En flott ting om å bytte til en HDHP for din forsikring er at din HSA kan brukes til å dekke kostnaden for reseptbelagte legemidler.

Dette betyr at du ikke betaler en ekstra lommepremie (vanligvis $ 10, $ 20 eller mer), som du gjør med de fleste tradisjonelle helseplaner.

Ulempen er at du vanligvis ender med å betale mer for reseptbeløpet. Men hvis din arbeidsgiver bidrar til din HSA, som min gjør, kommer du fremdeles fremover, da pengene faktisk kommer ut av midler arbeidsgiveren har gitt deg at du ikke ville ha hatt ellers.

Likevel, til tross for at du spiller med "huspenger" vil du redusere kostnadene ved resepter, hvis det er mulig.

Å finne billige reseptbelagte legemidler er ikke lett

En måte å redusere reseptbelagte legemiddelkostnader, når du er utenfor en medbetaling, er å handle på forskjellige apotek i nærheten av deg for å se om prisen er forskjellig.

Jeg gjorde dette for de to reseptene min kone og jeg har, og fant ut at prisforskjellen var minimal ($ 1 eller mindre) fra ett apotek til et annet. Target, CVS, Walgreens, WalMart, og Meijer var alle tilby ildfaste lignende priser. Du kan ha en annen opplevelse med dine spesifikke resept, så det er verdt å sjekke.

En annen måte å gjøre dette på er gjennom online prutejakt.

Jeg begynte å lete etter forskriftene jeg søkte på nettet, men resultatene var ikke det jeg hadde håpet på. Utenfor virkelig skyggefulle online bare kanadiske apotek, kunne jeg ikke finne billigere reseptbelagte priser på nettet.

Jeg sier ikke at det ikke er legitim reseptbelagte nettsteder der ute, men er helsen din noe verdt å spille med? Sjekk ut dette 60 minutters stykket på forfalskede stoffer hvis du har full tro på å bestille resepter på nettet.

En tredje metode kan være så enkel som ikke straks å kaste ut e-post fra din forsikringsleverandør, som kan tilby et reseptbelagt postordreleveringsprogram.

Hva er et postordrepreparatleveringsprogram?

Helseforsikringsutbyderen min, Cigna, hadde sendt meg noen salgsfremmende brev i posten om deres ordreforespørsel.

Jeg hadde for det meste ignorert dem til jeg ble litt frustrert over at jeg ikke kunne finne billigere resepter utenfor kanadiske apotekets nettsteder.

Min kone ringte inn for å finne ut mer om programmet og fant at det tilbød:

  • lavere priser: Totale kostnader for de to reseptene ville være 25% mindre enn det jeg kunne finne hos noen lokale forhandlere.
  • 90-dagers rekvisita: ingen stress om å få resept fylt hver eneste måned og tar deg tid til å kjøre til apoteket.
  • gratis frakt: dette sikkert slår å bruke noen få dollar i gass hver måned for å kjøre til apoteket.

Din kjørelengde kan variere fra det jeg fant med Cigna. Et raskt søk etter "helseforsikring reseptbelagte hjem levering" fant ut at minst Humana, Aetna og HAP alle kjører tilsvarende reseptbelagte postordre levering programmer.

Spare penger på reseptbelagte legemidler Diskusjon:

  • Har du byttet resepter fra apotek til postordrelevering?
  • Hvor mye har det reddet deg?
  • Hvilke andre måter har du vært i stand til å spare penger på reseptene?

Kommentarer På Nettstedet: