonial en visjon i hvitt, både innendørs og utendørs. Rikelig med vinduer og takvinduer gjør det allerede lyse rommet til å skinne med økt intensitet, og hvem vil ikke lage en storm i det fullt lastede kjøkkenet med utsikt over frokostkroken og bakgården?

$ 16,9 millioner, 5840 Camino De La Costa, La Jolla, CA 92037

Vil du leve livet på kanten? Dette tyngdekraften-defying middelhavsstil herskapshuset ligger rett før dråpen av en oceanside bløff i La Jolla, og skaper dramatiske vannutsikt fra nesten hvert gulv-til-tak-vindu. Den 8.465-kvadratmeter hjemmet er skilt fra havet ved en sliver av en velstelte hage og et evighetsbasseng som ekkoer hjemets endeløse horisont utsikt.

$340,000, 244 E. 53rd St., Savannah, GA 31405

En søt-som-en-knapp og nyoppusset bungalow i Savannahs ønskelige Ardsley Park-nabolag. Hvordan kunne du gå galt? Ikke bare gir dette 2 402 kvadratmeter, fire-roms, tre-baders hjem brand-spanking-nye fasiliteter inni (sjekk ut det mesterbadet!), Men det sitter også på et hjørne mye ved krysset mellom to sjarmerende, trekantede boligområder.

$ 3,45 millioner, 12693 Highwinds Road, Ojai, CA 93023

Kombinere de beste funksjonene til en Napa Valley-vingård med de arkitektoniske elementene i et Tidewater-hjem i Deep South, ble denne bygningen på 3 150 kvadratmeter i Ojai skreddersydd i 2006. Bondegårdsmøbler og århundre gamle tregulv legger til Hjemmet er rustikk appell, mens ute, mange overbygde verandaer gir et fredelig sted for å nippe til et kaldt glass søt te - og med utsikt over eiendommens appelsinlunder, 60 fots fanget basseng og de omkringliggende fjellene.

$ 3.495 millioner, 935 Arcady Road, Santa Barbara, CA 93108

Franske dører fra andre etasje master suite av denne 3,838-kvadratmeter bakketopp eiendom i celeb-favoritt Montecito føre til en privat balkong med utsikt over Stillehavet. Av i avstand er foten av Santa Ynez-fjellene også i rammen. Unødvendig å si, hvem som betaler boliglånet på dette Cape Cod-stil hjemme, vil drikke i noen seriøst spektakulære utsikter sammen med deres morgenlatte.

$ 3,795 millioner, 1103 Camino Viejo, Montecito, CA 93108

Moderne Zen møter Mid-Century rancher i dette fire-roms hjemmet i Tony Montecito. Trulia-brukere på Pinterest kan ikke synes å motstå sine slående synlige trebjelker, som står i en fantastisk kontrast til hjemmets lyse hvite vegger og ash tregulv. Vi graver den japanske teahouseen vibrasjon av fasaden og nærliggende steinhage.

$969,500, 261 Whale Bone Reach, The Sea Ranch, CA 95497

Du er kjent med håndverkere og kolonialer, men hva vet du om The Sea Ranch-stil? Det er en arkitektonisk stil som er unik for Sonoma County byen The Sea Ranch, noe som er ganske sannsynlig en grunn til at dette 2.561 kvadratmeter hjemmet tiltrekker seg oppmerksomhet på Pinterest. Andre forklaringer for sin popularitet? Hjemets dramatiske, lyse interiør, samt sin posisjon i en privat åsside, like utenfor rekkevidden til Stillehavet.

$879,000, 7001 Shadow Creek Court, Fort Worth, TX 76132

Beliggende i det eksklusive gated community of Mira Vista i Fort Worth, gjør dette fire-romshjemmet et varig førsteinntrykk med sin to-etasjers formelle stue, som er tegnet av en dramatisk buet trapp og et bildevindu som spenner over halvparten av høyde på rommet. Likevel, de reelle salgsargumentene til boligen blir lettere oversett: granitt benkeplater på kjøkkenet, for eksempel, eller skiferfliser og skrapet tregulv som kjører over flertallet av den 4,355 kvadratmeter store skoen.

Kommentarer På Nettstedet: