Ung eller gammel, amatør eller veteran, vet at det er raketter i midten din klar til å bli redet. Raketskapet er noen som går steder, og forhåpentligvis, gjennom sin skjærkraft, kan du hoppe ombord og øke din egen suksess også.

Se deg rundt på kontoret og se om du kan identifisere rakettskapet. Personen er sannsynligvis en hard arbeidstaker som respekteres av nesten alle på gulvet. Hvis du skulle se hver person som en aksje, ville du kjøpe rocketship fordi det er bare noe om dem som forteller deg at de skal reise. Jo høyere de flyr, jo mer sannsynlig vil de fremme deg på veien.

Det samme gjelder med sosiale medier og blogosphere-fellesskapet. Ikke telle ut de små gutta. I stedet samhandle med de med en uvanlig mengde engasjement og kreativitet. Med vennlig hilsen lærer du dem og hjelper dem ut. En dag kan de være den neste Pete Cashmore fra Mashable, du vet aldri. Forvent ingenting i retur, fordi hvis forholdet ditt er oppriktig, vil det bare komme.

Mange snakker et stort spill. Beware. Jo mer man trenger å snakke om sine suksesser, desto mindre sannsynlig er de rakettskapet. Det er sannsynlig at de er usikre, og krever konstant forsikring for å rettferdiggjøre deres egen relevans. Husk å se hva de gjør, snarere enn hva de sier. Det er for mange tomme løfter som aldri blir levert.

Alle liker å vinne. Men først må du identifisere de sannsynlige vinnerne. Når du gjør det, er det bare et spørsmål om tid før du er omgitt og skyter mot månen!

Lesere, har du nok drivstoff til å være et rakett? Har du dratt nytte av andre gjennom egen suksess og tiltak?

hilsen,

Sam @ - "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Følg på Twitter @FinancialSamura og abonner på vår RSS- eller E-post-feed.

Kommentarer På Nettstedet: