Partner Center Finn en megler

Nok erfaring i valutamarkedet kan skjule noen handelsmenn til å tro at de fullt ut kan forutsi prishandling. Tross alt, hvis du har år med skjermtid under beltet ditt og du har satt i 10.000 timer i å utvikle dine analytiske ferdigheter, kan det være fristende å anta at du kjenner markedene innvendig.

Denne forutsetningen er farlig fordi den til slutt kan forvandles til det jeg vil kalle "handelsgudskomplekset", hvor man har en uhyggelig tro på hans eller hennes ufeilbarbarhet ved å forutse fremtidige prisbevegelser. Dette manifesteres vanligvis når en forhandler er overbevist med sine ideer om at han nekter å erkjenne muligheten for feil.

Men som enhver som har hatt sin rettferdige andel av å miste handler (og det er praktisk talt alle handelsmenn der ute!) Kan bevise, er usikkerhet en del av valutamarkedet karakter. Ingen - ikke engang de største økonomiske hotshots som har tilgang til masse økonomisk informasjon - kan komme opp med 100% nøyaktige spådommer for prishandling. Å insistere på at du har noen spesiell evne til å prognose nøyaktig hvordan et valutapar vil oppføre seg, kan i siste instans føre til at du faller som en handelsmann.

Selvfølgelig er dette annerledes enn å få en god følelse av markedsadferd gjennom konstant bevisst praksis. Hva denne prosessen har som mål å oppnå, er evnen til aktivt å lære og forbedre gjennom din handels karriere. Dette innebærer at du kan godta tapene dine, innrømme feilene dine, revurdere handelsstrategien din og gjøre de nødvendige endringene. Faktisk er målet med bevisst praksis det totale motsatt av å tenke at du er en all-knowing og allmektig handelsmann!

Fokuser isteden på å kunne tilpasse seg markedssikkerhet. Men hvordan kan du gjøre justeringer hvis du nekter å akseptere at det er umulig å fullstendig forutse markedsadferd ?!

Som jeg nevnte i en av mine tidligere artikler, er det normalt for handelsmenn å utvikle forutsetninger for valutaer. Tross alt er det nettopp disse forstyrrelsene som leder oss i å lete etter lønnsomme handelsoppsett, ikke sant? Å gjøre leksene dine til å analysere markedene og holde seg oppdatert på økonomiske hendelser, bør hjelpe deg med å finne ut om det nåværende miljøet støtter din bias eller ikke. Bare vær sikker på at du holder deg fleksibel med dine forstyrrelser for å forhindre at den blir til en prediksjon, som ikke lenger er åpen for bekreftelse eller negasjon fra markedsfaktorer.

Kommentarer På Nettstedet: