Det er en flott historie jeg vet om en svært sofistikert markedsfører som skriver 30 siders lange e-poster. Noen spurte ham: "Er det noen som leser de?"

Han lo. "Bare kjøpere," svarte han.

Det er dype forskjeller mellom folk som forbruker og folk som tar handling. Det handler ikke bare om å kjøpe noe, det kan også bety at du tester dine forutsetninger, forfølger målene dine, eller produserer verdifullt materiale som hjelper andre.

I dag lærer du ...

  • Bakgrunnen for et simpelt psykologisk eksperiment jeg løp tidligere i uken
  • 3 pauser jeg har opprettet som har gitt meg muligheten til å komme inn i en av verdens beste universiteter, tjene over 100 000 dollar om en time og påvirke millioner av mennesker på en positiv måte for å hjelpe dem med å lede et rikere liv.
  • Hva får du for de neste 4 ukene, inkludert materiale om psykologi, forhandlinger og hustling din vei til suksess

Fokuset i denne uken har vært å begynne å peeling tilbake gardinen for å se hvordan toppspillere tror. Når jeg snakker om 2011 som årets trøst, betyr dette at vi IKKE skal gjøre ting som:

* Starter 5 prosjekter, men flager ut på alle dem

* Å ha 20 ideer om ting vi "burde" gjøre, men snakker oss ut av hver eneste

* Bli veldig spent på en forretningsidé med en venn, men bli skuffet når han ikke følger gjennom

* Å gjøre nyttårsoppløsninger av alle de tingene vi skal gjøre, gjør ingenting og bli deprimert i februar at vi gjør akkurat det samme som i fjor

Det vi skal gjøre, er å handle. Det betyr å lære deg selv nok til å handle - og deretter implementere. Du lærer 100x mer fra å gjøre noe enn å lese om det.

Men å ha noen forteller deg, "Ugh, bare gå, gjør det" er ikke nok. Det er komplekse psykologiske, kulturelle og til og med fysiologiske grunner, vi gjør ikke de tingene vi "vet" vi burde gjøre. Så i dag fortsetter vi å utforske ...

... og jeg skal vise deg nøyaktig hvordan du skal ta mer handling denne MÅNNEN enn i de siste 3 årene, kombinert.

Bak kulissene i en psykologisk kampanje

Du har kanskje ikke skjønt det, men de 2 innleggene tidligere i uken var en psykologi case studie.

I det første innlegget fortalte jeg deg hva jeg ville gi deg i år: gratis materiale på hustling, inkludert hvordan du finner en bedre jobb, tjener mer penger, og gjør noe. Antall kommentarer: 180.

I det andre innlegget skrev jeg om utfordrende uprøvde antagelser, og spurte folk om å legge igjen en kommentar med hvordan de skulle spesifikt teste deres antagelser innen 48 timer. Antall kommentarer: 57.

Når du spør folk om å handle, vil du dramatisk eliminere en stor prosentandel av mennesker. Det er derfor folk forlater hundrevis av kommentarer som snakker om hvor begeistret de skal ha gratis innhold, vaske over dem, men når du spør folk om å handle, svarer en brøkdel av folket. Samme som i e-posten sendte jeg ut til folk som abonnerte på listen min.

Med andre ord blir alle begeistret når du forteller dem hva du skal gjøre for dem ... fordi jeg ikke ba dem om å gjøre noe. Når jeg gjør det, blir folk mye roligere.

Og det samme gjelder for folk som handler.

Jeg kan fortelle deg at bestemte brukere (de som legger kommentarer eller abonnerer på e-postlisten min for å motta mer innhold eller gjør XYZ-handling), er langt mer sannsynlig å handle og lykkes. Vi måler det nøye.

Dette er også grunnen til at dagligvarebutikker som tar på seg noen få cent per plastpose ser 95% reduksjon i bruk av plastposer på kundene. Bruke små barrierer fungerer strategisk forbausende godt.

La meg nå dele hvordan handling har hjulpet meg med å hoppe selv mine forventninger.

Min topp 3 pauser

Her er 3 pauser jeg opprettet gjennom handling som har betalt seg skikkelig.

1. Den første pause jeg konstruerte var å komme inn i mitt beste valg for college, Stanford. Dette besto av å skrive over 30 utkast til min høyskoleoppgave, dypt forståelse av opptakskomiteens psykologi og overvinne de self-defeating barrierer og kognitiv dissonans - inkludert "Jeg har ikke nok penger" og "jeg kunne aldri komme inn der "- det plager så mange videregående studenter. Og ja, det var mye flaks involvert. For omfattende detaljer om hvordan jeg gjorde det, hvordan kom jeg inn i Stanford.

Resultat: Møtte utrolige mennesker; hadde erfaringer som å snakke på konferanser i Hawaii og Japan; lærte om sosial innflytelse og overtalelse; fikk drømmejobber og praksisplasser.

2. Den andre pause var imot fristelsen til å gjøre 120.000 dollar til et stort navn, selv om det var i utgangspunktet den "standard" tingen å gjøre ut av college. Faktisk, alt du måtte gjøre var å klikke noen knapper på vårt interne rekrutteringssystem, og du ville være planlagt for et intervju hos et av disse firmaene. Når du gikk - forutsatt at du var forberedt og gjorde leksene dine - kan du lande en jobb og tjene en veldig fin stue som en 22 år gammel.

Imidlertid forestill deg om "standard" atferd tjener den typen penger.Hvor lett vil det være å slå det ned - med øye på noe større og mer meningsfylt (som jeg beskriver her)? I de kommende ukene deler jeg hvordan du bruker psykologiske og beslutningskriterier for å veilede valgene dine til langsiktige resultater. I mitt tilfelle slått jeg ned jobbtilbud for å samle mitt eget selskap, hvor vi vokste til flere millioner brukere og reiste millioner i risikovillig kapital.

Resultat: Lært hvordan å bygge et selskap fra grunnen, testede markedsføringsideer for å vokse til flere millioner brukere og økt risikovillig kapital.

3. Endelig var min tredje store pause fokusert på "Jeg vil lære deg å være rik." Da jeg gikk på fulltid på IWT, var jeg i stand til å forfinne mine teknikker og materiale for å påvirke millioner av mennesker.

Resultat: Lanserte boken min for å bli en øyeblikkelig NYT / WSJ / Amazon-bestselger, og vokste min virksomhet over 1000% på ett år, inkludert inntekt på $ 100k om 1 time. Hjalp millioner av mennesker til å optimalisere sin økonomi, automatisere, investere, tjene mer og slutte å tenke på frugality som den eneste måten å leve et rikere liv på.

I de kommende ukene vil jeg skissere teknikker og taktikker som brukes til å oppnå hver stor pause.

Men for nå, la oss komme tilbake til psykologien.

Eksempel: Manifest Destiny Fallacy

Det er en morsom ting som folk i selvutviklingsverdenen gjør. Du får se dette i bloggkommentarer over hele nettet: De sier ting som "Det er åpenbart" eller "Har du noe nytt ???"

Jeg kaller dette Manifest Destiny Fallacy, og jeg har skrevet om det før:

"Har du lagt merke til hvor mange mennesker som alltid vil ha mer og mer informasjon, men sjelden implementere det de allerede har? For et par år siden begynte jeg å innse hvor mange personlige finanslærere som regel ble bedt om mer og mer informasjon - flere blogginnlegg, flere bokanmeldelser, flere økonomiske magasiner - men vil ofte bare LES, ikke handle.

For å si det helt, har jeg mange venner som leser blogginnlegg etter blogginnlegg, men har fortsatt ikke automatisert pengene sine, begynte å investere eller til og med satt sammen en aggressiv plan for å betale gjeld. "

Så jeg ble ikke overrasket da jeg nylig mottok denne e-posten fra en leser kalt Kyle.

"Jeg har vært abonnent på e-postene dine i et par uker nå. Og jeg har IKKE virkelig gjort noe du har foreslått i e-postene dine. Kjøp 200 bøker for å få en lunsj med deg? Sett opp for direkte innskudd? Sett opp regningene dine for å betale automatisk? Jeg mener, dette er egentlig ikke gjennombruddsprodukter. Hvis du faktisk gjør en anstendig sum penger her, må jeg starte noe som dette ... Kanskje ditt premiuminnhold er litt mer nyttig, og det er bare fantastisk at du kan tjene så mye penger på så lite. "

Mitt svar:

"Hva vil du lese om?"

Kyle svarte:

"Jeg ville virkelig elske å lese en slags" Dag i livet "av livet ditt. Hva gjør du på daglig basis? Hvor mye tid bruker du å skrive, forske, slappe av, golf, etc.? Og en oversikt over økonomien din. Hvor mye koster du faktisk? Hvor kommer i fra? 50% boksalg, 30% kurs, 20% tilknyttede tilbud? Jeg vil gjerne høre om hvordan du tjener penger. Det ville være mye mer interessant enn små ting jeg kan gjøre for å redde eller gjøre. Takk for rask tilbakemelding!"

Nå ba Kyle om noen gode ting. Og denne måneden vil jeg dele detaljer om hvordan jeg driver min virksomhet, inkludert hvordan du genererer flere strømmer av inntekt. Men det er også en stor feil i e-posten hans. Ser du det? Her er hva jeg skrev til ham:

... Jeg er villig til å satse på at du ikke har gjort alt i boken / materialene dine, og hvis du gjorde det, ville du finne noen fantastiske resultater (kunne sette bort $ 1k / måned, ha mer ledig tid, automatisere investeringer, osv. ).

vær forsiktig med alltid å ha nytt materiale. Det er bedre å implementere ting foran deg

Den Manifest Destiny Fallacy handler om å alltid ha mer og mer ... og aldri stoppe for å implementere det som står foran deg. Det er derfor jeg får e-post fra folk som sier ting som "Ugh, hva har du det som er nytt?" Eller: "Det er åpenbart" eller "Jeg kan ikke gjøre det fordi ...."

Whiners ser alltid etter noe annet, noe nytt, fordi det er enklere enn å implementere hva som fungerer.

Hva kommer denne måneden

Fra mandag lanserer jeg et gratis 30-dagers kurs på hustling. HVIS DU TRYKKER, vil du gjøre mer fremgang denne måneden enn de siste 3 årene.

Her er detaljene.

Uke 1 - De usynlige skriptene til flaks og suksess. Mitt innlegg på de usynlige skriptene som veileder oss, var et av mine mest populære innlegg noensinne. Jeg vil inkludere case-studier av usynlige skript som holder oss tilbake - og hvordan du kan gjøre disse skriptene til en konstruktiv og taktisk suksess.

Uke 2 - Psykologiske teknikker for å dominere. Hvordan kan du strategisk bruke begreper som kognitiv dissonans, Fundamental Attribution Error, og teknikker fra verdens sosial innflytelse og overtalelse for å slå målene dine? Jeg vil vise deg spesifikke eksperimenter, casestudier og teknikker som skal brukes umiddelbart.

Uke 3 - Forhandle dine store pauser. Jeg skal vise deg hvordan du forhandler for å få høyere timepriser, å få møter med toppledere, og hvordan du overbeviser folk om å betale deg for dine verdifulle tjenester. Inkludert klare skript og casestudier av personer som bruker dem.

Uke 4 - Opprett din første store pause. Det er grunnleggende forskjeller mellom folk som vinner og folk som drømmer. Jeg vil vise deg egenskapene til begge. Og så skal jeg vise deg hvordan jeg tok folk fra å se til å vinne ... i sine egne ord.

Hva du trenger å vite:

* Dette materialet er gratis og vil være på bloggen min

* Hver mandag gir jeg deg et handlingselement for uken. Du kan velge å delta eller ikke, selv om jeg kan matematisk fortelle deg at folkene som deltar, er langt mer sannsynlige for å lykkes i å slå sine egne mål

* Ved onsdag i hver uke, send inn resultatene dine for ukens handling

* Hver torsdag vil jeg avsløre vinneren, hvem vil få en premie og en 15-minutters samtale med meg for å diskutere psykologi, personlig økonomi eller tjene mer

* Du vil mislykkes. Det er greit. Denne måneden handler om å iterere, prøve forskjellige ting og finne ut hva som fungerer. Bedre å ikke prøve enn å ikke gjøre noe i det hele tatt.

* Snakker om å ikke gjøre noe, hvis du bare vil lese innhold og la det vaske over deg, vennligst gå til en annen blogg. Vi vil systematisk mocke folk som klager og ikke gjør noe

* I slutten av denne måneden vil jeg lansere Earn1k 2.0, en ny versjon av det mest omfattende programmet på hustling og tjene penger på siden

Gjør jeg dette ut av mitt eget hjertes godhet? Ja, men jeg har også en bedrift å kjøre. Jeg vil også gi ut mer materiale via en gratis e-postliste, inkludert:

  • Rike casestudier av folk som har hustled sine måter å lykkes på - ved å finne bedre jobber, leve bi-kyst, leve i flere land, eller til og med slutte jobben helt for å jobbe for seg selv
  • Intervjuer hvor du kan sende inn dine egne spørsmål - og få svar fra bestselgende forfattere, TV-personligheter, markedsføringsjuggernauts, livsstilshackere og mer
  • Hvis du følger med det jeg har satt sammen, skal du jobbe hardere enn du noensinne har jobbet før. Men på 30 dager vil du ha hustled å skape en stor pause i livet ditt

Kommentarer På Nettstedet: