2009 var året jeg gjenoppdaget tennis. Ironisk nok skjønte jeg at jeg ville bedre bruke klubben så mye som mulig fordi jeg ikke hadde råd til noen andre bekvemmeligheter etter at markedene hadde imploded! Bare i fjor sviktet jeg elendig på å bryte 10 handicap (fikk 10,2 og ricocheted) i golf og bestemte seg for å slutte før jeg kastet vesken min i sjøen.

I de siste 15 årene forlot jeg spillet jeg spilte så flittig som en ungdom. Det var kjedelig å løpe rundt og slo en ball frem og tilbake. Nå er jeg hekta igjen på grunn av kamratskapet i spillet. Selv om tennis er en individuell sport, er det et lagaspekt til det hvis du går med i en liga. I mellomtiden er min onde plan å få min kone til å bli god nok, så vi kan spille noen konkurransedyktige blandede dobler neste sommer!

FYSISKE PROBLEMER MATERIALISERE

Til tross for all lidenskap, har jeg et par hovne knær som gjør det vanskelig å sitte på korsbenet. Hvis jeg prøver å forlenge beina etter å ha sittet i skomakerens pose, er det så mye smerte, det er vanskelig å gå for de første minuttene. I mellomtiden blærer føttene mine ofte på grunn av konstant friksjon forårsaket av unaturlige side-til-side bevegelser. Legen sier alt jeg trenger å gjøre er hvile, men jeg kan ikke.

Hvordan kan jeg hvile når jeg får en daglig e-post fra mine venner som ønsker en rematch etter i går kveld? Hvordan kan jeg hvile når det er bare så morsomt å nå mine motstandere med smakkprøve for et par timer om gangen? Jeg er en tennis junkie. Konkurransen er spennende til det punktet hvor du ofte føler at du observerer deg selv, lek, en kroppsopplevelse hvis du vil.

Når jeg er på retten, går all smerte mirakuløst bort. Det er neste dag når vondt kommer igjen, men jeg lengter etter å spille igjen. Jeg skjønner at hvis jeg ikke tar vare på kroppen min og lar den helbrede, risikerer jeg min langsiktige helse. Men så rationaliserer jeg og sier at det handler om å ha det gøy nå, uansett hva kostnaden er.

KONKLUSJON

Som en forbruker avhengig av kreditt, er jeg en gammel fart avhengig av tennis. Kostnadene er ikke bare fysiske, men også monetære. Jeg har opped min forsikringsdekning for 2010, setter meg tilbake $ 600 i premier fordi jeg skal sjekke ut både knær, håndledd, skuldre og hode! Hodeteksamen skyldtes en opprørende kamp på

ANBEFALINGER

Ønsker du å finne rimelig livsforsikring? Sjekk ut PolicyGenius, en uavhengig forsikringsmegler som revolusjonerer måten vi handler for livsforsikring - gratis! Svar noen få enkle spørsmål på PolicyGenius nettside og mottar øyeblikkelig gratis, personlig og omfattende livsforsikring sitater. PolicyGenius gir gratis, objektiv rådgivning på mer enn 25 A-ratede livsforsikringsselskaper som de har grundig undersøkt og overvåket. Fordi livsforsikringspriser er regulert, trenger du ikke å bekymre deg for ikke å få de beste tilbudene. PolicyGenius hjelper deg å sammenligne de beste sitatene på ett sted.

Trenger rimelig helseforsikring fort? Ta en titt på planene som tilbys på Agile Health Insurance. De tilbyr termid dekning for så lite som $ 1,50 / dag med premier opptil 50% mindre enn Obamacare (ACA) planer. Det er ingen utelukkingsperioder, slik at du kan registrere deg når som helst på året, få umiddelbar godkjenning og få dekning på så lite som 24 timer. AgileHealthInsurance tilbyr også bredere lege nettverk enn de fleste Obamacare planer og har tilpassbare alternativer for tannlege og rabatter på resept. Finn en plan som fungerer for deg i dag.

Oppdatert for 2016 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: