For din filmbuffer der ute, bør dette huset være ganske kjent, spesielt den store, hvite fontenen foran, som var plasseringen av en av de mest ikoniske scenene fra den legendariske Scarface. Hjemmet ble valgt av regissør Brian De Palma som uttrykk for den ultimate luksusgods for filmen. Her ser du en film i magic for deg, selv om dette hjemmet faktisk ligger i Santa Barbara, ikke den sultrige og forførende byen Miami, der plottet og scenene til den ikoniske 1983-filmen er basert. Mens det er på motsatt kysten fra Miami, er hjemmet klart verdig til en Tony Montana-lignende livsstil.

Middelhavet stil kjent somEl Fureidis ligger på over 10 hektar med utsikt over Stillehavet. Designet av den berømte arkitekten Bertram Goodhue, herskapshuset er en av Santa Barbara mest fantastiske Middelhavet eiendommer. Hvis du går over til Google Tranlator, ser du det El Fureidis oversetter til "Little Paradise" - og det er et passende navn for denne utrolige utleie.

Med spektakulære hager med flere nivåer av cascading bassenger og praktfull fliser, er det en innendørs og utendørs fontene, bar, uteplass, spa, svømmebasseng delt inn i kvadranter og pensjonat. Det er også nydelig utsikt over Stillehavet fra nesten alle vinduene på gården og palmer rundt baksiden av huset.

Denne eiendommen er nesten like legendarisk som filmen som ble filmet der. Det gikk opp for salg med en gasspådragende pris på $ 35.000.000. Hver potensiell kjøper må ha baled til prisen, da hjemmet til slutt solgte til den mye lavere prisen på $ 6 239 000. Mellom da og nå har det også vært på leiemarkedet for $ 150.000 i måneden.

Nå kan enhver filmbuffer eller luksus hjemme entusiast "si hei" til hjemmet - hvis de har den mest jordiske summen på $ 30.000 i måneden!

Kommentarer På Nettstedet: