Etter januar / februar kredittkortutgifter blåser ut på rundt $ 3,100, har jeg vellykket min siste kredittkortutgifter med 61% til $ 1200! $ 1000 - $ 1500 er målkredittkortets utgiftsområde jeg har hver måned. Hvis jeg kan bruke bare $ 1000 en måned, er det som å bygge en $ 500 buffer for å kunne bruke $ 2000 ($ 1500 øvre rekkevidde + $ 500) neste måned. Ved å bruke $ 1200 i februar / mars, "får jeg tilbake" rundt $ 300 fra $ 3,100 kredittkort blowout i januar / februar.

Så hva endret denne siste uttalelsen? Vel, jeg gikk ikke på ferie til Hawaii, som reddet meg $ 500 - $ 700 der i fly, mat og ekstra skjønnsmessige utgifter. Det andre jeg lærte etter å ha møtt min regnskapsfører, er at noen av mine utgifter kan klassifiseres som forretningskostnader.

For eksempel, hvis jeg skal skrive om de beste skianleggene i Lake Tahoe, er kostnadene forbundet med å reise til Lake Tahoe (gass, losji, måltider) for å gjøre min due diligence kostnadskrevende. Tenk på arbeiderne til The Lonely Planet og Rick Steves reiseguider. Selvfølgelig er alle reiseutgifter forretningskostnader!

Derfor burde jeg virkelig skrive mer om stedene jeg elsker og de tingene jeg liker å gjøre. Ingen sier at jeg ikke kan trives mens jeg jobber. Faktisk er et av hovedmålene å finne arbeid som du liker å gjøre, så det føles ikke som arbeid. Denne typen hyggelig arbeid er å skrive på nettet!

FEBRUARI / MARS KREDITKORT STATEMENT OVERVISNING

KategoriBeskrivelseBeløp
MatMcDonald's Double Cheeseburger$2.18
MatBonde marked$8.47
DrikkeVinbar$18
DrikkeBar i Mission District$43
TransportTaxi$29
MatFransk Café for to$29.30
DrikkeØl i baren$12
MatØkologisk Restaurant For En$13
TennisTennisgrep$7
PostalUS Postal Service$2.80
skatterH & R Block State Filing$19.95
TransportParkering$5.50
PostalUS Postal Service$5.95
MatWok Tossed Prawns$10.85
TransportParkering$5
MatOyster Po Boy og Guinness$20
TennisTennis Club$150
MatØkologisk Beet Burger$12.91
ForsikringBil, hjem, paraply, etc.$285
MatØkologisk mat$13.50
MatFransk bakeri$3.80
MatNasi Lemak For One$9
MatBonde marked$11.00
TennisStrenger og gjest$85
DiverseHårklipp$18
MatFransk bakeri$6
MatTofu Skewers For Two$18
MatOrganisk sopp Burger$12.91
TennisStrenger og gjest$87
MatKlient lunsj (refunderbart)$49.50
TannlegeTannrengjøring, osv$175
TennisNy Tennis League Team Fee$25
MatBonde marked$9
MatSushi lunsj$11
MatFransk bakeri$2.75
Total$ 1,216,37 ($ 1,165 netto)

KREDITKORT STATEMENT ANALYSE

Jeg har virkelig innskrenket kredittkortutgiftene mine til mat, tennis, forsikring og helse. Forsikring og tennis kostnader alene koster rundt $ 500 - $ 600 i måneden, som jeg vurderte faste kostnader som ikke kan unngås. Tennis er min favoritt hobby som også teller som mitt nødvendige treningsutløp for å holde seg i form. God helse og fitness er uvurderlig. Derfor er det ikke så mye å bruke 200-250 dollar i måneden.

Jeg har lagt merke til i løpet av de tre siste utsagnene at jeg ikke bruker mye på materielle ting i det hele tatt. Det er delvis fordi jeg prøver å slå av huset, noe som også betyr at jeg har alt jeg trenger og så noen. De viktigste materialet gjenstander som fortsetter å gjenta er tennisrackete, tennissko, baseball caps og strenger. Annet enn det, er det ikke mye annet! Jeg er på oppdrag for å holde kredittkortutgifter mellom $ 1000 - $ 1500 / måned i gjennomsnitt hele året fordi jeg forventer en inntektsfall i fremtiden.

REDUSERE KREDITTKORTUTVENDELSESSTRATEGIER

* Avdekke utgiftene dine. Ved å skrive disse kredittkortrapporterne offentlig og utheve nøyaktig hva mitt månedlige målområde for utgifter ($ 1000 - $ 1500) er, har jeg blitt mye mer samvittighet i mine utgifter. Jeg er tethered av dine forventninger, og mine egne forventninger og ønsker ikke å være et esel og mislykkes. Å se er å tro og motivere.

* Konsolidere kredittkortene dine. Jeg har bare fått et visittkort og et personlig kredittkort nå. Det er ingen mentale spill for å spre ut kostnadene på tvers av ulike kredittkort for å få meg til å føle meg bedre. Når du bare har et personlig kredittkort, gjør det utgiftene dine så mye mer virkelige som du kan se alle utgifter på ett sted.

* Bære mange typer regninger. Jeg foreslår at du bærer $ 100 på $ 1 dollar, $ 5 dollar, $ 10 dollar og $ 20 regninger i lommeboken din. Gjør lommeboken føles fin og full. Du føler deg litt rikere på den måten, og litt mer sjokkert over forvandlingen av lommeboken til en tynn gammel klaff når du har brukt alle pengene dine.

* Starte et firma. Start en bedrift fordi du har en forretningside, og ikke fordi du vil laste dine personlige utgifter til din bedrift. Det er nok legitime ting du kan skrive av før du går over bord. Jeg må advare deg, å starte en bedrift kan være en svært smertefull prosess på grunn av all papirarbeid og skatt involvert. Her er et eksempel på hvor smertefulle skatter er til småbedriftseiere. Klassifiseringen av enkelte utgifter som forretningskostnader for enkelte elementer som transportkostnader og min månedlige smarttelefonregning bidrar til å avdekke noen av mine personlige kostnader. Imidlertid må jeg fortsatt betale dem, bare til en nedsatt pris som er den høyeste forretningsmessige marginalskattesatsen. Bare vær forsiktig så du ikke bruker din virksomhet utelukkende som et kjøretøy for å belaste alle utgiftene dine på.

ANBEFALINGER

* Leter du etter en fantastisk reise belønninger kredittkort? Sjekk ut Chase Safir Preferred®-kortet og andre flotte belønningskort. Jeg bruker Chase-kredittkortet for all min virksomhet og reiser til å få poeng for mer gratis reise, forsikring hvis bagasjen er tapt eller flyet mitt står fast, og mer forsikring for defekte produkter jeg kjøper og vil returnere. Alle bør ha et kredittkort for den gratis 30 dagers kreditt. Bare sørg for å betale kredittkortet ditt hver måned fullt ut! Sjekk ut noen av fordelene:

  • Tjen 50 000 bonuspoeng når du bruker $ 4000 på kjøp i de første 3 månedene fra kontoåpningen. Det er en $ 650-verdi der.
  • Oppkalt et "Best Credit Card" for reisebelønninger av Money Magazine.
  • Du får 2X poeng på reise og servering på restauranter og 1 poeng per dollar brukt på alle andre kjøp.

* Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Du kan bruke Personal Capital til å overvåke ulovlig bruk av kredittkort og andre kontoer med sporingsprogramvaren. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012 og har sett min nettoverdi skyrocket i løpet av denne tiden takket være bedre pengehåndtering.

Er din pensjon på sporet? Sjekk med PCs pensjonsplanlegger i dag.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: